• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Når man er flittig til at vaske og afspritte hænderne går det ud over huden på både store og små hænder. Vi prøver alle at begrænse udbredelsen af virus ved at øge håndhygiejnen, men undervejs kan vores hænder komme på en prøve. Derfor har Australian Bodycare lanceret en håndcreme, der kommer tørrer hænder til gode.

Huden udtørres af den hyppige håndvask og vi kan ende med sprækker. Så har vi alle sammen brug for en ekstra god håndcreme, der trænger hurtigt ind og giver hænderne et fugtboost. Se med her, hvor vi introducerer den nye håndcreme fra Australian Bodycare.

Få bugt med tørrer hænder

Når din hud på hænderne tørrer ud, forsvinder den naturlige barriere, der beskytter huden. Resultatet kan være sprukne, røde og sviende hænder – måske endda med små rifter. Det kan også begynde at klø på dine hænder, når huden mangler fugt.


For at løse problemet kan du bruge en god creme til daglige fugtpleje – gerne flere gange om dagen og specielt efter, at du har vasket hænder. Det er nemlig hårdt ved huden, hvis du vasker dine hænder meget tit.

Australian Bodycare Hand Cream

Australian Bodycare har netop lanceret en helt ny håndcreme. Hand Cream er en drøj håndcreme til meget tørre og revnede hænder. Den indeholder den naturlig australsk Tea Tree Oil som har en antibakteriel effekt.


Hand Cream trænger hurtigt ind i huden og efterlader dine hænder fugtige i lang tid uden at fedte.
Den forfriskende opkvikkende aromatiske duft af Tea Tree Oil giver en følelse af velvære og forsvinder kort tid efter uden at fordelene mindskes.


Smør gerne dine hænder ind 1-2 gange dagligt og meget gerne inden du går i seng, så cremen får tid til at virke natten over

Relaterede artikler

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Nyhed

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Af Matas

Måske kender du fornemmelsen af at kigge nervøst på hårbørsten for at tjekke, hvor meget hår, der er gået tabt. Eller du frygter at kigge på risten i afløbet, efter du har været i bad. Hårtab er desværre en daglig udfordring for mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Her guider vi dig til Hair Loss-serien fra Australian Bodycare, der er målrettet kampen mod hårtab. Vi ser også nærmere på, hvad hårtab kan skyldes, og giver dig en række gode råd, der kan hjælpe dig på vej.

Læs Mere
Førstehjælp til tørre hænder

Vi guider

Førstehjælp til tørre hænder

Af Natalie Khayat

Tørre hænder? Nej tak! Vi kan (måske) alle nikke genkendende til, at hyppig håndvask er hårdt for hænderne og resultatet af, at de virker ru og tørre. Derfor har vi lavet en simpel og let guide, til hvordan du undgår tørre hænder, der sprækker, med hjælp fra gode håndcremer og håndsæber.

Læs Mere
Kom børnenes tørre hænder til livs

Matas LIVE

Kom børnenes tørre hænder til livs

Af Matas

Håndvask og afspritning er hårdt mod små barnehænder. Se med når Marianne, der både er helse- og hudplejeekspert, guider dig til at vælge de mildeste og mest effektive produkter mod tørhed, sprukken hud, kløe og svie. Du kan stille spørgsmål undervejs når Marianne deler sine bedste tips til at få mest muligt ud af produkterne.

Læs Mere
Forkæl dine hænder – smukke velplejede hænder

Vi guider

Forkæl dine hænder – smukke velplejede hænder

Af Trine Brøndsted

Smukke, bløde og velplejede hænder og negle drømmer de fleste af os om. Men efter mange kolde og våde måneder pakket væk i handsker har dine hænder brug for lidt ekstra kærlighed.

Læs Mere