Nyhed

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Der er nogle produkter, der bare bliver ved med at give. Det er disse 6 hudplejeklassikere fra Clinique et godt eksempel på. Uanset hudtype, opfylder favoritterne nemlig ethvert behov. Redaktionen tester i dag på egen hud, hvad hypen går ud på.

Clinique byder på mange vidundere, og i dag fremhæver jeg klassikerne, som vi er på redaktionen ikke kan undvære. Jeg tager dig på en guidet tour gennem det imponerende landskab, når jeg fortæller om Cliniques 6 ever-green hudplejeprodukter og løfter sløret for hvilke produkter, der er mine favoritter, efter at have testet dem.

Fløjlsblød fugt til huden

Drømmer vi ikke alle om fyldig, gennemfugtet og silkesblød hud? Med Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator får du præcis det. Den trænger dybt nedi huden og fugter i 100 timer, også selvom du vasker dit ansigt - så fugter den altså videre!

Du vil opleve at få en markant mere blød og smidig hud, som samtidig stråler af fornyet glød og udstråling.


Ud af de 110 kvinder, der testede Moisture Surge gelcremen , sagde 99 % af huden føltes fugtet i dybden og 95 % sagde, at huden så fyldigere ud. Så vi har i den grad at gøre med en ansigtscreme, der holder, hvad den lover. Rigitg god til en mere tør hud, men kan bruges af alle hudtyper.  

Har du brug for ekstra pleje til den ekstra tørre hud? Så prøv Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator, som beroliger og giver ekstra pleje og næring.

Lær meget mere om produkterne fra Moisture Surge serien lige her.

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueMoisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Moisturizing Face Cream
299,95 kr.
(381)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueMoisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrating Face Cream
299,95 kr.
(320)

Min oplevelse med Moisture Surge 100H:
Jeg var ret spændt på at teste netop denne gelcreme, fordi jeg læste, at forsøg med cremen viser, at den giver et fugtboost på 174 %, og holder huden fugtmættet i 100 timer.

Jeg er fan af fugt, fugt og atter fugt, da min hud ofte er tør og til den sensitive side. Og jeg blev ikke skuffet! Min hud føltes enormt spændstig og gennemfugtet.

Normalt følger jeg trop med en tykkere creme, når jeg smører en gelcreme eller serum på først, men her føler jeg, at denne gelcreme er nok i sig selv. Man kan mærke, den virkelig giver et skug fugt til huden oggiver den præcis det, den har brug for. Har du brug for et ekstra skud fugtgivende næring, så vil jeg anbefale at prøve Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator på de dage, du har brug for lidt ekstra.


Antal stjerner jeg giver Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Fugt til de fine linjer

Clinique Smart Repair Wrinkle Correcting Serum er et silkeblødt serum, som er målrettet at modvirke hele spektret af linjer og rynker og hjælper med at udglatte og opstramme huden. Du kan allerede efter 10 dage se og mærke tydelige resultater.

Ud af de 358 kvinder, der testede Wrinkle Correcting Serum, sagde 94 % af huden så glattere ud og 87 % sagde, at huden føltes mere fyldig. Så hvis du leder efter et power-house af et serum, der både giver fugt, fylde og opstrammer, så vil du ikke fortryde at investere her.

Læs meget mere om Clinique Smart-serien lige her.

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueSmart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum
879,95 kr.
(92)

Når du vil være fri for rødme

Hvis du vil være fri for rødme og berolige en sensisitiv hud, så er denne ansigtscreme som sendt fra himlen.


Redness Solution er nemlig specielt god til dig, der har synlig rødme og/eller rosacea. Ved hjælp fra et patenteret lactobacillus-ekstrakt og et lindrende probiotika, vil hudbarrieren styrkes, og mikrobiombalancen genoprettes, så irritation beroliges og forebygges.

En silkeblød creme, der gør underværker for den mere sarte hud, der har tendens til at reagere.  

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
CliniqueRedness Solutions Daily Relief Face Cream
484,95 kr.
(146)

Min oplevelse med Redness Solution:
Jeg glædede mig til at prøve denne creme, for da jeg smurte den på min hud, havde jeg faktisk lidt rødme.


Min hud er ret sart og sensitiv og har tendens til rødme, især i sommervarmen, og når jeg grundet mit job hos Matas tester en masse forskellige produkter.
​​​​​​​

Denne creme fik med det samme min hud til at falde til ro, og det er helt klart en creme, jeg vil gribe ud efter, når jeg har brug for at give min hud en veltrængt pause og ro til at komme i balance igen.


Antal stjerner jeg giver Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Når du vil have ekstra beskyttelse

Huden udsættes dag ud og dag ind for både skadelig UV-stråling og luftforurening. Eksterne faktorer som disse har en stor betydning for hudens ve og vel, og derfor er denne Clinique-duo et oplagt valg, hvis du vil beskytte huden.


Brug  Clinique Superdefense SPF 25 Fatigue 1st Signs of Age Cream Skin Type 1+2 om morgenen for at beskytte mod dagens UV-stråler og miljøforurening.


Smør Clinique Superdefense Night Skin Type 1+2 på om aftenen, inden du går i seng, og og lad cremen arbejde for dig, mens du sover. I løbet af nattetimerne vil kollagen- og elastinproduktion øges i hudcellerne og reparere eventuelle skader.

SPAR 35,-
CliniqueSuperdefense SPF 25 Fatigue Multi-correcting Face Cream, Dry to Combination
419,95 kr.454,95 kr.
(162)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
CliniqueSuperdefense Night Skin Type 1+2
469,95 kr.
(56)

Min oplevelse med Superdefense SPF 25:
I mine øjne er den vigtigste teknologi i denne creme ”Stop Signs Technology”. En innovativ formel, der beskytter mod kendte miljøpåvirkninger såsom UVA- og UVB-stråler samt forurening, der gør huden træt og fremskynder aldring.


Denne teknologi, sammen med et højt indhold af antioxidanter, gør, at jeg ofte rækker ud efter cremen om morgenen. Jeg er nemlig ofte at finde inde i tættrafikerede områder, og når jeg går forbi osende biler eller tobaksrøg, er det rart at vide, at jeg har gjort, hvad jeg kan, i forhold til at beskytte min hud.


Cremen føles behagelig og silkeblød på huden, og absorberes ret hurtigt. Jeg vil især anbefale den til dig, der bor inde i tætte byer, eller ofte begiver dig ud i tættrafikerede områder.


Antal stjerner jeg giver Clinique Superdefense SPF 25 Fatigue 1st Signs of Age Cream Skin Type 1+2
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Clinique-hudpleje du også vil elske

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueTake the Day off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips
189,95 kr.
(281)
FAST LAV PRIS
400 ml
CliniqueDeep Comfort Body Lotion
139,95 kr.
(456)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueDramatically Different Moisturizing Lotion+ Face Cream
389,95 kr.
(181)

Relaterede artikler

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. I dag er Clinique fortsat en sand pioner inden for både hudpleje og makeup. Fællesnævner for diverse skønhedsprodukter er, at de alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
Find dit hudplejematch fra Clinique

Vi guider

Find dit hudplejematch fra Clinique

Af Amalie Schiller

Rens. Eksfoliér. Fugt. Det er de tre magiske steps, der har indgået i Cliniques simple 3-trins hudplejesystem siden 1968. Den ikoniske serie er fortsat en hudplejevinder den dag i dag, for som man siger: ”if it ain’t broke, don’t fix it”, right? I indlægget her gør jeg mit bedste for at guide dig, så du – ligesom jeg – kan finde dit perfekte match fra 3-trinssystemet, som Clinique står bag.

Læs Mere

Skånsom creme til sensitiv hud

Hvis du døjer med rødme i huden, så er Matas Natur Anti-rødme creme som sendt fra oven!Ingredienserne i denne lille mirakelmager er en skøn, parfumefri blanding af ingredienser som jojoba, der reducerer rødme, lakridsrodsekstrakt, som modvirker irritation og pentavin, som har en beroligende effekt på huden.


Derudover indeholder cremen økologisk aloe vera og glycerin, der er fantastiske til at beskytte og fugte, som modvirker udtørring af huden.


Cremen er Svanemærket, Astma-Allergi-mærket og er vegansk.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek