• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Udover at Clinique er en favorit på redaktionen, topper flere af deres produkter også på listen over bedst sælgende produkter på matas.dk – ikke at det kommer som en overraskelse, må vi ærligt indrømme. I dagens indslag har vi udvalgt tre darlings fra Clinique, som vi gerne vil fremhæve. For selvom de alle fortjener en stor hyldest– i hvert fald i vores øjne – så er de tre udvalgte produkter nogle, der gang på gang har fundet tilbage til vores makeuppung og på badeværelseshylden. Har man siddet som en flue på væggen, når vi har shoppet i vores nærmeste Matas butik, ved man, at de ofte har sneget sig med ned i vores indkøbskurv. Er du klar til at se nogle af vores Clinique-favoritter? Så er det nu, du skal læse med!  

Ansigtspleje til alle behov

Når vi er på jagt efter hudplejeprodukter, er der vigtigt, at de opfylder de behov og krav, som vores hud har. På trods af, at vi på redaktionen har vidt forskellige behov, har vi det tilfælles, at vi alle kan skræddersy vores hudplejerutine med Clinique. For Clinique har sat sig ind alle de hudbehov, der findes - så om du døjer med tør hud, pigmentforandringer, rødme, urenheder eller har brug for et godt fugtboost, så kan du finde dit perfekte match i én af Cliniques hudplejeserier.
​​​​​​​

På redaktionen er der særligt én serie, vi er vilde med – nemlig Moisture Surge serien, der er udviklet til den tørre hud. Produkterne i serien indeholder aktivt aloevand, der hjælper huden med at skabe sin egen fugtkilde for at kunne fugte sig selv indefra. Så hvis din hud mangler et fugtboost, så har Moisture Surge serien vores varmeste anbefaling.

(69)
Clinique Moisture Surge Intense 50 ml
284,95
Du optjener 29 point

Foundation med C-vitamin

Clinique er særlig kendt for deres makeupprodukter, der aktivt arbejder på at forbedre huden. Derfor er deres foundations også skabt med en vision om, at de skal fungere som et hudplejeprodukt – og det må man sige, at de gør. Den viden, som Clinique har gjort sig omkring hudpleje, er nemlig tilføjet til makeupprodukterne – og med det, virker deres foundations plejende for huden.

En af favoritterne på redaktionen er Even Better Foundation, der indeholder C-vitamin og antioxidanter, som effektivt arbejder på at mindske pigmentpletter i huden. Den flydende foundation giver en flot, moderat dækning samt en naturlig finish, som er ganske kærkommen, hvis du spørger os. Endnu en bonus er, at Even Better kan fås med SPF 15, og dermed kan du passe ekstra godt på din hud, så du kan forebygge solskader.

Den ideelle mascara til sensitive øjne

Hvis dine øjne er forholdsvis sensitive, så er Cliniques mascaraer klart at anbefale! En af mascaraerne, vi er særligt vilde med, er en mascara, der skruer helt op for volumen og længde, separerer vipperne samt giver en ægte wow-effekt. Mascaraen, vi hentyder til, er deres populære High Impact Mascara, der - som nævnt - er udviklet, så selv de sarte øjne også kan få glæde af den.


Når ja, og så er det måske værd at nævne, at den er olie- og parfumefri, testet af øjenlæger og super god, hvis man bruger kontaktlinser! Jeg har tidligere lavet lidt larm om den sorte darling på vores mascara test artikel, hvor du kan se min bedømmelse og personlige kommentarer til den. Se, hvordan High Impact Mascara ser ud på mine vipper nedenfor:

(414)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point
(230)
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point

Fugtgivende læbebalsam

Vi kan umuligt være blandt de eneste, der elsker et godt læbeprodukt, vel? Der er (næsten) ikke noget værre end sprukne, tørre læber, der hungre efter fugt. En læbebalm, der både tilføjer fugt til læberne og gør dem bløde samtidig med at give dem et snært af en frisk farve, er Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm.  


Indholdet af mango og sheasmør gør læberne enormt bløde, og giver dem en ægte følelse af velbehag. Den effektive stift efterlader en farve efter eget valg diskret på læbernes overflade. Jo flere gange, du kører stiften langs læberne, jo mere farve. Den ultimative makker at have med på farten, når læberne skal plejes og klædes fint på!

Brynmascara

På redaktionen er vi blevet fan af at bruge den populære bryngel, fordi den formår at få brynene til at se større og mere defineret ud. Cliniques brynmousse fungerer faktisk lidt ligesom en bryngel. For at få det bedste ud af brynmoussen, bør du børste dine bryn med små strøg. Den tager selv de tyndeste brynhår, men det er en god idé at være forsigtig, når du lægger den, så du ikke får mere brynmousse på dine bryn, end hvad du måske havde ønsket.


Den holder i helt op til 16 timer (what!) og er modstandsdygtig overfor både sved og fugt. Så du kan roligt tage i træningscenteret og danse natten lang uden at bekymre dig om, om dine bryn stadig sidder spot on. For det vil de gøre!

(11)
Clinique Just Browsing Brynmascara Light Brown
194,95
Du optjener 20 point
(11)
Clinique Just Browsing Brynmascara Deep Brown
194,95
Du optjener 20 point

Relaterede produkter

(137)
Clinique High Impact Curling Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point
Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly 200 ml
464,95
Du optjener 47 point
(79)
Clinique High Impact Elevating Mascara Brightening Black
194,95
Du optjener 20 point

Relaterede artikler

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Vi guider

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Af Amalie Schiller

Uanset om du ønsker separation, længde, volumen eller intens farve, kan du finde dit perfekte match blandt Cliniques store udvalg af mascara. De er alle testet af øjenlæger, formuleret uden parfume og udviklet med omtanke for dig, der har sensitive øjne og bruger kontaktlinser. Vores materialist, Kitwa, har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere