• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Den ultimative guide til Matas SolStriberne

Mens du sidder og drømmer om nougatbrune ben og solkyssede kinder, kan du jo lige så godt finde din favorit-solbeskyttelse, der skal få dig sikkert gennem sommeren, frem. Matas SolStriber har nemlig Danmarks bredeste solsortiment med Svanemærket og RSPO på fronten.

Spray, olie, lotion, creme, stift. Lige meget hvilken form for solbeskyttelse du foretrækker, finder du den blandt Matas SolStriber. De populære solprodukter består af et bredt sortiment af solbeskyttelse til hele familien. Du finder produkter specifikt til ansigt, krop og sågar hovedbunden, så du kan opholde dig i solen med god samvittighed. Udover solbeskyttelse, finder du også lækre aftersun-produkter til at afslutte en solrig dag med samt selvbrunere, som gør det nemmere at bevare en naturlig sommerglød året rundt.  

Køb og støt Kræftens Bekæmpelse

Matas har i mere end 15 år samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse for at hjælpe danskerne med at få sundere solvaner og passe bedre på huden, når vi opholder os i solen.  


I år er dette samarbejde dog ekstra særligt, for vi donerer nemlig 1 kr. pr. solgte solprodukt (pånær spray-varianterne) fra Striberne til Kræftens Bekæmpelse. Det gælder uanset, om du shopper din solbeskyttelse hos os online eller i butikkerne.

Sikker og effektiv beskyttelse mod solen

Vores Matas SolStriber indeholder selvfølgelig bredspektrede UVA- og UVB-filtre, hvilket betyder, at du er godt beskyttet mod solens skadelige stråler, der forbrænder og gør huden rød. ​​​​​​​

Derudover indeholder de også fotostabile filtre, der sikrer, at solfaktoren ikke ændres, men i stedet bevarer sin styrke. Faktortallene er testet af et uvildigt laboratorium, der sikrer en altid stabil og effektiv beskyttelse. Blandt vores solprodukter finder du produkter med forskelligt solfaktorindhold – 15, 30 og 50.  

SolStriberne er med på mærkerne

Noget af det, vi er særligt stolte over ved vores solprodukter, er deres mærkninger. Fælles for alle SolStriberne er nemlig, at de, udover at være produceret i Danmark, er Svanemærket – mens alle de uparfumerede varianter desuden bærer Den Blå Krans på fronten. Det er din garanti for miljø- og allergivenlige solprodukter. De er alle derfor helt uden kritiske indholdsstoffer og uønsket kemi, og derfor også ideelle, hvis du har sart hud.  ​​​​​​​

Alle produkterne har også RSPO-certificering, som betyder, at Matas indkøber en kvote certificeret palmeolie og dermed bidrager til bæredygtig palmeproduktion. Pånær Matas Solstift og Læbebalsam er alle SolStriberne også veganske.

Her er de bedste solråd

Vi guider

Her er de bedste solråd

Solens stråler kan være skrappe selv i Danmark, men du kan sagtens nyde solen samtidig med, at du passer på dig selv og din hud. Kræftens Bekæmpelse giver dig de bedste solråd, så både du og dine børn undgår solskoldninger og kommer sikkert igennem sommeren.

Læs også

Stort udvalg uden parfume

Blandt Matas Striberne finder du et stort udvalg af solprodukter både med og uden parfume. Vi ved nemlig, at der er mange, der gerne vil undgå parfumerede produkter i hverdagen. ​​​​​​​

Derfor har vi også gjort det nemt for dig at kende de produkter, der ikke indeholder parfume. Du skal bare kigge efter de hvide låg og pumper, når du køber Matas Solbeskyttelse, Matas Selvbruner og Matas Aftersun.  

Til hele familien  

Netop fordi SolStriberne grundet deres mærkninger er ideelle til selv sart hud, kan du trygt smøre hele familien ind i Matas SolStriberne, når du skal uden for og nyde det dejlige sommervejr.  

All around solbeskyttelse

I vores udvalg af SolStriber finder du en masse forskellige lækre solprodukter med solbeskyttelse – lotions, sprays, creme, olie og stift med 15, 30 eller 50 SPF.  


Produkterne har forskellige egenskaber, men fælles for dem er, at de alle er Svanemærkede, RPSO-certificerede og indeholder både bredspektret og fotostabile solfiltre.  


Flere af produkterne findes både med og uden parfume, alt efter hvad du foretrækker. Hvis din solbeskyttelse gerne må ha’ lidt duft, kan du prøve solcremen med kokos, der dufter så dejligt af sommer.  

(102)
Matas Striber Sollotion SPF 15 Uden Parfume 200 ml
79,95
Du optjener 8 point
(141)
Matas Striber Solstift SPF 50 Uden Parfume 15 ml
39,95
Du optjener 4 point

Lidt ekstra glød

Hvis du elsker en flot, naturlig sommerglød, men ikke har lyst til at gå på kompromis med solbeskyttelsen for at opnå en sådan, så er der heldigvis også råd for det.  


Matas Tan Accelerating Sollotion og Spray giver dig nemlig solbeskyttelse med faktor 30, samtidig med de indeholder Melanobronze, som fremhæver hudens naturlige, brune pigment.  


Det er altså ikke en selvbruner, men derimod en solbeskyttelse, der hjælper dig med at opnå en lækker glød lidt hurtigere.  

Til familiens yngste  

Blandt SolStriberne finder du en række solprodukter med faktor 15, 30 og 50, der er særligt udviklet til børn.


De er alle uden parfume, og er derfor mærket med Den Blå Krans sammen med Svanemærket og RSPO-certificeringen.


Kids-varianterne er desuden tilsat økologisk glycerin, der sørger for, at huden bliver fugtet godt, samtidig med den modvirker udtørring. Derudover indeholder de allantoin, der, udover at have en blødgørende effekt, beroliger huden og mindsker risikoen for irritaion.  

(53)
Matas Striber Kids Sollotion SPF 30 Uden Parfume 400 ml
179,95
Du optjener 18 point
(5)
Matas Striber Kids Sollotion SPF 15 Uden Parfume 200 ml
79,95
Du optjener 8 point
Matas Striber Kids Solspray SPF 50 Uden Parfume 200 ml
99,95
Du optjener 10 point

Pleje til huden  

Efter en solrig dag, er det vigtigt at give huden godt med fugt. Derfor har vi i SolStriberne selvfølgelig også et udvalg af Aftersun-produkter, heriblandt lotion, spray og cooling mist.


Produkterne trænger hurtigt ind, plejer og reparerer huden ved hjælp af panthenol, som også mætter den med fugt, samt aloe vera, som også plejer og beskytter. Med andre ord bliver huden altså beroliget efter en dag i solen og efterlades dejligt blød.  


Tip! Stil din aftersun lotion i køleskabet for en ekstra kølende fornemmelse, når du smører den på huden.

(72)
Matas Striber Aftersun Spray 200 ml
49,95
Du optjener 5 point
Matas Striber Aftersun Cooling Mist 100 ml
44,95
Du optjener 5 point
Matas Striber Aftersun Cooling Mist 100 ml
44,95
Du optjener 5 point

Snyd dig til sommerkulør

Matas Striberne byder også på selvbruner som både mousse, spray og servietter.


... Og endda nogle med instant effect, så du kan få en lækker sommerglød både på kroppen og i ansigtet!


Fælles for Matas Selvbruner er, at den selvbrunende effekt kommer fra et naturligt sukkerstof (DHA), der giver en fin og jævn glød få timer efter påføringen. ​​​​​​​


Derudover er de Svanemærket, RSPO-certificerede og veganske.

(60)
Matas Striber Selvbruner Spray 200 ml
79,95
Du optjener 8 point
(228)
Matas Striber Selvbruner Lotion 200 ml
49,95
Du optjener 5 point
(129)
Matas Striber Selvbruner Ansigtscreme 50 ml
39,95
Du optjener 4 point
(65)
Matas Striber Selvbrunerserviet 1 stk.
9,95
Du optjener 1 point
(47)
Matas Striber Selvbruner Handskesæt 2 stk.
39,95
Du optjener 4 point

Relaterede produkter

(271)
Matas Striber Ansigtssolcreme SPF 30 Uden Parfume 50 ml
69,95
Du optjener 7 point
(84)
Matas Striber Sollotion SPF 30 Uden Parfume 400 ml
179,95
Du optjener 18 point
(141)
Matas Natur Ansigtssolcreme SPF 30 50 ml
74,95
Førpris 99,95
Du optjener 8 point
(171)
Matas Striber Sollotion SPF 50 Uden Parfume 200 ml
99,95
Du optjener 10 point

Relaterede artikler

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Vi guider

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Af Maria Præst

Inden solcremen blev opfundet, havde det blege look været in i flere hundrede år, så folk holdt sig automatisk ude af solen. Det var først, da Coco Chanel i 1920’erne opfordrede alle til at lade solen kysse deres krop, at det solbrune look blev det nye ideal – og behovet for solcreme opstod.

Læs mere
Din guide til solcreme

Vi guider

Din guide til solcreme

Af Dorte, Kræftens Bekæmpelse

Det kan være svært at finde rundt i junglen af solcremer. Men her er din guide til solcreme, så du både ved, hvordan du vælger den rigtige solcreme og bruger den korrekt. For husk at ud over skygge og solhat, er solcreme en effektiv solbeskyttelsesform, så du kan undgå solskoldninger.

Læs mere
Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Vi guider

Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Ved uv-indeks på 3 og derover er solbeskyttelse nødvendig. Med appen ’UV-INDEKS’ ved du altid, om du bør beskytte dig. Appen virker både i Danmark og i udlandet, så du altid har uv-indekset lige ved hånden.

Læs mere
SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Nyhed

SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Af Benedikte Lundberg

I mere end 15 år har Matas og Kræftens Bekæmpelse samarbejdet om at gøre danskerne klogere på solbeskyttelse for at sikre sunde solvaner. Som noget særligt i år donerer Matas 1 krone for hvert solgte solprodukt fra Matas Striberne. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at forebygge kræft i huden.

Læs mere