Vi guider

Nilens Jord: Sådan får du byens smukkeste bryn

Øjenbrynene indrammer ansigtet og er med til at definere looket. Derfor føles det også bare rigtig godt med ’brows on fleek’. I denne artikel guider vi til de rigtige produkter og teknikker, som sikrer, at brynlooket sidder i skabet hver eneste dag.

De kan være buskede eller pænt børstede, kraftige eller fine, v-formede eller danne en harmonisk bue. Uanset hvilket brynlook du er til, er én ting helt sikkert: Dagen bliver bare bedre, hvis brynene sidder, præcis som du gerne vil have dem til. Her er de rette produkter helt essentielle, for det er nemlig dem, du bruger til at børste, forme og farve. I denne artikel guider vi til to brynprodukter, der sikrer dig brows on fleek og desuden et plejende serum, som over tid hjælper dine bryn med at vokse sig fyldige og flotte.

Form, fiksér og definér

Nilens Jords 3-in-1 Brow Laminizer er et helt fantastisk alt i ét produkt, der indeholder alle de elementer, du har brug for for at give dine bryn den helt rigtige form og farve på den naturlige måde. I den ene ende finder du to forskellige børster, som du kan bruge til at adskille og børste brynhårene. Når du har gjort det, skal selve øjenbrynsproduktet tages i brug.

Brynproduktet giver form og farve, og så sikrer det dig samtidig en laminerende effekt på hårene. Det gør, at brynene bliver siddende hele dagen på sin plads. Det, der gør Nilens Jords Brow Laminizer til noget helt særligt, er dens evne til at forme brynene og løfte dem naturligt, helt uden at klistre og klumpe. For hvor mange andre brow gels har en tendens til at afstive hårene, giver netop dette produkt en naturligt udseende kraftighed til hårstrået, som hverken føles hærdende eller klistret.


Brow Laminizer kommer i to forskellige nuancer af brun samt en gennemsigtig variant. Vælg den nuance af brun, du synes passer til dit look, for at give brynene farve og form på samme tid. Hvis du blot ønsker at adskille og forme din bryn uden ekstra farve, kan du vælge den transparente variant af produktet.

SPAR 20%
Nilens Jord3-in-1 Brow Laminizer
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
(65)
SPAR 20%
Nilens Jord3-in-1 Brow Laminizer
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
(65)
SPAR 20%
Nilens Jord3-in-1 Brow Laminizer
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
(65)


Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs også


Nilens Jords 3-in-1 Brow Laminizer kan det hele; det skiller vipperne og sørger for, at de sidder hele dagen. Jeg starter med at børste mine brynhår igennem med den ene ende af applikatoren, så hårene sidder flot og er klar til gel.Voilà - bryn, der er fyldige og smukt adskilte! Produktet findes i tre udgaver: En mørkebrun, en lysere brun og en transparent gel, hvis du ønsker form uden farve. Til mine bryn har jeg brugt den mørkebrune gel, men vælg den brynfarve, du synes passer til dit ansigt.


Hvilken nuance af brun skal du vælge til dine øjenbryn?

Det gode ved øjenbrynene er, at der er så mange muligheder for at style dem præcis i den form og farve, som du har lyst til. Der er ingen regler! Dog findes der nogle gode generelle råd, du kan tænke over, hvis du gerne vil have en farve, der på klassisk vis matcher din hudtone, dit hår og look.


Generelt siger man, at det er en god idé at vælge en øjenbrynsfarve, der ligger tæt på din hårfarve. På den måde matcher dine bryn dine øvrige farver, og hvis du gerne vil have et klassisk look, går du aldrig galt i byen, hvis hår og bryn matcher. Du kan eventuelt vælge en øjenbrynsfarve, der er lidt mørkere end din hårfarve, hvis du gerne vil have intensitet, men et naturligt look. Desuden kan du eksperimentere med mængden af farve og pigmenteringen.


Prøv dig frem og se, om du synes, det markante look klæder dig, eller om du hellere vil have et diskret brynlook.

Fokus på farve og fylde

Hvis du godt kan lide, at dine bryn er ansigtets blikfang, som pænt indrammer dit ansigt, kan det være, du har lyst til at bruge lidt mere farve i dem for at skabe godt med fylde. Her kan du vælge Nilens Jords klassiske brynpen, som er udviklet til at give øjenbrynene form på lige præcis den måde, du synes er pænest.


Du kan nøjes med en smule farve for et naturligt hverdagslook, eller du kan bruge mere farve, hvis du synes, det er flot, når øjenbrynene er meget markerede. Nilens Jords Brow Liner er nemlig nem at skrue op for intensiteten med. Den har en alsidig udformning, en blød konsistens og med skråpenslen, som du finder i modsatte ende, kan du forme og ’viske’, så brynene får den helt rette karakter.  


Brynproduktet kommer i ’Medium Brown’ og ’Dark Brown’ og er formuleret vandfast. Derfor kan du vide sig sikker på, at den hverken løber, smudger eller smitter af!

Tip: kan du godt lide det buskede brynlook, kan du eventuelt kombinere Nilens Jord Brow Liner med en den fikserende Nilens Jord Brow Fix.

SPAR 20%
Nilens JordBrow Pen
Medlemspris
95,96 kr.119,95 kr.
(107)
SPAR 20%
Nilens JordBrow Pen
Medlemspris
95,96 kr.119,95 kr.
(107)
SPAR 20%
Flere varianter
Nilens JordBrow Fix
Medlemspris
127,96 kr.159,95 kr.
(292)


Kan du godt lide det fyldige brynlook, der kan gøres mere eller mindre intenst efter dit humør, er Nilens Jord Brow Liner det perfekte redskab til dig. Pennen er nem at bruge og giver den fineste farve på den naturlige måde. Brug lineren i den nedre kant af brynet og træk forsigtigt farven en smule op i brynet. Efterfølgende kan du blende farven med børsten i den modsatte ende.Den spidse børste er helt genial til både at blende farven i brynet og 'viske ud', hvis du er kommet til at tegne en smule udenfor. Hvis du har lyst, kan du afslutte looket med en god bryngel - eventuelt med Nilens Jords Brow Fix eller 3-in-1 Brow Laminizer, som jeg har gjort på fotoet.


Hvordan former man de perfekte bryn?

Brynmoden skifter sæson for sæson, og bare de seneste år har vi været igennem ultra-buskede bryn, skulpturerede bryn med skarpe kanter, ombré bryn og 00’er-inspirerede smalle bryn. Hvis du synes, det er forvirrende at finde ud af, hvordan de helt perfekte bryn ser ud – og hvordan de skal formes – så forstår vi dig godt.


Netop derfor er det bedste råd, vi kan give, at du følger din egen stil og former dine bryn, som du synes, det er pænt. Når det kommer til selve teknikken, er hovedreglen, at du får det mest naturlige resultat ved at tegne brynene op fra den nedre kant og blender farven opad i brynene. På den måde opnår du nemlig den fine fylde mellem brynhårene, uden at looket kommer til at se tegnet ud.

Giv brynene pleje og styrke

Farve og fyldighed på brynene er først og fremmest noget, du er født med – men selvom det forholder sig sådan, kan du stadig gøre meget for at skabe de optimale vækstbetingelser for dine bryn, hvis du plejer dem godt.  


Eyebrow Serum fra Nilens Jord booster brynene i deres vækstfase takket være planktonekstrakt, der trænger ned i hårenes follikler. Det betyder, at de nye hår, der vokser ud, synes tykkere og stærkere og dermed bidrager til et fyldigere brynlook. Brynserummet er både allergicertificeret, vegansk og parfumefrit og egner sig altså også til dig, der ellers har sensitiv hud.


Brug Eyebrow Serum hver aften, inden du går i seng – og husk at holde ved! Du vil kunne se de første resultater efter 4-6 ugers brug.

SPAR 20%
811
Nilens JordEyebrow Serum
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
(41)


Mine bryn har brug for al den kærlighed, de kan få! Nilens Jords Eyebrow Serum indeholder plejende ingredienser, der styrker hårene og skaber de bedste forhold for, at de kan vokse. Applikatoren er i øvrigt rigtig smart, fordi de stive børstehår sørger for, at serummet kommer helt ind til hårenes rod.  Husk at bruge dit serum på rene bryn uden makeuprester.


Andre skønne makeupprodukter fra Nilens Jord:

SPAR 20%
788 Black
Nilens JordVolume Mascara
Medlemspris
143,96 kr.179,95 kr.
(622)
SPAR 20%
Nilens JordMineral Powder
Medlemspris
235,96 kr.294,95 kr.
(514)
SPAR 20%
Nilens JordMineral Foundation Compact
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
(592)
SPAR 20%
Trending
252
Nilens JordPore Minimizing Primer
Medlemspris
175,96 kr.219,95 kr.
(120)
SPAR 20%
Nilens JordDuo Concealer
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(158)
SPAR 20%
Nilens JordSimply Blush
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(303)

Relaterede artikler

Klassikere fra Nilens Jord

Bag om brandet

Klassikere fra Nilens Jord

Af Michelle Weis

Står der mon Nilens Jord på nogle af dine beauty favoritter? Her på redaktionen er vi mange, der har et særligt forhold til Nilens Jord - og særligt deres smukke krukke, der ikke blot er en fin tilføjelse til hylden, men også til makeup-looket. I dag tager vi et kig på solskinkrukken og andre populære produkter fra det danske kult-mærke.

Læs Mere
Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Bag om brandet

Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Af Amalie Schiller

Hvis jeg skulle nævne ét hudpleje- og makeupbrand, jeg har brugt, siden jeg for første gang stod foran spejlet og skulle eksperimentere med et nøje udvalg af produkter, jeg i skjul havde sneget med ind på værelset (sorry, mor), må det nok være Nilens Jord. Siden da har der som minimum ligget ét produkt fra det danske vidunderbrand på lur i min makeuptaske. Og det er lige præcis dem, jeg vil vise jer i dag!

Læs Mere
Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Matas LIVE

Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Af Matas

Simpelt og naturligt makeuplook til efteråret med ekstra fokus på glød? Ja tak! I denne LIVE har vi inviteret Maria med ind i studiet, som er en topdygtig makeupartist. Sammen med Amalie viser hun, hvordan du kan forlænge sommergløden og skabe et smukt makeuplook, der er let at lægge. Alt sammen med nogle af de populære produkter fra Nilens Jord. Pssst! Vi afslører også én af de helt store nyheder fra Nilens Jord, som dine vipper med garanti vil elske.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek