Vi guider

Guide: Sådan får du det virale Berry Makeup Look

Blush og lip combos i bærfarver har været den helt store trend i noget tid, og det fortsætter. Trenden med makeup i bærfarver har fået navnet Berry Makeup, og vi er vilde med det. Her får du en fuld guide til, hvordan du laver både Strawberry Makeup og Cherry Makeup.

Blush, lip liner og lip gloss skal frem! Berry Makeup er på alle læber (bogstaveligt talt). Men hvad er forskellen på Cherry Makeup og Strawberry makeup? Få den fulde tutorial her til de to looks, og lad dig inspirere til dig eget bær look.

Berry Makeup: Strawberry eller cherry?

Berry makeup blev hurtigt en trend på sociale medier, efter Hailey Bieber viste, hvordan hun lavede et makeup look i pink nuancer med fake fregner. Det har fået navnet Strawberry Makeup og efterfølgende er Cherry Makeup også gået viralt. Berry makeup består primært af blush og lip combos i bærfarver, der giver et frisk og ungt look. Du kan lade dig inspirere af farverne fra jordbær, kirsebær eller helt andre bærfarver.


Inden du går i gang med at følge denne guide, skal du have lagt din base-makeup. Hvis du har brug for tips og tricks til at lægge den, kan du følge vores guide lige her.

1: Blush  
Strawberry - til venstre: Påfør en cremeblush på æblerne af dine kinder og blend den opad mod dine tindinger. Vælg en lyserød eller koralfarve for at efterligne den friske farve af jordbær. Dup gerne lidt af blushen lang din næseryg for at give et rigtigt ”blushy” look.


Cherry - til højre: Påfør en cremeblush på æblerne af dine kinder og blend den opad mod dine tindinger Vælg en dyb rød nuance for at efterligne den rige farve af kirsebær.

Find den perfekte blush til dit Berry Look

Der findes mange former for blush, og måske er du mere til pudder end til cremeblush. Jeg har til Strawberry-looket brugt Ecookings Blush 02. Det er en cremestick i den fineste sarte lyserøde, som er helt perfekt til en cute jordbærkind.


Til det lidt mørkere Cherry-look har jeg brugt Fenty Beautys Cream Blush "Cheeks Out" i farven Raisin Standardz. Men klik ind på produktet i slideren, for de kommer i mange fine farver!

KUN I MATAS
EcookingBlush
219,95 kr.
(190)
Fenty BeautyCheeks Out Freestyle Cream Blush
224,95 kr.
(11)

2: Fake fregner
Strawberry: Hvis du er ude efter jordbærlooket, så skal du selvfølgelig have fake fregner, hvis du ikke allerede har fået dem fra naturens side. Brug enten en brun øjenskygge og en lille pensen til at lave små prikker på næsen eller kinder for for at efterligne fregner. Du kan også bruge en brun eyeliner for et mere præcist look. Et godt tip er at duppe let på de små prikker efterfølgende, så fregnerne bliver lidt mere uperfekte.

Ecooking Blush Stick

Fake fregner! Det trender, og det er særligt på grund af Strawberry-looket. Jeg har brugt Nyx Epic Ink Liner i 02 Brun. Det er en flydende liner, men du kan sagtens bruge en Lip Pencil i mere fast form. Men dup gerne med dine fingre hurtigt efter, så du kan få fregnerne til at se lidt "uperfekte" ud.

3: Lip linerEn lip liner kan hjælpe med at definere læberne, forhindre læbestiften eller lipglossen i at flyde og få læberne til at se fyldigere ud. Inden på påfører din lip liner, skal du beslutte dig for, om du vil følge din læbelinje præcist, eller om du vil gøre dine læber lidt større ved at tegne lige uden for linjen. Begynd fra midten af læben og arbejd dig udad mod mundvigene. Brug små, korte strøg i stedet for én lang linje for bedre kontrol. Når du har fået tegnet hele vejen rundt om dine læber, så kan du fylde en smule mere ud med lip lineren for en mere ensartet farve.


Strawberry: For en strawberry lipcombo, skal du først bruge en bærfarvet lip liner til at forme dine læber.


Cherry: Hvis du gerne vil have cherry lips, så har du flere muligheder. Den virale lipcombo ”cherry cola lips” indebærer både en brun og en rød lipliner. Men du kan også nøjes med blot at bruge en dyb rød eller bærfarvet lipliner, hvis du ikke vil have ”cola” effekten. Jeg har selv valgt at gå med ”Cherry Cola Lips”, og derfor liner jeg først den yderste kant på mine læber med en mørk brun, og derefter liner jeg med en rød lip liner op ad den brune for at give ”cherry cola” effekten.

MAC Lip Liner

​​​​​​​
Til at line mine læber har jeg til begge looks brugs MACs lip liner. Til Strawberry-looket har jeg brugt en lip liner i farven "Spice". Den er lige en tand mørkere end mine læber, så de giver en flot kant.

Til Cherry-looket har jeg først brugt "Chestnut" for at give cola-effekten i Cherry Cola Lips. For at få den dybe røde farve har jeg selvfølgelig brugt farven "Cherry". Jeg har linet en stor del af mine læber med den røde farve for at gøre mine læber rigtig røde. Det er helt op til dig.

MACLip Pencil
189,95 kr.
(61)
MACLip Pencil
189,95 kr.
(61)
MACLip Pencil
189,95 kr.
(61)

3: Lip glossNu til prikken over i’et for at få den perfekte lip combo. Glossen!


Strawberry: Jeg kan godt lide at duppe lidt af mine lyserøde blush på læberne, og derefter bruge en transparant gloss til strawberry looket. Du kan også gå med en lyserød gloss og droppe blushen.


Cherry: Til din cherry lip combo, skal du have fat I en mere rødlig gloss. Gå efter en lidt dybere pink, rød eller bærfarvet.

MAC Pencil Eye Liner

Mit yndlingsstep er sidste step, og det er gloss. Til Strawberry-looket har jeg brugt Juicy Bomb fra Essence, der er helt vildt billig. Den koster kun 11 kroner. Virkelig et godt køb til prisen! Og den kommer i flere nuancer.

Til Cherry-looket har jeg gået efter et produkt, der virkelig kan give mine læber et boost. Jeg har nemlig brugt Fenty Beautys Gloss Bomb Heat i farven Hot Cherry, der skulle gøre læberne en lille smule større.

FAST LAV PRIS
Flere varianter
EssenceJuicy Bomb Shiny Lipgloss
10,95 kr.
(32)
Fenty BeautyGloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer + Plumper
214,95 kr.
(21)

Strawberry vs Cherry Makeup: De færdige looks​​​​​​​Til venstre har vi det milde strawberry-look med fake fregner og lyserøde farver. Til højre har vi det lidt mørkere cherry-look med de virale "Cherry Cola Lips", som går fra den mørke colafarve til den mørkerøde. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i Berr Makeup, så er det bare at lege med det. Bær kan have mange nuancer.

Se vores LIVE, hvor vi tester forskellige lip combos:  


Vi sendte LIVE mandag d. 25/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Andre faves til at få et Berry-look

Gosh CopenhagenMatte Blush Up
149,95 kr.
(35)
Gosh CopenhagenMatte Blush Up
149,95 kr.
(35)
KUN ONLINE
Florence by MillsMark My Words Lip Liner
114,95 kr.
Gosh CopenhagenVelvet Touch Lip Liner Waterproof
89,95 kr.
(103)
SPAR 40%
L'Oréal ParisVolume Million Lashes Panorama Mascara
Medlemspris
107,97 kr.179,95 kr.
(113)
Flere varianter
Anastasia Beverly HillsLip Gloss
214,95 kr.
(6)
CliniquePop Plush Creamy Lip Gloss
199,95 kr.
(57)
Fenty BeautyGloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream
194,95 kr.
(9)

Relaterede artikler

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Vi guider

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Af Natalie Khayat

Det kan være hyggeligt at nørde flere timer med festmakeuppen, men det er altså også rart at have et go-to look, som sidder perfekt, selvom den kun tager få minutter at lægge. Læs med her, når vi guider dig til den nemmeste glam-makeup, du kommer i nærheden af i år.

Læs Mere
Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Vi guider

Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Af Natalie Khayat

Tidens helt store makeuptrend er det overdådige ’Mob Wife’-look, som er det ultimative blikfang. Tænk brune toner og winged liner, læbestift, lipliner og lipgloss, masser af contour og vipper, gerne kunstige, med maksimal volumen. Mere vil have mere – og vi elsker det. Vil du med på trenden? Her får du den komplette step-by-step guide til det populære look.

Læs Mere
Guide: Få din base til at holde hele dagen

Vi guider

Guide: Få din base til at holde hele dagen

Af Natalie Khayat

Basen er første trin makeuprutinen, og uanset hvilket finish du vil have, er den er vigtig for, hvordan resten af looket kommer til at se ud. I denne artikel guider vi dig igennem forskellige produkter til din base og giver dig tips og tricks til at få en flot glød, der holder hele dagen.

Læs Mere
Tutorial: Få det hypede 'No Makeup'-makeup look

Vi guider

Tutorial: Få det hypede 'No Makeup'-makeup look

Af Amalie Kaaris Lund

Leder du efter de perfekte produkter til en naturlig base med glød og et lille touch af shine og friskhed? Så får du her en guide til at komme med på trenden med ’No Makeup’-makeup looket med kun 4 produkter fra Nilens Jord. Det er så pænt, simpelt og virkelig let at lave. Læs med i tutorialen her, og se de smukke produkter på.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek