P20 Riemann

P20 solcreme fra Riemann er en danskproduceret sollotion og solspray helt uden parfume, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler. P20 er unik, idet den har egenskaber som langtidsbeskyttelse og så er den meget vandfast.

10 produkter
P20 RiemannSolcreme Spray SPF 30
239,95 kr.
(37)
50 g
P20 RiemannSolcreme Sensitive Face SPF 50+
179,95 kr.
(42)
P20 RiemannSolcreme Sensitive SPF 30
239,95 kr.
(23)
P20 RiemannSolcreme Spray SPF 20
239,95 kr.
(8)
P20 RiemannSolcreme Spray SPF 50+
169,95 kr.
(10)
50g
P20 RiemannHyperpigmentation Defence Face SPF 50+
249,95 kr.
(4)
50g
P20 RiemannSolcreme Face SPF 30
143,95 kr.
(4)
P20 RiemannSolcreme Kids SPF 50+
239,95 kr.
(80)
P20 RiemannSolcreme Sensitive SPF 50+
239,95 kr.
(27)
50 g
P20 RiemannSolcreme Urban Shield Face SPF 50+
249,95 kr.
(1)
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Seriøst og pålidelig solbeskyttelse fra P20 for hele familien

Pas på hele familien i solen med P20s bredspektrede UV-beskyttelse. P20s produkter tilbyder UVB-beskyttelse samt en meget høj UVA-beskyttelse, der beskytter huden mod solrelaterede skader og tidlig aldring.

P20 findes i fleres varianter, og med formuleringer der nemt absorberes af huden. Den tørrer hurtigt og giver langvarig beskyttelse uden synligt spor, hvilket betyder, at din familie på blot 15 minutter kan være klar til at gå udenfor. Derudover er serien fri for parfume og er den perfekte solbeskyttelsesløsning til hele familien. 

Udvalget af solfaktore fra P20

SPF 20

Med P20 solcremefaktor 20 får du en medium beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. Faktor 20 anbefales til dig, som har en lys til lys brun hud.

Vi anbefaler altid solcreme med faktor 30 eller faktor 50 til børn.

SPF 30

Med P20 solcreme faktor 30 får du en høj beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. Solfaktor 30 anbefales til dig, der har brug for ekstra beskyttelse og har en lys og bleg hud.

SPF 50+

SPF 50 +P20 solcreme med faktor 50 + giver en meget høj beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Solfaktor 50+ anbefales til dig, der har en bleg eller rød hud, der er meget sensitive og ikke kan blive solbrun.

Du kan stadig få farve med en høj solfaktor. Farven vil komme indenfor et par dages solbadning, og holde sin glød i længere tid. Med P20 faktor 50 + er dine børn godt beskyttet ved udendørsaktiviteter.

Nogle af P20's populære produkter

P20 Original

P20 Original indeholder Riemanns unikke Triple Protection Technology, der giver op til 10 timers beskyttelseog høj vandfasthed. P20 Original fås som spray eller lotion. Sprayen har en gennemsigtig formulering som er let at påføre, hurtigabsorberende og svedresistent. Lotion er en let, gennemsigtig gel, der er let at påføre, hurtigabsorberende og svedresistent. P20 Original er dermatologisk testet, parfumefri og vegansk. P20 Original fås i spf 20 og 30.

P20 Kids

Denne solcreme er udviklet specielt til børns solfølsomme hud. Den er parfumefri, dermatologisk testet, AllergyCertified og vegansk. P20 Kids er samtidig EcoSun Pass-godkendt for en reduceret miljøpåvirkning. En højniveausolcreme, der giver en unik og effektiv beskyttelse af børns solfølsomme hud. P20 Kids spf 50 + har en holdbarhed på op til 10 timer, vandfasthed op til 3 timer og overlegen UVA-beskyttelse. Formulering er en creme.

P20 Sensitive

P20 Sensitive er en serie særlig udviklet til sensitiv hud. De er alle dermatologisk testet på følsom hud, parfumefri, AllergyCertified og vegansk. De giver op til 10 timers beskyttelse og har en høj vandfasthed. I serien finder solcreme faktor 50 + og 30, samt en solfaktor 50 + til ansigtet der giver 24 times fugtgivende effekt. Sensitive face indeholder antioxidanter; Vitamin C og E. P20 sensitive skin og face er alle EcoSun Pass® godkendt for en reduceret miljøpåvirkning.

Solråd

Fra april til september, når UV-indekset er kommer over 3, er det en rigtig god idé at følge de gængse solråd og skabe gode solvaner for dig og dine nærmeste. Start med at bruge din sunde fornuft, respekter din hudtype og ganske enkelt undgå for meget sol.

Vi har samlet de bedste solråd, så du kan nyde solen uden bekymringer:

Søg skygge mellem 11 og 15

Undgå solen mellem kl. 11 og 15, hvor solens stråler er stærkest. Ophold dig ikke for længe i solen, heller ikke når du anvender solbeskyttelse. Husk, at sand, vand og sne reflekterer og forstærker UV strålerne fra solen.

Brug let tøj og solbriller

Du kan beskytte dig med let tøj, en bredskygget hat og solbriller.

Brug nok solcreme

Du skal smøre rigeligt på for at opnå den beskyttelse, der står på produktet. Det er ca. 30-40 ml eller en god håndfuld til en voksen krop og ca. 20 ml til et barn. Det passer nogenlunde med, at en 100 ml solcreme svarer til 2-3 påsmøringer af en voksen.
Smører du mindre på, falder faktortallet og beskyttelsen betydeligt.

Sørg for at holde spædbørn og børn væk fra direkte sollys

Udsæt aldrig spædbørn eller små børn for direkte sollys. Børn skal beskyttes ekstra godt mod solens ultraviolette stråler. Brug solbeskyttelse med høj solfaktor, let tøj og en solhat. Gode solvaner som barn kan reducere risikoen for solskoldninger, hudskader og hudkræft senere i livet.

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Vi guider

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Af Matas

Inden solcremen blev opfundet, havde det blege look været in i flere hundrede år, så folk holdt sig automatisk ude af solen. Det var først, da Coco Chanel i 1920’erne opfordrede alle til at lade solen kysse deres krop, at det solbrune look blev det nye ideal – og behovet for solcreme opstod.

Læs Mere
Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Linea Røgilds

Solcreme og solbeskyttelse er en af de mest essentielle produkter om sommeren. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt. Læs med her, hvor vi guider til alt om solcreme.

Læs Mere