Vi guider
Fugtgivende og plejende Eau de Toilette
Beauté Pacifique har skabt en Eau de Toilette, som ikke bare dufter fantastisk, men også plejer og fugter huden, når du påfører den. Konsistensen er ikke som en normal parfume, – den føles mere blød og lækker på huden, og så har den høj holdbarhed.

Danske Beauté Pacifique er kendt for at skabe effektiv og lækker hudpleje. Nu har de lanceret en Eau de Toilette, som er god mod huden og ikke virker udtørrende.  

Ouverture

Ouverture fra Beauté Pacifique er en vandbaseret Eau de Toilette, hvilket betyder, at den ikke indeholder alkohol. De naturlige duftnoter er derfor båret frem af forstøvet vand, hvilket virker mindre udtørrende på huden. Det giver også en silkeblød fornemmelse på huden og er med til at øge holdbarheden på duften.

Blandt duftnoterne finder du passionsfrugt, tempeljasmin og gardenia. Det understøttes af et strejf af citrus med en undertone af honning. Bundnoterne er vetiver og vanille, som giver en varm og blød afrunding på duften.

Gode råd til at påføre din Eau de Toilette

1. Sørg for at ryste flasken inden du påfører, så duftnoterne blandes.

2. Påfør duften på dine pulspunkter – det kan være håndled, hals, indersiden af albuerne og bag ørerne. Her er huden varmere, hvilket er med til at holde på duften og få den til at sprede sig.

3. Hvis du vil øge holdbarheden på din Eau de Toilette, kan du påføre lidt parfumefri creme på huden, inden du påfører duften. Det hjælper med at binde duften til huden, så den holder længere.

Hvad er forskellen på Eau de Toilette og parfume?

Eau de Toilette har typisk en lavere koncentration af duftolie, hvilket gør duften lidt lettere og perfekt til hverdagsbrug. Duften holder cirka 2-4 timer, før den begynder at aftage.

Parfume har en højere koncentration af duftolie, typisk omkring 15-20%. Det gør, at duften holder længere, men til gengæld er den mere intens. Den høje koncentration gør, at man ikke behøver påføre så meget duft.  

Det er absolut en smagssag, om man er mest til parfume eller Eau de Toilette. Nogle bruger Eau de Toilette til hverdag og parfume til særlige lejligheder, hvor duften gerne må være mere intens og holde længere.

Andre favoritter fra Beauté Pacifique:

Relaterede artikler

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Kunderne tester: Beauté Pacifique i 12 uger

Vi guider

Kunderne tester: Beauté Pacifique i 12 uger

Af Benedikte Lundberg

De sidste 12 uger har vores to søde kunder Julie og Natascha testet den populære Superfruit-serie fra Beauté Pacifique. Begge har siden teenageårene døjet med urenheder, så det lå højt på listen, at serien kunne hjælpe dem med netop denne udfordring. Læs med her om testpersonernes oplevelser med serien. Vi kan røbe så meget, at der var synlige og mærkbare forskelle at spore hos begge kvinder efter testen.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Beauté Pacifique præsenterer Symphonique

Nyhed

Beauté Pacifique præsenterer Symphonique

Af Matas

Symphonique er en banebrydende, ny serie, der spiller på alle hudplejeuniversets anti-age strenge. Serien består af tre produkter, der er særligt aktive og derfor henvender serien sig til aldersgruppen +45 år. Symphonique kombinerer det nyeste indenfor dermatologisk videnskab med effektive ingredienser, der tilsammen skaber en smuk symfoni.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.