• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Udover at Clinique er en favorit på redaktionen, topper flere af deres produkter også på listen over bedst sælgende produkter på matas.dk – ikke at det kommer som en overraskelse, må vi ærligt indrømme. I dagens indslag har vi udvalgt tre darlings fra Clinique, som vi gerne vil fremhæve. For selvom de alle fortjener en stor hyldest– i hvert fald i vores øjne – så er de tre udvalgte produkter nogle, der gang på gang har fundet tilbage til vores makeuppung og på badeværelseshylden. Har man siddet som en flue på væggen, når vi har shoppet i vores nærmeste Matas butik, ved man, at de ofte har sneget sig med ned i vores indkøbskurv. Er du klar til at se nogle af vores Clinique-favoritter? Så er det nu, du skal læse med!  

Ansigtspleje til alle behov

Når vi er på jagt efter hudplejeprodukter, er der vigtigt, at de opfylder de behov og krav, som vores hud har. På trods af, at vi på redaktionen har vidt forskellige behov, har vi det tilfælles, at vi alle kan skræddersy vores hudplejerutine med Clinique. For Clinique har sat sig ind alle de hudbehov, der findes - så om du døjer med tør hud, pigmentforandringer, rødme, urenheder eller har brug for et godt fugtboost, så kan du finde dit perfekte match i én af Cliniques hudplejeserier.
​​​​​​​

På redaktionen er der særligt én serie, vi er vilde med – nemlig Moisture Surge serien, der er udviklet til den tørre hud. Produkterne i serien indeholder aktivt aloevand, der hjælper huden med at skabe sin egen fugtkilde for at kunne fugte sig selv indefra. Så hvis din hud mangler et fugtboost, så har Moisture Surge serien vores varmeste anbefaling.

Foundation med C-vitamin

Clinique er særlig kendt for deres makeupprodukter, der aktivt arbejder på at forbedre huden. Derfor er deres foundations også skabt med en vision om, at de skal fungere som et hudplejeprodukt – og det må man sige, at de gør. Den viden, som Clinique har gjort sig omkring hudpleje, er nemlig tilføjet til makeupprodukterne – og med det, virker deres foundations plejende for huden.

En af favoritterne på redaktionen er Even Better Foundation, der indeholder C-vitamin og antioxidanter, som effektivt arbejder på at mindske pigmentpletter i huden. Den flydende foundation giver en flot, moderat dækning samt en naturlig finish, som er ganske kærkommen, hvis du spørger os. Endnu en bonus er, at Even Better kan fås med SPF 15, og dermed kan du passe ekstra godt på din hud, så du kan forebygge solskader.

Den ideelle mascara til sensitive øjne

Hvis dine øjne er forholdsvis sensitive, så er Cliniques mascaraer klart at anbefale! En af mascaraerne, vi er særligt vilde med, er en mascara, der skruer helt op for volumen og længde, separerer vipperne samt giver en ægte wow-effekt. Mascaraen, vi hentyder til, er deres populære High Impact Mascara, der - som nævnt - er udviklet, så selv de sarte øjne også kan få glæde af den.


Når ja, og så er det måske værd at nævne, at den er olie- og parfumefri, testet af øjenlæger og super god, hvis man bruger kontaktlinser! Jeg har tidligere lavet lidt larm om den sorte darling på vores mascara test artikel, hvor du kan se min bedømmelse og personlige kommentarer til den. Se, hvordan High Impact Mascara ser ud på mine vipper nedenfor:

(391)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Optjen 20 point
(221)
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
194,95
Optjen 20 point

Fugtgivende læbebalsam

Vi kan umuligt være blandt de eneste, der elsker et godt læbeprodukt, vel? Der er (næsten) ikke noget værre end sprukne, tørre læber, der hungre efter fugt. En læbebalm, der både tilføjer fugt til læberne og gør dem bløde samtidig med at give dem et snært af en frisk farve, er Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm.  


Indholdet af mango og sheasmør gør læberne enormt bløde, og giver dem en ægte følelse af velbehag. Den effektive stift efterlader en farve efter eget valg diskret på læbernes overflade. Jo flere gange, du kører stiften langs læberne, jo mere farve. Den ultimative makker at have med på farten, når læberne skal plejes og klædes fint på!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere
Redaktionen tester 7 forskellige serum

Vi guider

Redaktionen tester 7 forskellige serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet 7 forskellige sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere