Nyhed
Få glød og fugt til huden - selv i vinterperioden
Hvis du leder efter produkter, der er ultrafugtgivende samt udviklet og anbefalet af dermatologer, så skal du ikke lede længere! Her er tre vidundere og bestseller, som du bare må kende!

Oplev dine nye dermatologiske hudplejefavoritter fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe. Ideelle produkter til en fugtgivende hudplejerutine til både ansigt og krop. Velegnet til sensitiv hud og anbefalet af dermatologer.”Dette serum er en af de mest behagelige boostere med hyaluronsyre, som jeg har prøvet. Den har overtaget pladsen fra andre sera, jeg tidligere har købt og jeg bruger den mindst en gang dagligt.” Ida, 26 år, Matas.dk

Ekstrem fugt på flaske

Daglig fugtbooster uden parfume til alle hudtyper for en frisk glød. Booster hudens fugt i 24t. Huden bliver fyldigere og glattere.


Minéral 89 er en daglig booster, vis fornemmeste opgave er at fugte og forberede huden til den efterfølgende hudplejerutine.
Fremstillet af få, effektive ingredienser såsom termalsk kildevand fra Vichy og hyaluronsyre, styrker den huden og gør den mere modstandsdygtig over for ydre angreb.


Den efterlader huden fugtet, opfrisket og med en sund glød – og den forbereder huden til efterfølgende hudplejerutiner.


Hyaluronsyre er stjerneingrediensen i denne booster, som naturligt er til stede i huden, og den fylder og fugter huden ved at holde på vand i huden.

Efterhånden, som vi bliver ældre, holder vi op med at producere lige så meget hyaluronsyre, som kan være en faktor i tørrere, mindre fast hud. Men ved at påføre hyaluronsyre lokalt kan du høste mange af de samme fordele.
Hyaluronsyre tolereres godt af de fleste hudtyper, så det er en nem tilføjelse til enhver hudplejerutine (dine nuværende produkter inkluderer det måske også!).


Anvendelse:
Påfør som første step efter afrensning af hud og følges op med den efterfølgende hudplejerutine.

Pernille tester:

Vichy Mineral 89 er en klart, let booster. Den har ingen tilsat duft, og den er glat og let at påføre over det hele på få sekunder. Det efterlader huden lidt klistret i de første par minutter, men dette er det bedste tidspunkt at følge op med en fugtighedscreme, og hvis du ikke har en fugtighedscreme, vil det være en rgtig god idé at investere i en, når man ved, hvordan hyaluronsyre virker.


Samlet set fandt jeg, at Vichy-boosteren fugter min hud godt uden at forstyrre mine sædvanlige hudpleje- eller makeup-trin.

Jeg tror, at de fleste vil synes, at det er et nemt hudplejetrin at integrere i deres rutine.

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs også”Min hud er meget tør - især på benene. Men denne moisturing creme holder min hud fugtet i lang tid. Den bedste creme, jeg har prøvet i lang tid” – Helle, 56 år, Matas.dk

Til alle hudtyper, også sensitiv hud

Her er din redning, hvis du har vintertør hud.

Cerave Moisturising Cream er en fugtgivende creme til tør og meget tør hud, som hjælper med at styrke hudens barriere med hele 3 essentielle ceramider og hyaluronsyre.

I kombination med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE® teknologi) frigiver produktet kontinuerligt sine aktive og fugtgivende ingredienser og bidrager med at holde huden blød i over 24 timer – selv ved blot én gangs brug.

Cremen fugter huden effektivt, samtidig med at den bidrager til at styrke den beskyttende hudbarriere. CeraVe Moisturizing Cream har eksisteret i rigtig lang tid, især i USA. Men det er et forholdsvist nyt brand i Danmark.

Ceraves produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer og brandet er kendt for at producere effektiv hudpleje til personer med hududfordringer.

Produkterne indeholder derfor selvsagt heller ikke parfume.

Anvendelse

Påfør i rigelige mængder så ofte som nødvendigt. Velegnet til både voksne og børn over 3 år. Kan anvendes til både ansigt og krop.

Pernille tester:

Jeg (Pernille fra redaktionen) har selv købt denne creme for måneder tilbage, og jeg synes virkelig, at min hud føltes blød og fugtet.

Det, der overraskede mig mest, var, at min hud forblev ekstrem hydreret og blød i timevis efter at have påført den.

Det markedsføres til at have "MVE" teknologi, som siges at holde huden fugtet i 24 timer efter påføring. Jeg lagde ikke mærke til, at det varede så længe, men det holdt bestemt min hud fugtet i flere timer.


Jeg bemærkede, at hvis jeg påførte det om morgenen og gik i gang med min dag, så kunne min hud godt føles lidt klistret, og som om, at cremen ikke rigtigt var trængt fuldstændig ind i min hud.

Den følelse kan jeg rigtig godt lide, når jeg skal ud i vinterkulden, men når jeg bare skal arbejde indendørs, kan jeg tværtimod godt synes, at det er en smule irriterende følelse, men det er rart at have cremen liggende til de ekstrakolde måneder.”Et must til den daglige rutine. Jeg ved ikke, hvordan jeg har kunne være foruden før. Det har ændret min hudtekstur helt. Jeg har en jævn overflade og godt fugtigt” – Maida, 32 år, Matas.dk

Til sensitiv hud med rynker

Aktive plejeprodukter rettet mod moden hud kan godt virke udtørrende eller aktive på huden. Det kræver, at ens hudtype kan tolerere det.

Mange med sensitiv hud kan derfor godt føle, at de ikke kan bruge produkter med aktive ingredienser, der målrettet mindsker alderstegn. Men ikke på La Roche-Posays vagt! Virksomheden har nemlig formuleret et genialt serum til alle de personer, der både har rynker, men som også har sensitiv hud.


La Roche-Posay Hyalu B5 Serum får fem stjerner på Matas.dk – altså en perfekt stjernebedømmelse, og det er der et væld af årsager til! Den mest åbenlyse grund er, at den leverer anti-aging resultater, men også passer på den sensitive hud.


Serummet indeholder hyaluronsyre og vitamin b5, som har en beroligende effekt og desuden reducerer rynker og giver fugt, mere fylde, bedre glød og opstrammer huden.

Pernille tester:

Efter blot et par dages brug føltes min hud meget mere hydreret og glødende.
Og så er det jo også et kirsebær på toppen, at serummet har en ret overkommelig pris.


La Roche-Posay Hyalu B5-serum har en overraskende konsistens, der nærmest er lidt lotion-agtig og altså ikke særlig ”traditionel” serum-agtig i konsistensen. Når først serummet er absorberet i huden, efterlader det næsten ingen rester overhovedet, hvilket jeg elsker.


Det er nok én af de mest behagelige ansigtssera, jeg nogensinde har båret!


3 dermatologiske produkter, du også vil elske:

4 artikler om hudpleje, vi anbefaler, du også læser:

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Vi guider: De bedste favoritter fra CeraVe

Vi guider

Vi guider: De bedste favoritter fra CeraVe

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter hele dagen og samtidig er skånsom. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Siden 2006 har CeraVe skabt hudpleje uden parfume, som arbejder effektivt med at styrke hudens naturlige fugtbarriere. Læs med her, så guider vi dig til en håndfuld fantastiske favoritter fra brandet og gør dig klogere på, hvilke udfordringer CeraVe kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.