• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*
Vi guider

Vi guider til Clinique Moisture Surge

I dag skal det handle om Cliniques bedst sælgende ansigtscreme Moisture Surge. Den har nemlig fået en ret så lækker opgradering, så den er endnu mere fugtgivende end tidligere. Svært at tro på? Så læs med, når vi dykker ned i den populære serie.

Er der noget, som virkelig kan give en beauty-lover kriller i maven, så er det, når et produkt får en reformulering, for det er den perfekt anledning til at ingrediensnørde. Har du det på samme måde, så er der spændende læsning at hente her – men er du mest bare kommet for en kort introduktion, så scroll ned til bunden af artiklen.  

Klar til et fugtboost?  

Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator er navnet på refomuleringen – kan du se, hvad der er nyt?  


Svaret ligger selvfølgelig i de 100 timer, som er den tid, denne creme holder huden fugtmættet i.  


Først og fremmest skyldes det Cliniques Auto-Replenishing Technology, der hjælper huden med at skabe sin egen indre fugtkilde, og denne bliver bakket op at hyaluronsyre, som jo er en buzz-ingrediens, når det kommer til at holde på fugten i huden.  


Det, der er særligt nyt ved denne formulering, er indholdet af Trehalose + Sorbitol, der penetererer dybt ned i hudens lag og maksimerer dens naturlige evne til at tiltrække fugt fra omgivelserne, samt bio-fermenteret aloe vera, som beroliger, fugter og booster kollagenniveauet.  

Hvad er Moisture Surge?

Foruden at være Cliniques bedst sælgende ansigtscreme, så er det faktisk en hel serie af lækker hudpleje - so let’s take a look, shall we:  


Moisture betyder fugt, og surge betyder bølge, hvilket egentlig er meget sigende for de egenskaber, som serien er særligt kendt og elsket for; en bølge af fugt, der skyller ind over huden, når du smører den fløjlsbløde konsistens i ansigtet.  

​​​​​​​

Som beskrevet ovenfor, indeholder serien en række ingredienser, herunder aktivt aloe vera-vand og hyaluronsyre, som er velkendte for at sikre gennemfugtet hud – og i øvrigt at holde på fugten i huden.  


Det betyder, at serien er særligt god til os med tør hud, men kan også samtidig af andre hudtyper, da fugt i bund og grund er et must i enhver hudplejerutine

En guide til de 4 andre produkter i Moisture Surge-serien

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Hvis din hud er tør, eller har tendens til at blive dehydreret i perioder, så kan det være en god idé at spæde til med ekstra fugt i form af et serum.  


Her er der nemlig tale om en effektiv fugtgiver i oliefri geléform, der holder huden fugtmættet i 24 timer.  


I Cliniques Moisture Surge serum er der brugt Liquid-Sphere teknologi, der kombinerer vandbindende ingredienser som hyaluronsyre og aloe vera-vand med indkapslede antioxidanter, som hjælper med at hydrere huden og give fylde.


''Det perfekte produkt, hvis du har typisk dansk hud og din hud mangler fugtighed! Er sluppet helt af med rødme og urenheder efter brug af denne :)”

Kundeanmeldelse
- Michelle, 36 år, Hillerød
★★★★★​​​​​​​

Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate

Huden rundt om vores øjne er noget af det tyndeste, vi har på kroppen, og har lige så meget brug for fugt, som resten af vores ansigt.  


Denne øjencreme fra Clinique har en let konsistens proppet med plejende og intenst fugtgivende egenskaber, som hjælper med at give fugt og fylde til huden omkring øjnene i op til 96 timer.  


Ved hjælp af blandt andet Auto-Replenishing Lipid-Sphere Technology sørger den altså for at gennemfugte, genopfylde og opfriske det sarte øjenområde.  

(31)
Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate 15 ml
294,95
Du optjener 30 point


''Et godt og dybdegående produkt, som på alle måder holder, hvad der loves”.

Kundeanmeldelse
- Dorte, 52 år, Skive
★★★★★​​​​​​​

Moisture Surge Overnight Mask  

I nogle perioder kan huden have brug for ekstra fugt, og i disse tilfælde kan det være en effektiv idé at tilføre den via en fugtgivende ansigtsmaske, der sidder natten over.  


Natmasken fra Clinique sikrer, at du kan vågne op med blød og gennemfugtet hud. Den indeholder – ligesom mange af de andre produkter i serien – aloe-vand, der beroliger huden og sikrer godt med fugt.


Og det bedste af det hele er, at natmasken ikke indeholder olie, så den ikke føles fedtet, og du trygt kan lægge dig på hovedpuden efter påføring.


Brug den som sidste trin i din hudplejerutine hver nat, hvis du har tør hud, eller brug den et par gange om ugen efter behov.  

(74)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100 ml
329,95
Du optjener 33 point


”Meget tilfreds. Den giver masser af fugt uden den virker fedtet. Vil helt sikkert være noget jeg vil fortsætte med at bruge”.

Kundeanmeldelse
- Linda, 38 år, Skanderborg
★★★★​​​​​​​★​​​​​​​

Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF 25

Er du hoppet med på “tinted moisturizer”-bølgen, så er her et godt bud på én af slagsen.  


Den er nemlig helt perfekt, hvis du synes, at foundation bliver lidt for tungt, men samtidig gerne vil have en let dækning med en naturlig finish.  


Ansigtscreme giver 12 timers fugt og har en let farve, der giver en ensartet hud – og så indeholder den solfaktor 25 og antioxidanter, så du også er beskyttet mod solen og andre miljøpåvirkninger i løbet af dagen.


De effektfulde og fugtgivende ingredienser, som vi kender fra resten af serien – hyaluronsyre og aktivt aloe vera-vand – er dem, der sørger for at tilføre huden godt med fugt og fylde i op til 12 timer.  


Formlen er desuden sved- og fugtafvisende, hvilket betyder, at produktet lægger sig flot på huden og holder et frisk og naturligt udseende hele dagen.  


“Det er min nye yndlings nemme "no makeup" makeup og synes det giver et fantastisk resultat, der får mig til at se sund og frisk ud :D”

​​​​​​​
Kundeanmeldelse
- Victoria, 24 år ★★★★★ ​​​​​​​

Too long, didn't read

Den nye Moisture Surge er den samme fugtgivende gel-cream, som du kender den, men denne opgraderede version arbejder endnu mere i dybden end tidligere og sikrer nu fugt i helt op til 100 timer ved hjælp af biofermenteret aloe vera og hyaluronsyre.   

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Vi guider

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Af Anja Mille Blum

Du kender nok Mette Helena fra Nybyggerne, eller måske er du en af hendes 96 tusind følgere på Instagram. Mette Helena er nemlig boligstylist, influencer og alenemor – og det giver en travl hverdag med mange bolde i luften. Vi har taget en snak med hende om at få alting til at gå op og samtidig huske egenomsorg og ikke mindst sin hudplejerutine.

Læs Mere
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
Eksklusivt: Bestsellers & favoritter fra Clinique

Nyhed

Eksklusivt: Bestsellers & favoritter fra Clinique

Af Michelle Weis

Der findes så mange skønne produkter i den store beauty jungle. I dag vender vi blikket mod Clinique, og vi tager dig på en guidet tour gennem det imponerende landskab, når vi fortæller om vores favoritter og løfter sløret for, hvilke Clinique produkter vi sælger flest af.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere