• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Når man er flittig til at vaske og afspritte hænderne går det ud over huden på både store og små hænder. Vi prøver alle at begrænse udbredelsen af virus ved at øge håndhygiejnen, men undervejs kan vores hænder komme på en prøve. Derfor har Australian Bodycare lanceret en håndcreme, der kommer tørrer hænder til gode.

Huden udtørres af den hyppige håndvask og vi kan ende med sprækker. Så har vi alle sammen brug for en ekstra god håndcreme, der trænger hurtigt ind og giver hænderne et fugtboost. Se med her, hvor vi introducerer den nye håndcreme fra Australian Bodycare.

Få bugt med tørrer hænder

Når din hud på hænderne tørrer ud, forsvinder den naturlige barriere, der beskytter huden. Resultatet kan være sprukne, røde og sviende hænder – måske endda med små rifter. Det kan også begynde at klø på dine hænder, når huden mangler fugt.


For at løse problemet kan du bruge en god creme til daglige fugtpleje – gerne flere gange om dagen og specielt efter, at du har vasket hænder. Det er nemlig hårdt ved huden, hvis du vasker dine hænder meget tit.

Australian Bodycare Hand Cream

Australian Bodycare har netop lanceret en helt ny håndcreme. Hand Cream er en drøj håndcreme til meget tørre og revnede hænder. Den indeholder den naturlig australsk Tea Tree Oil som har en antibakteriel effekt.


Hand Cream trænger hurtigt ind i huden og efterlader dine hænder fugtige i lang tid uden at fedte.
Den forfriskende opkvikkende aromatiske duft af Tea Tree Oil giver en følelse af velvære og forsvinder kort tid efter uden at fordelene mindskes.


Smør gerne dine hænder ind 1-2 gange dagligt og meget gerne inden du går i seng, så cremen får tid til at virke natten over

(31)
Australian Bodycare Hand Cream 100 ml
119,95
Optjen 12 point

Relaterede produkter

(71)
Australian Bodycare Body Lotion 200 ml
129,95
Optjen 13 point
(32)
Australian Bodycare Body Scrub 200 ml
139,95
Optjen 14 point
(82)
Australian Bodycare Face Cream 50 ml
129,95
Optjen 13 point
(244)
Australian Bodycare Scalp Serum 150 ml
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point
(84)
Australian Bodycare Pure Oil 30 ml
119,95
Optjen 12 point
Australian Bodycare Nail Repair 10 ml
149,95
Optjen 15 point

Relaterede artikler

Boost til din hårvækst med Australian Bodycare

Nyhed

Boost til din hårvækst med Australian Bodycare

Ny serie ved hårtab fra Australian Bodycare hjælper dig med at give dit hår de mest optimale vækstbetingelser. Grow-serien består af et serum, en shampoo og en hårspray. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som Tea Tree Oil og Capilia Longa, som stimulerer hårvækst samt fremmer en sundere hovedbund.

Læs Mere
Førstehjælp til tørre hænder

Vi guider

Førstehjælp til tørre hænder

Af Natalie Khayat

Tørre hænder? Nej tak! Vi kan (måske) alle nikke genkendende til, at hyppig håndvask er hårdt for hænderne og resultatet af, at de virker ru og tørre. Derfor har vi lavet en simpel og let guide, til hvordan du undgår tørre hænder, der sprækker, med hjælp fra gode håndcremer og håndsæber.

Læs Mere
Kom børnenes tørre hænder til livs

Matas LIVE

Kom børnenes tørre hænder til livs

Af Matas

Håndvask og afspritning er hårdt mod små barnehænder. Se med når Marianne, der både er helse- og hudplejeekspert, guider dig til at vælge de mildeste og mest effektive produkter mod tørhed, sprukken hud, kløe og svie. Du kan stille spørgsmål undervejs når Marianne deler sine bedste tips til at få mest muligt ud af produkterne.

Læs Mere
Forkæl dine hænder – smukke velplejede hænder

Vi guider

Forkæl dine hænder – smukke velplejede hænder

Af Trine Brøndsted

Smukke, bløde og velplejede hænder og negle drømmer de fleste af os om. Men efter mange kolde og våde måneder pakket væk i handsker har dine hænder brug for lidt ekstra kærlighed.

Læs Mere