Vi guider

Cetaphil: 3 milde og effektive renseprodukter

Cetaphil er eksperter i at skabe effektive og silkebløde ansigtsrens til din hudplejerutine, som passer til ethvert behov. Læs med her, hvor vi guider til tre skønne renseprodukter, samt løfter sløret for en lækker nyhed.

Cetaphil har specialiseret sig i at skabe milde plejeprodukter til en tør og sensitiv hud. Deres produkter er uden parfume og indeholder en masse fugtgivende ingredienser, som beroliger huden og giver masser af glød.

​​​​​​​De er kendt for at skabe skånsomme renseprodukter, som kan bruges af alle hudtyper – også dem, der har tendens til rødme og irritation. I denne artikel kan du blive klogere på tre af deres populære ansigtsrens, som kan noget helt særligt! !

Blød og skummende ansigtsrens

Lad os starte med nyheden! Hydrating Foaming Cream Cleanser fra Cetaphil er en blød og lækker ansigtsrens, som giver masser af fugt til huden, samtidig med at den renser effektivt.

Når du pumper den ud, vil den føles cremet i konsistensen. Men så snart du tilfører vand og fordeler den på huden, skummer den op. Den fjerner skidt, snavs og makeuprester uden at udtørre huden.

Den indeholder glycerin og Aloe Vera, som er med til at bibeholde fugten i huden. Niacinamid både fugter, reducerer hudens produktion af sebum og styrker hudbarrieren, og panthenol beroliger og fugter.

Rensen er uden parfume og er perfekt til dig med en normal til kombineret hud.

Cetaphil Hydrating Foaming Cream Cleanser 236 ml
236 ml
CetaphilHydrating Foaming Cream Cleanser
119,95 kr.

Hvorfor er det vigtigt at rense huden?

Det er alfa og omega at få en god renserutine op at køre, hvis du vil skabe de bedste betingelser for en sund hud. Det er der flere årsager til:

• Ophobning af skidt og snavs på huden kan føre til bumser, talgknopper og hudorme, da skidtet sætter sig i porerne. Du mindsker derfor risikoen for urenheder, når du renser huden dagligt.

• Når du renser din hud og fjerner skidt og snavs, så gør du også huden mere modtagelig overfor den hudpleje, du påfører efterfølgende.

• Huden fremstår med mere glød og udstråling, da snavs og makeuprester kan give en mat og grå teint.

• Renseprodukter fra Cetaphil indeholder fugtgivende ingredienser. Det hjælper med at mindske risikoen for, at din hud bliver udtørret.

Til dig, med ekstra sensitiv hud

Hvis du har en tør og sart hud, som har tendens til at reagere og blive rød, så er denne cleanser et must til din hudplejerutine. Cetaphil Gentle Skin Cleanser er en ekstra mild ansigtsrens, som renser huden i dybden uden at irritere.

Denne cleanser er blevet meget populær verden over, og det er der mange gode grunde til. Den er supercremet og lækker i konsistensen, og den skummer ikke op, når du fordeler den i ansigtet. Det gør den ekstra god til den sarte hud. Den er faktisk så mild, at du ikke behøver fjerne den med vand – du kan sagtens fjerne den med fx en vatrondel. Har man en ekstra sensitiv hud, som kan reagere negativt på vand, så er dette det ultimative produkt.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser 473 ml
473 ml
CetaphilGentle Skin Cleanser
149,95 kr.
(6)

Kan man rense sit ansigt for meget?

Ja, det kan man godt. Hvis du renser din hud for meget, kan den komme ud af balance, hvilket kan føre til rødme, irritation eller urenheder. Derfor er det vigtigt, at du lytter til din hud.

For nogle fungerer det at rense både morgen og aften. For andre er det for meget for huden. Det bedste råd er at prøve dig frem, hvad der fungerer godt for din hud. Hvis du vil rense din hud både morgen og aften, og du har en mere sensitiv hud, så er det en rigtig god idé at vælge et ekstra mildt renseprodukt.

For ekstra glød og udstråling

Cetaphil Brightness Reveal Creamy Cleanser er en ansigtsrens til dig, der ønsker mere glød til din hud. Den indeholder ingredienser, som arbejder på at mindske ujævnheder som fx pigmentpletter, og som samtidig er formuleret til en sensitiv hud.

Den renser i dybden og fjerner nemt snavs og døde hudceller, så huden får fornyet glans og glød.

Cetaphil Brightness Reveal Creamy Cleanser 100 ml
100 ml
CetaphilBrightness Reveal Creamy Cleanser
169,95 kr.
(1)

Andre favoritter fra Cetaphil:

Cetaphil Daily Facial Moisturizer 118 ml
118 ml
CetaphilDaily Facial Moisturizer
129,95 kr.
(19)
Cetaphil Moisturizing Lotion 500 ml
500 ml
CetaphilMoisturizing Lotion
129,95 kr.
(12)
Cetaphil Moisturizing Cream 250 g
250 g
CetaphilMoisturizing Cream
149,95 kr.
(5)
Cetaphil Brightening Night Comfort Cream 50 g
50 g
CetaphilBrightening Night Comfort Cream
219,95 kr.
Cetaphil Softening Cream 100 g
100 g
CetaphilSoftening Cream
119,95 kr.
(3)
Cetaphil Brightness Refresh Toner 150 ml
150 ml
CetaphilBrightness Refresh Toner
199,95 kr.

Relaterede artikler

Cetaphil: Vi tester hudpleje til sensitiv hud

Bag om brandet

Cetaphil: Vi tester hudpleje til sensitiv hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Har du følsom og sensitiv hud? Så kender du måske allerede til Cetaphil. De har nemlig skabt en serie af hudplejeprodukter, der er skræddersyet til den sarte hud. De har produkter til både krop og ansigt, som beroliger og fugter huden. Jeg har testet en håndfuld af deres bestsellers, som lige nu er på hylderne i et nyt, lækkert design. Læs med her, og hør, hvordan det gik!

Læs Mere
Redaktionen anbefaler: Specialhudpleje

Din sundhed

Redaktionen anbefaler: Specialhudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du sidder og tænker, hvad er forskellen egentlig på specialhudpleje og den hudpleje, man ellers kan få? Med hjælp fra vores dygtige farmakonom Rikke gennemgår vi her, hvad specialhudpleje er, og hvordan du kan bruge det til de hududfordringer, du har brug for hjælp til.

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Kosmetikeren guider: Find den perfekte rens

Matas LIVE

Kosmetikeren guider: Find den perfekte rens

Af Matas

Rens er det - måske - vigtigste trin i en hudplejerutine, men har du styr på, hvilke produkter, der er bedst til din hudtype og din huds udfordringer? I dag guider kosmetiker Zita Gaston til de optimale produkter til netop din hud, og vi har inkluderet budgetvenlige og luksusalternativer, så alle kan være med.

Læs Mere