1 / 1
KUN ONLINE
Pascoflair 30 tabl
149,95 kr.
Optjen 15 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
Varen kan kun købes online
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Ekstrakt af passionsblomst, urt. Overtrukne tabletter. Traditionelt plantelægemiddel til lindring af milde symptomer på mental stress og søvnbesvær.
Pascoflair, 30 tabletter. Traditionelt plantelægemiddel til lindring af milde symptomer på mental stress og søvnbesvær. Indikationen er alene baseret på traditionel anvendelse, dvs. erfaringer med anvendelser kendt gennem længere tid. Der er i øjeblikket ikke kendskab til bivirkninger inden for den godkendte anvendelse. Den anbefalede dosis er: Voksne og ældre: Til lindring af milde symptomer på mental stress: 2-3 tabletter dagligt, fordelt jævnt over hele dagen. Ved søvnbesvær: 1-2 tabletter en halv time før sengetid. Den maksimale dosis er 3 tabletter dagligt. Pascoflair skal synkes hele med rigelig væske (helst et glas vand). Hvis du ikke får det bedre i løbet af 14 dage, eller hvis du får det værre, skal du kontakte din læge. Brug til børn: Erfaring med behandling af børn er utilstrækkelig. Bør derfor ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Hvis du har taget for mange Pascoflair-tabletter: Kontakt læge, skadestue eller apotek hvis du eller andre, eller hvis du tror et barn har taget flere Pascoflair, end der står her og vedkommende af den grund føler sig utilpas. Tag pakningen med. Der er ikke set tilfælde af overdosering med Pascoflair. Tag altid lægemidlet nøjagtigt som beskrevet i indlægssedlen eller efter lægens eller apotekspersonalets anvisning. Er du i tvivl, så spørg lægen eller apotekspersonalet. Pascoflair kan virke sløvende i større eller mindre grad. Det skal du tage hensyn til, hvis du skal færdes i trafikken eller arbejde med maskiner. Hvis du er påvirket, bør du ikke køre bil eller betjene farlige maskiner.Hvis du er gravid eller ammer, har mistanke om, at du er gravid, eller planlægger at blive gravid, skal du spørge din læge eller apotekspersonalet til råds, før du tager Pascoflair. Bør ikke anvendes af gravide og ammende på grund af mangel på tilstrækkelige data.nov 2022/MNI
Vand, ethanol, skinnende lakporesvamp (Ganoderma Lucidum (F.Karst)).

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold30 tabl
Enhedspris5 kr./stk
MærkePascoe
SeriePascoflair
KategoriSøvnbesvær
Se altPascoe Søvnbesvær
Se altPascoflair Søvnbesvær
Varenummer775169
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Få rådgivning af vores eksperter til produkter i morgen fra kl. 10.00

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.