• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Fugtmættet hud hele sommeren med Clinique

Cliniques Moisture Surge serie giver din hud evnen til at gennemfugte sig selv. Ansigtscremen er Cliniques bedstsælgende produkt - den låser alt fugten inde så du opnår en smuk hud med en sund glød. Lige nu fås cremen i hele 125 ml til en unik pris, så du får ekstra meget for pengene.

Her kan du lære Cliniques Moisture Surge serie at kende, hvilke produkter den indeholder og se, hvad siger om den. Læs med her!

Clinique Moisture Surge 72-Hour Hydrator

Cliniques Moisture Surge serie er fyldt med effektive produkter specielt udviklet til at holde din hud fugtmættet.


Den unikke Moisture Surge ansigstcreme indeholder ny teknologi med aktivt aloevand som hjælper huden med at skabe sin egen indvendige vandkilde for at kunne fugte sig selv indefra. Cremen holder på fugten så din hud ser skøn, sund og velplejet ud. Den er fyldt med hyaluronsyre, naturens egen fugtmagnet, som udglatter huden og gør den klar til makeup.


Tests viser, at den virker nonstop i 72 timer, selv efter at du har vasket dit ansigt. Moisture Surge er ligesom alle Cliniques produkter allergitestet, 100 % parfumefri og udviklet til at give de bedste resultater uden irritation.


'”Min hud er helt gennem fugtet hele dagen. Jeg kan tydeligt se og mærke forskel når jeg bruger denne. Det er en, der altid vil være i mit sortiment fra nu af”.

Kundeanmeldelse
- Amalie Sofie, 27 år, Hvidovre.
★★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Oplev de andre fantastiske produkter i Moisture Surge serien her:

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Vågn op til blød og gennemfugtet hud, klar til en ny dag, Moisture Surge Overnight Mask beroliger huden og giver den optimale fugtbalance.

(48)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point


”Meget tilfreds. Den giver masser af fugt uden den virker fedtet. Vil helt sikkert være noget jeg vil fortsætte med at bruge”.

Kundeanmeldelse
- Linda, 38 år, Skanderborg
★★★★​​​​​​​★​​​​​​​

Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate

En ultralet, plejende og intenst fugtgivende vandgel, der hjælper huden omkring øjnene med at gendanne fugt og udglatte rynker i 96 timer.


''Et godt og dybdegående produkt, som på alle måder holder, hvad der loves”.

Kundeanmeldelse
- Dorte, 52 år, Skive
★★★★★​​​​​​​

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

En effektiv fugtgiver i en gele, der øjeblikkeligt slukker tørsten i dehydreret hud.


Liquid-Sphere teknologien kombinerer vandbindende ingredienser med indkapslede antioxidanter og bryder den cyklus med tørhed og miljømæssig stress, som kan ælde huden før tid.


''Det perfekte produkt, hvis du har typisk dansk hud og din hud mangler fugtighed! Er sluppet helt af med rødme og urenheder efter brug af denne :)”

Kundeanmeldelse
- Michelle, 36 år, Hillerød
★★★★★​​​​​​​

Mangler du en lækker natcreme?

Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer der fylder huden med fugt. Arbejder natten igennem for synligt at udglatte linjer og rynker, ensartet hudtonen og løfte. Den smarte fugtteknologi hjælper huden med at tiltrække og bevare fugten i huden.​​​​​​​


''Bare lækker!!!
Det er som at give sit ansigt “pyjamas” på!!! Den er blød og lækker, mega drøj og huden ser og føles “ung”. Kan absolut anbefales
”.

Kundeanmeldelse
- Henriette, 51 år, København
★★★★★​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Læs Mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret