• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Nyhed

Sund sommerkulør med SolStriberne

Mens du sidder og drømmer om nougatbrune ben og solkyssede kinder, kan du jo ligeså godt finde din favorit solbeskyttelse, der skal få dig sikkert gennem sommeren. Matas SolStriber er Danmarks bredeste solsortiment, der nu bliver udvidet med flere effektive nyheder.

Spray, olie, lotion, creme, stift. Lige meget hvilken form for solbeskyttelse du foretrækker, finder du den i Matas SolStriber. De populære solprodukter, der fik et forfriskende nyt design sidste år, består af et bredt sortiment af solbeskyttelse til hele familien. Du finder produkter specifikt til ansigt, krop og sågar hovedbunden, så du kan opholde dig i solen med god samvittighed. Udover solbeskyttelse, finder du også lækre aftersun-produkter, du kan afslutte en solrig dag med samt selvbrunere, som gør det nemmere at bevare en naturlig sommerglød året rundt.

SolStriberne er med på mærkerne

Med Matas SolStriberne kan du trygt smøre hele familien ind. For fælles for alle SolStriberne er, at de, udover at være produceret i Danmark, er Svanemærket, ligesom de uparfumerede varianter bærer Den Blå Krans. Det er din garanti for miljø- og allergivenlige solprodukter. De er alle derfor helt uden kritiske indholdsstoffer.

Alle produkterne har desuden RSPO-certificering, som betyder, at Matas indkøber en kvote certificeret palmeolie og dermed bidrager til bæredygtig palmeproduktion. På nær Matas Solstift og Læbebalsam er alle SolStriberne også veganske.

SolStriberne indeholder selvfølgelig fotostabile og bredspektrede UVA- og UVB-filtre. Og faktortallene er testet af et uvildigt laboratorium, der sikrer en altid stabil og effektiv beskyttelse. De sidste ti år har Matas desuden teamet op med Kræftens Bekæmpelse for at ændre danskernes uhensigtsmæssige solvaner og udbrede budskabet om vigtigheden i god solbeskyttelse.

Masser af nyt under solen

Matas SolStriber består af velkendte klassikere men har også fået helt nye familiemedlemmer til solsæsonen 2019. Her finder du tre nye uparfumerede solprodukter og et par af de populære solprodukter i 80 ml rejsestørrelse.

Spray og beskyt

Hvis du hader følelsen af fedtede fingre efter påføring af sollotion, så er den nye transparente solspray SPF 30 uden parfume lige noget for dig. Med en langt tyndere konsistens end klassisk solcreme, er den nem at fordele på kroppen og tørrer lynhurtigt ind.

Her er de bedste solråd

Vi guider

Her er de bedste solråd

Solens stråler kan være skrappe selv i Danmark, men du kan sagtens nyde solen samtidig med, at du passer på dig selv og din hud. Kræftens Bekæmpelse giver dig de bedste solråd, så både du og dine børn undgår solskoldninger og kommer sikkert igennem sommeren.

Læs også

Husk lige hovedbunden!

Lige meget om du er skaldet eller udstyret med en stor manke, skal du huske at beskytte hovedbunden eller issen med solfaktor. Matas Hovedbundsspray SPF 30 uden parfume er en lille handy solspray, der er nemt at fordele i skilning og på isse.

Matas Striber Hovedbundsspray SPF 30 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Afværg solcreme-krisen

Matas Kids Solspray SPF 50 er et ideelt solprodukt til de mange børn, der hader at blive smurt ind i fedtet solcreme. Sprayen fordeler produktet godt, og den lette konsistens tørrer hurtigt ind i huden. Der har desuden været stor efterspørgsel på solprodukter med høj solfaktor, hvorfor Kids Solspray nu også kommer som en faktor 50, så de mindste i familien får optimal solbeskyttelse.

Solbeskyttelse i håndbagagen til hele familien

Nu er det blevet nemmere at tage de populære Matas sollotions med på rejsen – så der er ingen undskyldning for ikke at bruge solcreme på ferien! Matas Sollotion SPF 30 og Kids Sollotion SPF 30 kommer nu i en smart 80 ml tube, som let kan være i håndbagagen.  

Matas Striber Sollotion SPF 30 80 ml
34,95
DU OPTJENER 4 Point
Matas Striber Kids Sollotion SPF 30 80 ml
34,95
DU OPTJENER 4 Point

Mon ikke der er en variant eller to, der kan blive dine tro følgesvende i strandtasken til sommer?

Relaterede produkter

Matas Striber Kokos Sollotion SPF 30 200 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
Matas Striber Sollotion SPF 30 med Pumpe 400 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Matas Striber Sollotion SPF 50 200 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
Matas Striber Kids Solsollotion SPF 15 400 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede artikler

Få skøn hud i de kolde måneder med Striberne

Nyhed

Få skøn hud i de kolde måneder med Striberne

I foråret relancerede vi vores Striber og udviklede 3 nye intensive og skånsomme ansigtsplejes-serier. Dyk ned i dem her og find dine fugtgivende favoritter til de kolde måneder.

Læs Mere
Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere
Sådan gør du dine skønhedsvalg grønnere

Vi guider

Sådan gør du dine skønhedsvalg grønnere

Skriv dig disse 5 gode råd bag øret, hvis du vil med på den grønne skønhedsbølge. Din sundhed og miljøet vil takke dig!

Læs Mere
5 myter om solbeskyttelse

Vi guider

5 myter om solbeskyttelse

Af Solveig Høgh Larsen

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til solråd, solbeskyttelse og D-vitamin. Vi punkterer her 5 myter, så det er soleklart hvordan du bedst passer på din hud i solen.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands