• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Eksklusivt: Bestsellers & favoritter fra Clinique

Der findes så mange skønne produkter i den store beauty jungle. I dag vender vi blikket mod Clinique, og vi tager dig på en guidet tour gennem det imponerende landskab, når vi fortæller om vores favoritter og løfter sløret for, hvilke Clinique produkter vi sælger flest af.

Clinique byder på mange vidundere, og i dag fremhæver vi dem, som vi ikke kan undvære. Vores makeuppunge bugner nemlig af de enkle og funktionelle produkter, der gør underværker for såvel vores hud som vores makeup look.

Den ukronede Clinique dronning  

High Impact Mascara topper (ikke overraskende) listen over bedst sælgende Clinique produkter, og det skyldes primært én ting: den giver det vildeste vippe-look.


Spørger man skønne Amalie fra Stories redaktionen, er det en ukronet dronning, der fortjener fem ud af fem stjerner. Nysgerrig på, hvordan mascaraen ser ud, når den lægges på dine vipper? Se herunder, eller gå ind på Amalies test af de bedste mascaraer, hvor du kan se flere darlings "in action". Mascaren findes også i en vandfast udgave, hvis du sværger til den type mascara, der modstår lidt af hvert.

(391)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Optjen 20 point
(221)
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
194,95
Optjen 20 point


Mascaraen fra Clinique har en blød & fyldig børste, der gør det nemt at påføre den på vipperne. Den giver  både rigtig god fylde og længde til alle vipper, og så giver den et intenst, men naturligt look.

Amalie fra Stories
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Moisture Surge serien

Moisture Serien fra Clinique er en anden darling, som I godt kan lide - og det kan vi godt forstå! Blandt de bedst sælgende Clinique produkter finder man den skønne serie, der tilfører ultimativ fugt til din hud og efterlader den med et friskt udseende og feeling.


Især Moisture Surge Intense Hydrator er en kending, som de fleste holder af - og med god grund. Dagcremen sørger for, at din hud holder på fugten i 72 timer og får den til at føles blød og velplejet. Swipe (you know the drill), og se flere populære produkter fra Moisture serien.

Dybdegående fugt til kroppen

Jumbo Bodylotion fra Clinique er også én, I kan lide. Faktisk får den en flot bronze-medalje i kapløbet om pladserne på bestseller podiet.


Vi har ikke selv prøvet den fugtgivende lotion til kroppen, men rygtet siger, at den holder, hvad den lover: "svøber huden ind i et tæppe af intensiv fugt". Lyder det som noget for dig? Hit the "læg i kurv" knap. Okay - det blev måske lidt "The julekalender"-agtigt, men altså: den ka' bare noget this body lotion! #jegfinderselvud   

(210)
Clinique Jumbo Body Lotion 400 ml
194,95
Optjen 20 point

Den skønne Chubby Stick

Er du på udkig efter et læbeprodukt, som både nærer og tilfører farve til dine læber? Så se her! Chubby Stick (og hvilket navn!?) er en skøn stift, der nemt påføres uden brug af et spejl.


Stiften er beriget med nærende ingredienser såsom mango og -sheasmør, der gør læberne behagelige og veplejede, og så kan du vælge mellem forskellige farver - alt efter, hvilken én der taler til dit hjerte.

Relaterede produkter

(345)
Clinique Lash Power Mascara Black-Onyx
194,95
Optjen 20 point
(26)
Clinique High Impact Gaveæske
116,97
Førpris 194,95
Optjen 12 point
(38)
Clinique 3-Step Skin Care Intro Set Skin Type 2 180 ml
194,95
Optjen 20 point
(94)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
294,95
Optjen 30 point

Relaterede artikler

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Vi guider

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Af Tekst Cathrine Park

Er du en ægte beautyjunkie som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets, der får din hud sund og strålende ind i foråret.

Læs Mere