P20

P20 solcreme fra Riemann er en danskproduceret sollotion og solspray helt uden parfume, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler. P20 er unik, idet den har egenskaber som langtidsbeskyttelse og så er den meget vandfast.

Mærker
Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære

Seriøst og pålidelig solbeskyttelse for hele familien

Pas på hele familien i solen med P20s bredspektrede UV-beskyttelse. P20s produkter tilbyder UVB-beskyttelse samt en meget høj UVA-beskyttelse, der beskytter huden mod solrelaterede skader og tidlig aldring.

P20 har en unik transparent og letvægtsformulering, som nemt absorberes af huden. Den tørrer hurtigt for at give langvarig beskyttelse uden synligt spor, hvilket betyder, at din familie på blot 15 minutter kan være klar til at gå udenfor. Derudover er serien fri for dufte og farvestoffer, hvilket gør den til den perfekte solbeskyttelsesløsning til hele familien. Da P20 solcreme er uden tilsat parfume og farvestoffer.

Udvalget af solfaktore

SPF 15
P20 Solcreme faktor 15, giver dig medium solbeskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. I Nordeuropa er anbefalingen, at du som minimum skal bruge en solcreme med faktor 15. I Sydeuropa hvor solen er stærkere anbefaler vi en højere faktor hvis du har en lys hud.

Vi anbefaler altid solcreme med faktor 30 eller faktor 50 til børn.

SPF 20
Med P20 solcreme faktor 20 får du en medium beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. Faktor 20 anbefales til dig, som har en lys til lys brun hud

SPF 30
Med P20 solcreme faktor 30 får du en høj beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. Solfaktor 30 anbefales til dig, der har brug for ekstra beskyttelse og har en lys og bleg hud

SPF 50
P20 solcreme med faktor 50 giver en meget høj beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Solfaktor 50 anbefales til dig, der har en bleg eller rød hud, der er meget sensitive og ikke kan blive solbrun

Du kan stadig få farve med en høj solfaktor. Farven vil komme indenfor et par dages solbadning, og holde sin glød i længere tid.Med P20 faktor 50 er dine børn godt beskyttet ved udendørsaktiviteter.

Læs mere om de forskellige hudtyper og den ideelle beskyttelsesfaktor her.

Nogle af P20's populære produkter

P20 Kids Spf50+
En højniveausolcreme, der giver en unik og effektiv beskyttelse af børns solfølsomme hud. P20 Kids spf 50+ har en holdbarhed på op til 10 timer, vandfasthed op til 3 timer og overlegen UVA-beskyttelse. Denne kategori-ledende solcreme er allergicertificeret, dermatologisk testet og parfumefri og har en let cremet formulering.

Continuous Spray
P20 Continuous Sprays gør det endnu nemmere at sikre sig mod solens stråler, da en ny sprayteknologi sikre en kontinuerlig og jævn påføring af solcremen fra alle vinkler. Sprayen har et twist-lås låg, der gør den sikker og let at åbne og lukke.  P20 Continous Spray har de samme fordele som de øvrige P20 produkter.

P20 Continuous Spray fås i faktor 20, 30 og 50 i en 150 ml. spray.

P20 Face
P20 FACE SPF 30 er en let cremeformulering specialudviklet til ansigtshuden og kan beskytte dig mod UV-relateret hudskader og for tidlig aldring. Med P20 FACE SPF 30 får du en god UVA-beskyttelse og højest mulige UVB-beskyttelse.

Solråd

Fra april til september, når UV-indekset er kommer over 3, er det en rigtig god idé at følge de gængse solråd og skabe gode solvaner for dig og dine nærmeste. Start med at bruge din sunde fornuft, respekter din hudtype og ganske enkelt undgå for meget sol.

Vi har samlet de bedste solråd, så du kan nyde solen uden bekymringer:

Søg skygge mellem 11 og 15
Undgå solen mellem kl. 11 og 15, hvor solens stråler er stærkest. Ophold dig ikke for længe i solen, heller ikke når du anvender solbeskyttelse. Husk, at sand, vand og sne reflekterer og forstærker UV strålerne fra solen.

Brug let tøj og solbriller
Du kan beskytte dig med let tøj, en bredskygget hat og solbriller.


Brug nok solcreme
Du skal smøre rigeligt på for at opnå den beskyttelse, der står på produktet. Det er ca. 30-40 ml eller en god håndfuld til en voksen krop og ca. 20 ml til et barn. Det passer nogenlunde med, at en 100 ml solcreme svarer til 2-3 påsmøringer af en voksen.

Smører du mindre på, falder faktortallet og beskyttelsen betydeligt.

Sørg for at holde spædbørn og børn væk fra direkte sollys
Udsæt aldrig spædbørn eller små børn for direkte sollys. Børn skal beskyttes ekstra godt mod solens ultraviolette stråler. Brug solbeskyttelse med høj solfaktor, let tøj og en solhat. Gode solvaner som barn kan reducere risikoen for solskoldninger, hudskader og hudkræft senere i livet.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up