Nyhed

Nyhed fra SolStriberne: Ultralet ansigtssolcreme

Sommeren nærmer sig og med det hører solbeskyttelse til. Glem alt om tunge, klæbrige solcremer, der efterlader din hud helt fedtet. Matas har nemlig udviklet den helt nye Fluid Ansigtssolcreme, der med sin lette formel absorberes øjeblikkeligt. Jeg har testet Stribernes nye solvidunder af. Læs med og hør meget mere om nyheden!

De fleste af os kender formentlig til den fedtede fornemmelse af solcreme, vi forbinder med sommer. Det behøver dog slet ikke at være sådan, når du skal beskytte den sarte hud i ansigtet. Matas SolStriber har nemlig lanceret en Fluid Ansigtssolcreme med SPF 30, der absorberes øjeblikkeligt ind i huden. Læs meget mere om den her!

Fluid ansigtssolcreme med SPF 30

Matas Fluid Ansigtssolcreme er det ideelle valg for dig, der ønsker at pleje og beskytte din sarte ansigtshud. Med sin lette formel, absoberes den øjeblikkeligt ind i huden uden at fedte og smuldre. Dette gør den også ideel som base under makeup. Solcremen er beriget med ingredienser som hyaluronsyre, der giver den ultimative fugt til din hud, alt i mens solfaktor 30 effektivt beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.


Solcremen er uden parfume og bærer certificeringerne fra Asthma Allergy Nordic og Svanemærket, hvilket sikrer minimal risiko for hudirritation samt et trygt og godt valg for dig og miljøet. Derudover bekræfter tildelingen af A-kolben i Kemiluppen dens skånsomme indhold.


Når du anvender solcreme på ansigt, nakke og ører, anbefales det altid at bruge en mængde svareende til en teskefuld. Husk at genpåføre solcremen ofte, især hvis du bader eller sveder, for at sikre en vedvarende solbeskyttelse hele dagen.

SPAR 30%KØB 2
50 ml
Matas StriberFluid Ansigtssolcreme SPF 30 Uden Parfume
84,95 kr.
(16)Pssst! Ansigtssolcremen er lille og handy, og den er derfor perfekt til at have med i tasken, så du altid kan være godt beskyttet.

Solcremen har, som navnet antyder, en ultralet konsistent. Dette gør, at den obsoberes øjebklikkeligt på huden uden at fedte.

Solcreme som base under makeup

Efter jeg har testet solcremen, er den blevet mit foretrukne valg som base. Den tynde formel smelter ind i huden uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Solcremen tilfører en fin glød, der skinner let igennem makeupppen uden at smuldre. Kombinationen af flot finish og ultimativ beskyttelse giver den perfekte base hen over sommeren. Den kommer helt sikkert til at blive en del af min rutine - både som base for min makeup og alene.

5 tips til solbeskyttelse

  1. Vælg den rigtige solcreme: Sørg for at vælge en bredspektret solcreme, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. En SPF på mindst 30 anbefales generelt, men det kan variere afhængigt af din hudtype og hvor længe du planlægger at være i solen.

  2. Påfør rigeligt med solcreme: De fleste mennesker påfører ikke nok solcreme. For at opnå den beskyttelse, der er angivet på flasken, skal du anvende en tilstrækkelig mængde solcreme. Som en tommelfingerregel bør du bruge ca. en teskefuld til ansigtet og en håndfuld (ca. 40 ml) til hele kroppen.

  3. Genpåfør regelmæssigt: Solcreme slides af med tiden, især hvis du sveder eller bader. Sørg for at genpåføre solcreme efter behov, især hvis du er ude i solen i længere tid.

  4. Beskyt følsomme områder: Husk at beskytte følsomme områder som læber, ører, næse og hovedbund. Brug her en læbepomade eller solstift med solbeskyttelse.

  5. Kombiner med andre solbeskyttelsesmetoder: Solcreme er en vigtig del af solbeskyttelsen, men det er også vigtigt at bruge andre metoder som at bære solhat, solbriller og let tøj for at minimere eksponeringen for solen.

De trygge mærkninger

Matas Striber Fluid Ansigtssolcreme er et trygt valg hver dag, da solcremen er parfumefri, certificeret af Asthma Allergy Nordic og Svanemærket. Derudover opfylder solcremen Kemiluppens krav til A-kolben. Vi har således truffet valgene for dig, som sikrer din tryghed for minimal risiko for allergi og et bedre produkt for din sundhed og miljøet.


Vil du vide mere om  Svanemærket? Så læs med her!

Flere solfavoritter fra Striberne:

FAST LAV PRIS
Matas StriberSollotion SPF 30 Uden Parfume
49,95 kr.
(37)
SPAR 30%KØB 2
15 g
Matas StriberSolstift SPF 50 Uden Parfume
49,95 kr.
(175)
FAST LAV PRIS
Matas StriberSollotion SPF 30 Uden Parfume
49,95 kr.
(37)
SPAR 30%KØB 2
200 ml
Matas StriberSollotion SPF 50 Uden Parfume
129,95 kr.
(81)
FAST LAV PRIS
Matas StriberSollotion SPF 15 Uden Parfume
49,95 kr.
(21)
SPAR 30%KØB 2
200 ml
Matas StriberSolspray SPF 15 Uden Parfume
109,95 kr.
(19)
SPAR 30%KØB 2
Matas StriberSollotion SPF 30 Uden Parfume
199,95 kr.
(37)
SPAR 30%KØB 2
195 ml
Matas StriberSolspray Transparent SPF 15 Uden Parfume
124,95 kr.
(5)

Relaterede artikler

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Guide: Solcreme til følsom hud

Matas LIVE

Guide: Solcreme til følsom hud

Af Matas

Solcreme er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, men hvilken skal man vælge, hvis man har følsom hud? Det har kosmetiker Zita helt styr på, og hun deler ud af sin store viden og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til din hud.

Læs Mere
Sådan forbygger du bedst soleksem

Din sundhed

Sådan forbygger du bedst soleksem

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du har oplevet at få soleksem på kroppen. Det viser sig som små, kløende prikker, der breder sig og i nogle tilfælde samler sig i plamager. Det kan være meget ubehageligt, og forekommer oftest om foråret, når den lyse hud kommer ud i solen efter en lang vinter. Vi guider her til, hvordan du bedst undgår soleksem, når solen igen står højt på himlen.

Læs Mere
8 af de bedste aftersun

Vi guider

8 af de bedste aftersun

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en hel dag i solens varme stråler, findes der intet bedre end at pleje og nedkøle huden med en lækker aftersun. Vi har samlet 8 af de bedste aftersun, og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål om den kølende creme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek