Vi guider

Guide: Sommerlook med favoritter fra Clinique

Vi guider dig til, hvordan du med få nemme steps kan skabe et lyst og lækkert sommerlook, perfekt til både hverdag og fest, med de bedste makeupfavoritter fra Clinique. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan optimere din makeuppung med her til sommer.

I denne artikel guider vi dig step for step til det fineste sommerlook med Clinique, som både holder godt i varmen, men også passer perfekt til sommerens lyse farver. Bliv blandt andet klogere på nogle af deres all time favoritter som fx Even Better Foundation og Almost Lipstick Pink Honey.

1. Start med basen

Start altid med at fugte og rense huden. Her i sommermånederne er et rigtig godt tip at bruge en dagcreme med SPF, så din hud er beskyttet mod solens stråler.

Efter dagcreme, kan du gå ind med lidt foundation for en mere jævn og glødende hud. Clinique Even Better Foundation har en cremet og fugtgivende formel, som er perfekt til sommeren. Den giver en let og naturlig finish, som synes (og føles) meget naturlig på huden.

Even Better Foundation indeholder SPF 15, så den giver ekstra beskyttelse til din hud. Derudover er den Allergitestet og parfumefri, så selv en sensitiv hud kan være med.

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueEven Better Makeup SPF 15
294,95 kr.
(330)
CliniqueMoisture Surge SPF 25 Face Cream
334,95 kr.
(77)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueEven Better All Over Concealer+Eraser
249,95 kr.
(142)


​​​​​​​Du kan påføre Even Better Foundation med en børste eller en makeupsvamp, eller du kan vælge at bruge dine fingre. Ønsker du en lettere dækkeevne, er et godt tip at blande et par dråber foundation i din dagcreme.

2. Skab en lys og lækker øjenmakeup

Så skal vi have øjnene til at poppe! Her kan det gøre en verden til forskel at komme lidt let øjenskygge på dine øjenlåg.

Cliniques All About Shadow 8 Pan Eye Shadow Palette indeholder 8 smukke øjenskygger, som passer perfekt til sommeren. De kan bruges alene, eller du kan kombinere dem i de fineste looks.

Har du mere sensitive øjne, er denne palette også perfekt til dig. Den er testet af øjenlæger, parfumefri og allergitestet.

CliniqueAll About Shadow 8 Pan Eyeshadow Palette
409,95 kr.


Skyggerne har en fløjlsblød konsistens, som holder i op til 8 timer. De er pigmenterede og kan bygges op i både intensitet og farve.

3. Smukke vipper med volume

Skab de smukkeste vipper med masser af volumen med Clinique High Impact High-Fi Full Volume Mascara. Den kommer i både brun og sort nuance, som begge har en intens farve, der virkelig definerer vipperne og rammer ansigtet smukt ind.

Den er testet af øjenlæger, så den er perfekt til dig, der har mere sensitive øjne. Derudover er den uden parfume og allergitestet.  

CliniqueHigh Impact High-Fi Full Volume Mascara
264,95 kr.
(71)
CliniqueHigh Impact High-Fi Full Volume Mascara
264,95 kr.
(71)


Clinique High Impact High-Fi Full Volume Mascara er nem at påføre og smitter ikke af eller ’fnulrer’ i løbet af dagen. Perfekt til de varme sommerdage.

4. Det fineste læbelook med Pink Honey

Almost Lipstick I farven pink Honey er på alles læber denne sommer - og med god grund! Det er en blid, lyserød version af den ultrapopulære Black Honey, som er perfekt at have i tasken her i sommermånederne.

Den føles fugtgivende som en læbebalsam, men kan nemt bygges op i farven, hvis man ønsker den mere intens. Det transparente pigment giver en let, skinnende farve, som efterlader læberne bløde og velfugtede. Den fremhæver læbernes naturlige tone, så farven bliver unik fra person til person.

CliniqueAlmost Lipstick
199,95 kr.
(42)


Almost Lipstick i farven Pink Honey giver de fineste, bløde læber, som passer perfekt til sommeren.

Andre favoritter fra Clinique:

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueEven Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup
334,95 kr.
(86)
SPAR 40%KØB 2
CliniqueHigh Impact Mascara
214,95 kr.
(720)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueTake the Day off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips
189,95 kr.
(282)
CliniqueAlmost Lipstick
199,95 kr.
CliniqueQuickliner For Eyes Eyeliner
194,95 kr.
(289)
CliniqueEven Better Pore Minimizer Primer
279,95 kr.
(8)

Relaterede artikler

Clinique: Find den perfekte foundation til dig

Vi guider

Clinique: Find den perfekte foundation til dig

Af Natalie Khayat

Vi styler både hår og bryn, læber og øjne – men tænker du nogensinde over, hvordan du styler din hud? Hvis ikke, så er der god grund til at læse med i denne artikel, hvor vi guider dig gennem det matte look og det dewy, forskellige finishes og giver de bedste tips til at fremhæve din huds særlige kendetegn. For når basen er god, er alting godt.

Læs Mere
6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Nyhed

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Af Pernille Witt Kirkegaard

Der er nogle produkter, der bare bliver ved med at give. Det er disse 6 hudplejeklassikere fra Clinique et godt eksempel på. Uanset hudtype, opfylder favoritterne nemlig ethvert behov. Redaktionen tester i dag på egen hud, hvad hypen går ud på.

Læs Mere
Redaktionen tester: Clinique Moisture Surge

Vi guider

Redaktionen tester: Clinique Moisture Surge

Af Ida Hinchely Kyhn

Clinique Moisture Surge er efterhånden lidt af en klassiker – og alligevel havde jeg aldrig prøvet den før. Derfor satte jeg mig for at teste den for at se, hvorfor den er så populær, og om den kunne hjælpe min tørre hud. Læs med her, hvor vi tester den populære ansigtscreme.

Læs Mere
Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Vi guider

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Af Amalie Schiller

Uanset om du ønsker separation, længde, volumen eller intens farve, kan du finde dit perfekte match blandt Cliniques store udvalg af mascara. De er alle testet af øjenlæger, formuleret uden parfume og udviklet med omtanke for dig, der har sensitive øjne og bruger kontaktlinser. Vores materialist, Kitwa, har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek