Hairstudio

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Jagten på den bedste shampoo, balsam, hårkur, saltvandsspray, tørshampoo - you name it! - har været lang, og det tog da også sin tid at finde lige præcis dé hårplejeprodukter, der forvandlede min tørre manke til det silkebløde og glansfulde hår, jeg drømte om. Nu står jeg på den anden side med en håndfuld skønne hårprodukter, mit hår har haft stor succes med, og som jeg brænder for at fortælle videre til dig på den anden side af skærmen. Er du klar til at tage dine lokker med på en rejse gennem de bedste hårplejeprodukter? Så lad os komme i gang!

Den bedste shampoo til tørt hår 

Mit hår er meget kræsent, når det kommer til shampoo. Jeg har altid haft enormt tørt hår, medmindre jeg bruger den helt rigtige shampoo, der fugtmætter mit hår fra top til spidsen af lokkerne. Som du måske allerede ved, så er shampooen et produkt, der fjerner snavs og fedt samtidig med at rengøre hår og hovedbund. Hvor mange gange om ugen, man bør vaske håret, er forskelligt fra person til person. Personligt plejer jeg at gøre det hver anden eller tredje dag, alt efter hvornår mit hår har behov for det.


Anyway, hvis du har tørt hår som mig, så er jeg overbevist om, at dit hår vil elske Björn Axén's Repair shampoo. Den er udviklet til flere hårtyper - alt fra skadet hår, tørt hår, kemisk behandlet hår til krøllet hår. Efter første vask med Björn Axén's Repair Shampoo vil du opleve, at dit hår er silkeblødt, når du kører dine fingerspidser igennem håret. Ved hjælp fra plejende mineraler og protein, arbejder shampooen effektivt på at genopbygge skadet hår samtidig med at tilføre en masse, masse fugt. Den er simpelthen for skøn!

Björn AxénRepair Shampoo
114,95 kr.
(191)

Den blødeste balsam til håret 

Uh, jeg elsker virkelig en god, tyk, cremet balsam, der sammen med shampooen giver et silkeblødt og velplejede hår. Björn Axén har også en skøn Repair Balsam, der har samme fantastiske egenskaber som Repair Shampooen, og som jeg har været rigtig glad for. Men i dag vil jeg rette mit fokus mod en anden balsam, der har den skønneste duft, og indeholder en masse plejende ingredienser.
​​​​​​​


Da jeg første gang åbnede låget på den velduftende Shea Butter Conditioner fra MAUI, var det en frisk og sommerlig brise, min lugtesans gik i møde. Den cremede balsam fik mig til at tænke tilbage på en varm sommerdag ved stranden sydpå. Mmmh. Så snart jeg masserede den velduftende sag ind i håret, kunne jeg mærke, at den allerede var godt i gang med at blødgøre mit hår. Og det gjorde den så sandelig også!

MAUIShea Butter Conditioner
99,95 kr.
(145)
Björn AxénRepair Conditioner
124,95 kr.
(124)
Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Matas LIVE

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Charme, selvtillid og lækkert hår! Der er få ting, der booster selvtilliden som følelsen af velplejet hår direkte fra salonen – og heldigvis kan du opnå den følelse derhjemme med de rigtige tools! Det er her, Björn Axén kommer ind i billedet. Det svenske brand, som er kendt og elsket for sine verdensklasse stylingprodukter, har nemlig lanceret tre fantastiske stylingtools. Se med i denne LIVE, hvor vi viser, hvordan du selv kan skabe 'the salon feel' hjemme på badeværelset.

Læs også

En hårkur, der dur 

Når mit hår trænger til at få den helt store omgang, og når mit hår i perioder er ekstra tørt, så supplerer jeg min hårvask med en hårkur, der får mit hår til at udstråle den bedste version af sig selv. Nu kommer det til at handle om Björn Axén endnu en gang – sorry - men er du allerede bekendt med de skønne produkter fra det populære svenske brand, så ved du, hvad jeg snakker om!


I Repair serien har Björn Axén nemlig også udviklet en såkaldt ''Deep Conditioner'', der er en hårkur, som giver håret et ordentligt fugtboost. På emballagen står der, at den skal sidde i håret i omkring 3 minutter, men jeg lader den gerne sidde i op til 10 minutter. På den måde føler jeg, at mit hår får mest ud af den blødgørende hårkur.

200 ml
Björn AxénRepair Deep Conditioner
169,95 kr.
(112)

En holdbar og nærende hårolie, der giver et glansfuldt hår 

Efter hårvask (inden jeg går i krig med min hårtørrer) giver jeg altid mit hår 2 pump af min yndlings hårolie. Inden jeg afslører, hvilken hårolie jeg bruger, vil jeg lige give en servicemeddelelse: efter snart fire år er jeg kun i gang med min anden flakse! Dét er en hårolie, der holder, og som en i den grad også virker.


Titlen på den bedste hårolie er Precious Hair Care Oil fra Sisley, der giver den smukkeste glans til håret samtidig med at give næring. Den er virkelig worth the money. Har du haft en uheldig oplevelse med en hårolie, der fik dit hår til at se tungt ud og en smule fedtet? Well, not with this one! Jeg vil næsten garantere, at dit hår vil elske den, og hvis ikke - så let me know. Som sagt er jeg kun i gang med min anden flaske på snart fire år, så det siger lidt om, hvor godt den holder.

FÅ EN GAVEKØB 1
100 ml
SisleyPrecious Hair Care Oil
779,95 kr.
(20)
Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Hairstudio

Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt. Jeg har taget en snak med frisør Marie Louise, som her guider dig til at bruge en hårkur rigtigt og vælge den, der passer til dit hår og dit behov.

Læs også

En leave in hårkur, der kan lidt af det hele 

For kort tid siden var jeg på jagt efter en ny heat protection spray, der kunne beskytte mit hår, ind jeg fyrede op på føntørren. Det var så her min skønne kollega, Michelle, kom til undsætning, og fortalte, at jeg skulle give Revlons Uniq One Hair Treatment et skud. Det, jeg bemærkede, da jeg stod med den røde sprayflaske i hånden, var, at den er meget mere end en varmebeskyttede spray til håret.


Uniq One Hair Treatment er nemlig en leave in hårkur med hele 10 unikke egenskaber. Bl.a. giver den det smukkeste shine til håret, blødgører helt ekstremt, beskytter mod varme fra din hårtørrer og andre opvarmede styling produkter som glatte- og krøllejern, også hjælper den skadet og tørt hår på bedste vis. Jeg har netop brugt det sidste op af vidunderproduktet, og skal til at klikke Uniq One Hair Treatment med Coconut hjem. Det siges, at den har den skønneste duft af kokos, som jeg personligt selv elsker.

FAST LAV PRIS
150 ml
Revlon ProfessionalUniq One Hair Treatment
79,95 kr.
(169)
FAST LAV PRIS
150 ml
Revlon ProfessionalUniq One Coconut Hair Treatment
79,95 kr.
(50)

Den bedste tørshampoo 

De dage, hvor jeg springer hårvasken over, er tørshampooen min helt. Den går nemlig ind og absorberer overskydende olier og produktrester, så dit hår ser ud, som var det nyvasket. Smart ;) Jeg har med tiden prøvet enormt mange tørshampooer, og for et lille år siden fandt jeg endelig den bedste tørshampoo til netop mit hår, der er udviklet af ingen andre end den kendte svenske frisør, Antonio Axu.


Light Dry Shampoo er faktisk udviklet til at fremme hårets blonde nuancer, men på tråds af, at jeg har brunt hår, så kan den i den grad buges ;) Det, der er så fantastisk ved netop denne tørshampoo, er, at den giver et snært af volumen og løft til håret, samtidig med at den usynliggøre fedtet hår. Håret bliver efterladt med en fin glans, og så er den faktisk også genial til at holde på krøllerne!


Når jeg engang imellem svinger krøllejernet og laver nogle bølgede lokker i håret, så hjælper denne tørshampoo med at holde bølgernes smukke form. Fordi jeg har enormt fugtmættet hår (tak til hårprodukterne, jeg nævnte foroven!) kan mine krøller hurtigt falme, hvis ikke jeg bruger en tørshampoo, når varmen fra krøllejernet har aftaget mit hår. Apropos krøllede hår, giver jeg altid mit hår en god omgang med Antonio Axu Styling Spray Strong Hold, som er en af de bedste hårspray, jeg har prøvet.

KUN ONLINE
300 ml
Antonio AxuDry Shampoo Weightless Touch
149,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
300 ml
Antonio AxuHair Styling Spray Strong Hold
149,95 kr.
(12)
4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Hairstudio

4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Når du har travlt i hverdagen eller holder ferie, kan det være fristende at springe hårvasken over. Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om fedtet hår, for du kan bare bruge tørshampoo. Vi har testet fire af slagsen.

Læs også

En saltvandspray, der giver håret et lækkert strandlook 

Nu er vi kommet til det sidste produkt, jeg vil dele med jer. I kan måske fornemme, at jeg har en forkærlighed for produkter fra Björn Axén. Så jeg formoder ikke, at det kommer som et chok, at jeg runder indlægget af med et produkt, der ligeledes af fra det svenske vidunder brand..


Anyway! Selvom jeg for det meste bruger dette produkter om sommeren til at give mit hår et lækkert, sommerligt strandlook, skal I naturligvis ikke snydes.  


Kender I det, når man har været en tur i havet på stranden om sommeren, og håret bliver fyldt med saltvand? Åh, hvor jeg længtes. Og jeg kan umuligt være den eneste, der elsker det look, håret får, efter en tur i saltvandet. Et produkt, der kan give mit hår samme look som på stranden, er Salt Water Spray Strong Hold fra Björn Axén. Den blå flakon indeholder bl.a. UV-beskyttelse, der beskytter håret, samt vitamin B5 og urteekstrakt, der fugtmætter, blødgører og styrker håret. Bedst af alt giver den håret det flotteste strand-look, hvis du spørger mig.

150 ml
Björn AxénSalt Water Spray Strong Hold
139,95 kr.
(66)

Relaterede produkter

75 ml
Björn AxénHair Oil Smooth & Shine with Argan Oil
194,95 kr.
(71)
SPAR 20,-
KUN ONLINE
StuhrOriginal Shampoo
119,95 kr. 139,95 kr.
(58)
KUN ONLINE
OGXArgan Oil Morocco Conditioner
99,95 kr.
(45)

Relaterede artikler

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Matas LIVE

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Af Matas

Charme, selvtillid og lækkert hår! Der er få ting, der booster selvtilliden som følelsen af velplejet hår direkte fra salonen – og heldigvis kan du opnå den følelse derhjemme med de rigtige tools! Det er her, Björn Axén kommer ind i billedet. Det svenske brand, som er kendt og elsket for sine verdensklasse stylingprodukter, har nemlig lanceret tre fantastiske stylingtools. Se med i denne LIVE, hvor vi viser, hvordan du selv kan skabe 'the salon feel' hjemme på badeværelset.

Læs Mere
Redaktionen tester bestseller shampoo

Hairstudio

Redaktionen tester bestseller shampoo

Af Michelle Weis

Vil du gerne forkæle dine lokker med en shampoo, der gi'r uimodståelig blødhed? Så læs med her, hvor Amalie og jeg tester de bedste shampooer - eller hvert fald dem, vi sælger flest af hos Matas. Shampooerne i dagens spotlight kan altså noget helt særligt, hvis du spørger os (og vores skønne kunder), og så er de perfekte til de fleste hårtyper. Nysgerrig? Læs med her, og få vores vurdering af Matas' bestsellere.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Hairstudio

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere
Michelle guider: hårpleje til langt hår

Hairstudio

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek