Vi guider
100 timers fugt med Clinique Moisture Surge
Du har garanteret hørt om Clinique Moisture Surge – en lækker serie af ultra-fugtgivende hudplejeprodukter, som kan bruges af alle, både kvinder og mænd. Lige nu kan du få den populære Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en unik limited edition, som, udover at have en ny, lækker indpakning, også gemmer på en overraskelse til dig og din hud.

Clinique har altid gået forrest, når det kom til effektiv og skånsom hudpleje, som også kan bruges af dem, der har en sensitiv hud. Deres produkter er nemlig uden parfume og indeholder masser af fugt og pleje.

Lige nu kan du få Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en limited edition. Vend din creme på hovedet, scan chippen, og oplev et univers af indhold, som du kan lade dig inspirere af til din hudpleje. Lad os dykke ned i den her!

Få fingrene i den Limited Edition

Vi har altså fat i lidt af en populær sag fra Clinique – nu i nye, fine klæder og med lidt ekstra at byde på!

Clinique Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator er en oliefri gelcreme, som trænger dybt ned i hudens overflade og holder den fugtet hele dagen. Ja, faktisk i helt op til 100 timer, kan du forvente, at cremen gør underværker for din hud – selv efter du har vasket ansigtet. Du kan bruge den, din mand kan bruge den - kort sagt er det en creme for alle.

Cliniques Auto-Replenishing Technology hjælper huden med at skabe sin egen indre fugtkilde, og  bliver bakket op at hyaluronsyre, som er lidt af en genial ingrediens, når det kommer til at holde på fugten i huden. Derudover indeholder den Trehalose + Sorbitol, der penetererer dybt ned i hudens lag og maksimerer dens naturlige evne til at tiltrække fugt fra omgivelserne, samt bio-fermenteret aloe vera, som beroliger, fugter og booster kollagenniveauet.  

Et univers af godt indhold

I denne limited edition af cremen får du som nævnt en helt særlig overraskelse med. Når du vender din creme på hovedet, så kan du tappe den lyderøde NFC-chip, og så åbner der sig et helt univers af spændende indhold.

Du kan eksempelvis tage en test og finde ud af, hvad din hud har brug for lige præcis i dag ud fra din hudtype, vejret og hvor meget, du er på din telefon. Du kan tage et selfie med unikke filtre, og du kan lære meget mere om din huds behov og få gode tips og tricks til din hudpleje.

Alt det får du enestående adgang til, når du køber en limitid edition af Clinique Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator.En guide til andre produkter i Moisture Surge-serien

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Hvis din hud er tør, eller har tendens til at blive dehydreret i perioder, så kan det være en god idé at spæde til med ekstra fugt i form af et serum.  


Her er der nemlig tale om en effektiv fugtgiver i oliefri geléform, der holder huden fugtmættet i 24 timer.  


I Cliniques Moisture Surge serum er der brugt Liquid-Sphere teknologi, der kombinerer vandbindende ingredienser som hyaluronsyre og aloe vera-vand med indkapslede antioxidanter, som hjælper med at hydrere huden og give fylde.

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs også

Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate

Huden rundt om vores øjne er noget af det tyndeste, vi har på kroppen, og har lige så meget brug for fugt, som resten af vores ansigt.  


Denne øjencreme fra Clinique har en let konsistens proppet med plejende og intenst fugtgivende egenskaber, som hjælper med at give fugt og fylde til huden omkring øjnene i op til 96 timer.  


Ved hjælp af blandt andet Auto-Replenishing Lipid-Sphere Technology sørger den altså for at gennemfugte, genopfylde og opfriske det sarte øjenområde.  

Moisture Surge Overnight Mask  

I nogle perioder kan huden have brug for ekstra fugt, og i disse tilfælde kan det være en effektiv idé at tilføre den via en fugtgivende ansigtsmaske, der sidder natten over.  


Natmasken fra Clinique sikrer, at du kan vågne op med blød og gennemfugtet hud. Den indeholder – ligesom mange af de andre produkter i serien – aloe-vand, der beroliger huden og sikrer godt med fugt.


Og det bedste af det hele er, at natmasken ikke indeholder olie, så den ikke føles fedtet, og du trygt kan lægge dig på hovedpuden efter påføring.


Brug den som sidste trin i din hudplejerutine hver nat, hvis du har tør hud, eller brug den et par gange om ugen efter behov.  

Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF 25

Er du hoppet med på “tinted moisturizer”-bølgen, så er her et godt bud på én af slagsen.  


Den er nemlig helt perfekt, hvis du synes, at foundation bliver lidt for tungt, men samtidig gerne vil have en let dækning med en naturlig finish.  


Ansigtscreme giver 12 timers fugt og har en let farve, der giver en ensartet hud – og så indeholder den solfaktor 25 og antioxidanter, så du også er beskyttet mod solen og andre miljøpåvirkninger i løbet af dagen.


De effektfulde og fugtgivende ingredienser, som vi kender fra resten af serien – hyaluronsyre og aktivt aloe vera-vand – er dem, der sørger for at tilføre huden godt med fugt og fylde i op til 12 timer.  


Formlen er desuden sved- og fugtafvisende, hvilket betyder, at produktet lægger sig flot på huden og holder et frisk og naturligt udseende hele dagen.  

Black Honey Lip Balm

Måske du har hørt om den super-hypede Black Honey fra Clinique -  Læbestiften har nemlig været på alles læber i flere måneder, da den passer perfekt til alle hudtoner og har den smukkeste farve.

Men vidste ud, at Moisture Surge har deres Pop Triple Lip Balm, som også indeholder Black Honey? Det er en plejende og fugtgivende balm, som giver læberne et smukt shine, samtidig med at den fugter i op til 72 timer. Den indeholder blandt andet sheasmær, E-vitamin og fugtgivende ingredienser, som synligt forbedrer hudens struktur. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Vi guider

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Af Anja Mille Blum

Du kender nok Mette Helena fra Nybyggerne, eller måske er du en af hendes 96 tusind følgere på Instagram. Mette Helena er nemlig boligstylist, influencer og alenemor – og det giver en travl hverdag med mange bolde i luften. Vi har taget en snak med hende om at få alting til at gå op og samtidig huske egenomsorg og ikke mindst sin hudplejerutine.

Læs Mere
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. I dag er Clinique fortsat en sand pioner inden for både hudpleje og makeup. Fællesnævner for diverse skønhedsprodukter er, at de alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Nyhed

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Af Pernille Witt Kirkegaard

Der er nogle produkter, der bare bliver ved med at give. Det er disse 6 hudplejeklassikere fra Clinique et godt eksempel på. Uanset hudtype, opfylder favoritterne nemlig ethvert behov. Redaktionen tester i dag på egen hud, hvad hypen går ud på.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.