Vi guider
Kunderne tester: Beauté Pacifique i 12 uger
De sidste 12 uger har vores to søde kunder Julie og Natascha testet den populære Superfruit-serie fra Beauté Pacifique. Begge har siden teenageårene døjet med urenheder, så det lå højt på listen, at serien kunne hjælpe dem med netop denne udfordring. Læs med her om testpersonernes oplevelser med serien. Vi kan røbe så meget, at der var synlige og mærkbare forskelle at spore hos begge kvinder efter testen.

Mon ikke du er stødt på det danske hudplejemærke Beauté Pacifique med de genkendelige blå og hvide emballager i din Matas? I mange år har Beauté Pacifique været en stor spiller herhjemme, når det kommer til hudpleje målrettet forskellige hudtyper og aldre. Alle produkter fra Beauté Pacifique har nemlig dokumenteret effekt på grund af produkternes rodfæste i medicinsk forskning.


En af de senere tilføjelser til sortimentet er Superfruit-serien, der er målrettet en ung hud. Den har vores kunder Natascha og Julie frivilligt meldt sig til at teste i en periode på 12 uger uden indblanding fra andre produkter.

Det har vores kunder testet

Inden vi afslører, hvordan det er gået for begge testpersoner, så lad os lige kigge lidt nærmere på, hvad Superfruit-serien bryster sig af at kunne.


Superfruit er en hudplejeserie særligt udviklet til en ung hud, som oplever de allerførste fine linjer. Produkterne er baseret på ingredienser, der tilfører huden ekstra fugt samt ekstrakter fra næringsrige superfrugter, som består af tyttebær, grøn te, blade fra æbletræer, havtorn, multebær og ekstrakt fra birk. De er alle med til at mindske urenheder og rødme, og så har de et højt indhold af naturlige antioxidanter, der styrker hudens eget forsvar.

Her til højre kan du se, hvilke produkter vores to testpersoner har haft som en del af deres daglige hudplejerutine.Julies 12 uger med Superfruit


Navn: Julie Sørensen
Alder: 22 år
Profession: Studerende


Hudtilstand før teststart: Døjer med mange hudorme og bumser og får nemt ar og sår efter urenheder. Julies hud skifter mellem at være olieret og tør i løbet af dagen.


Hvad viste hudscanningen?
Beauté Pacifiques hudplejeekspert Mette, der foretog scanningen før og efter testen, ser følgende resultater efter 12 uger:
"Julie oplever mere balance, som blandt andet viser sig ved, at Julie har færre urenheder end før test-start. Jeg kan se på scanningen, at Julies overhuden er blevet meget stærkere, og at kollagen-niveauet er faldet en smule. Men det kan sagtens være hormonelt betinget i Julies alder. Så generelt har Julie fået en mere rolig hud i god balance."


Kan du mærke en forskel på din hud efter 12 uger med Superfruit?
”Ja. Min hud føles virkelig god, stærk og i balance hele dagen. Før var den til tider ret tør, og selvom jeg cykler meget udenfor lige nu i kulden, så er den dejlig velfugtet. Min hud opfører sig heller ikke så kombineret længere, hvor den før  skiftede mellem at være olieret og tør. Især min T-zone er blevet mere mat i det.”


Er der hududfordringer, du stadig døjer med?
”Jeg har stadig lidt urenheder i panden engang imellem, men generelt er min T-zone blevet meget bedre”.


Hvad er dit favoritprodukt fra Superfruit-serien?
”Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af Superfruit Serum og Dagcreme. De giver en god start på morgenen og et rigtig godt fundament under makeuppen.”


Vil du blive ved med at bruge Superfruit-serien?
”Ja, helt sikkert. Produkterne er meget overskuelige at bruge og har en lækker konsistens. Jeg synes, hele serien er rigtig god, men måske udvælger jeg et par fokusprodukter til en start. Jeg har også allerede anbefalet Beauté Pacifique til mine veninder og mor.”

Julie før:

Julie efter:

Nataschas 12 uger med Superfruit


Navn: Natascha Petersen
Alder: 21 år
Profession: Studerende


Hudtilstand før teststart: Natascha har siden 13-års alderen døjet med acne, som hun har været i behandling for. De seneste par år har hun ikke haft acne-udbrud, men døjer stadig med urenheder som bumser og hudorme. Derudover er hendes hud ekstra tør i vinterhalvåret, men fedter også i løbet af dagen.


Hvad viste hudscanningen?     
Beauté Pacifiques hudplejeekspert Mette, der foretog scanningen før og efter testen, ser følgende resultater efter 12 uger:
"Natascha oplever, at huden er blevet stærkere, der er færre urenheder. Og så er der kommet mere ro på huden. Hudscanningen viser, at overhuden er forstærket, der er kommet mere kollagen i huden, og huden er blevet mere ensartet. Det er virkelig flot på bare 12 uger. Huden er simpelthen blevet mere modstandsdygtig og stærkere. Det betyder, at den kan klare flere af de frie radikaler, som er molekyler, der bl.a. opstår fra forurening, UV-stråler, cigaretrøg, stress og alkohol. Superfruit har skubbet gang i cellerne, så de ikke er gået i dvale og har skabt et rigtig godt bindevæv i Nataschas hud."


Kan du mærke en forskel på din hud efter 12 uger med Superfruit?
”Jeg kan både mærke og se en forskel på min hud. Min hud føles meget mere velfugtet, og jeg kan se, at den har fået en rigtig flot glød. Den føles ikke ligeså fedtet, der er langt færre urenheder end før, og de kommer med større mellemrum. Min hud er meget mere i balance, efter jeg har brugt Superfruit.”


Er der hududfordringer, du stadig døjer med?
”Jeg har stadig en del hudorme, men siden januar er jeg begyndt at bruge Beauté Pacifiques lermaske, som forhåbentlig kan få lidt styr på dem.”


Hvad er dit favoritprodukt fra Superfruit-serien?
”Serummet er min favorit. Det har en lækker konsistens, trænger hurtigt ind og fedter ikke huden. Det efterlader god fugt.”    


Vil du blive ved med at bruge Superfruit-serien?
”Ja, jeg synes kvaliteten er virkelig god, og prisen er helt fair. Det er relativt få produkter, så det er en nem rutine i det daglige. Jeg er også vildt med produkternes lækre konsistens, der trænger hurtigt ind i huden.”
​​​​​​​

Natascha før:

Natascha efter:


Er du blevet nysgerrig på Superfruit-serien og vil vide, om den passer til din hud? Så kan du læsere meget mere om alle produkterne her.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Af Matas

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs Mere
Kropspleje: 3 fejl du muligvis begår

Vi guider

Kropspleje: 3 fejl du muligvis begår

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi ønsker alle sammen en sund, glødende og lækker hud. Men der er nogle fejl, vi ser gå igen, når det kommer til kropspleje. Vi guider her til, hvordan du får det aller bedste ud af din rutine, når kroppen skal plejes med Beauté Pacifiques unikke og effektive produkter. Har du svært ved at kende favoritterne? Så er det fordi, de netop er blevet lanceret i en ny, lækker emballage.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.