Grib stilen

3 makeup-looks

Mangler du inspiration til den gode base, hverdagens makeup eller søger du bare ny inspiration? Jeg har lavet en fin lille guide, som du nemt kan kopiere og så selv ellers tilføje farve til øjne og læber, alt efter humør og mod.

Jeg har lavet en fin lille guide, som du nemt kan kopiere og så selv ellers tilføje farve til øjne og læber, alt efter humør og mod. Udover de produkter jeg i forvejen bruger, har jeg denne gang testet makeup fra skandinaviske Idun Minerals, som er en serie af mineralprodukter. Deres basisprodukter består af 100% højrensede mineraler, og indeholder blandt andet ikke nikkel, krom og mikroorganismer. Udover at produkterne er gode, kommer de også i en rigtig fin indpakning.

Tilføj dit eget twist til base-looket

1

Det neutrale look eller den gode base

En god base er vigtig - jeg har derfor brugt en primer fra Max Factor og på øjnene Estee Lauder, der holder på min øjenskygger og ikke sætter sig i de fine linjer.

Da jeg har ret fedtet hud, har jeg også brugt Estee Lauder Double Wear Foundation, som er oliefri, har 15 timers holdbarhed og et mat finish.

Herefter har jeg indrammet mit ansigt med min contour palette fra NYX.

På kinderne har jeg brugt en blush fra Idun Minerals i farven 'Havtorn', som er en rigtig flot og naturlig farve, som holder længe. For lidt ekstra glød har jeg brugt highlighteren fra min NYX palette ovenpå min blush.

Til øjnene har jeg brug øjenskyggepalletten 'Brunkulla', som er baseret på 100% højrensede mineraler - uden parfume og parabener.

På den bevægelige del af øjenlåget har jeg blandet guldfarven og den lyse farve. I globelinjen har jeg den champagnefarvet skygge.

Mascaraen er også fra Idun og modellen 'Silfr' og i farven brun, for at give looket et blødt udtryk. Mine øjenbryn har fået med deres eyebrow pencil i farven 'Ask', som passer rigtig godt til alle med mørke øjenbryn, da den har en grålig undertone.

Læberne har fået med en neutral, men flirtende gloss i farven 'Cornelia'. Den er meget behagelig at have på, da den smelter når den kommer i kontakt med varmen fra læberne.

Et godt trick, hvis du har små læber er at bruge en lipliner og tegne lidt ud over stregerne og så lægge din lipgloss på.


Min base
7 gr
Estée LauderDouble Wear Eye Shadow Base
224,95 kr.
(57)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderDouble Wear Stay-In-Place Makeup SPF10
429,95 kr.
(499)
KUN ONLINE
Flere varianter
IDUN MineralsMineral Blush
209,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
IDUN MineralsMineral Eyeshadow Palette
189,95 kr.
(23)
KUN ONLINE
IDUN MineralsLipgloss
134,95 kr.
(10)
2

Klassisk med et twist

Til dette look har jeg brugt den mørke farve fra 'Brunkulla' øjenskyggepalletten i globelinjen og under de nederste vipper, for at ramme mine øjne ind.

På læberne har jeg brugt lipliner 'Sweet pink' fra NYX og deres Soft matte lip cream i farven 'Addis Ababa'.

Brug en lipliner til at 'mætte' dine læber inden du lægger din lipgloss eller læbestift. Det gør at farven og produktet holder i længere tid.


Twist med NYX
SPAR 40%
NYX PROFESSIONAL MAKEUPSoft Matte Lip Cream
Medlemspris
47,97 kr.79,95 kr.
(318)
3

Det ekstravagante look

Jeg startede med den samme base, men har her tilføjet en winged eyeliner.

Et godt trick hvis du har lidt små øjne, er at trække din eyeliner lidt ud, så vil dine øjne synes større. Jeg har her brugt 'Superliner Perfect Slim' fra L'Oréal.

For at få den skarpe, perfekte kant, kræver det en stille hånd - men du kan også snyde lidt og bruge tape-metoden.

Her tager du et stykke tape, klistrer den for enden af den yderste øjenkrog og så tegner man langs tapen, tag tapen af når du er færdig og voila! en fin og skarp kant.

Til mine læber har jeg brugt Estee Lauders lipliner i farven 'Clear', og læbestifter i farven '330 Lethal Red' fra deres Liquid potion serie.


Relaterede produkter

MACLip Pencil
189,95 kr.
(61)
2 FOR 200,-
Max FactorMasterpiece Max Mascara
139,95 kr.
(345)
02 Natural Glow
Gosh CopenhagenBronzing Powder
99,95 kr.

Relaterede artikler

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Af Amalie Schiller

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek