• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Vi guider: De bedste favoritter fra CeraVe

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter hele dagen og samtidig er skånsom. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Siden 2006 har CeraVe skabt hudpleje uden parfume, som arbejder effektivt med at styrke hudens naturlige fugtbarriere. Læs med her, så guider vi dig til en håndfuld fantastiske favoritter fra brandet og gør dig klogere på, hvilke udfordringer CeraVe kan hjælpe dig med.

CeraVe er lidt af en superhelt, når det kommer til at give din hud de bedste betingelser. Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer og indeholder alle sammen tre essentielle ceramider, som er med til at styrke og beskytte fugtbarrieren i huden. Derudover er de udviklet med CeraVes MVE-teknologi. Det betyder, at CeraVes cremer frigiver fugtgivende og aktive ingredienser kontinuerligt i løbet af dagen, som gør, at din hud holder sig beskyttet og velfugtet hele dagen lang. 

CeraVe Hydrating Cleanser

CeraVe Hydrating Cleanser er hurtigt blevet utrolig populær her på matas.dk, og det er med god grund. Denne ansigtsrens kan både bruges til ansigtet og til kroppen og renser effektivt for talg og snavs uden at udtørre huden. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, som hjælper til at holde på fugten i huden. Det gør, at du ikke får den her stramme og ubehagelige følelse, som kan opstå efter rens.


Når du først bruger rensen, kan den måske føles lidt anderledes fra, hvad du ellers har prøvet før. Den skummer nemlig ikke, når den kommer på, men skal masseres let ind på en fugtig hud. Du kan vælge at skylle rensen af efter brug, men har du en meget sensitiv hud, så kan du også vælge at fjerne rensen med en vatrondel.

(10)
CeraVe Hydrating Cleanser 473 ml
99,95
Du optjener 10 point
De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes smuk og sund gennem hele livet. Har du ovenikøbet sensitiv hud, kræver det ekstra skånsom pleje. Vi guider dig til de ideelle renserutiner med Striberne, der passer ekstra godt på huden.

Læs også

Hold kroppen velfugtet hele dagen

CeraVe kan bruges af hele familien, og disse to produkter er ingen undtagelse. Både Moisturising Cream og Moisturising Lotion kan bruges til både ansigt og krop og er perfekt til dig, der vil have effektive produkter, der kan bruges til lidt af det hele.

CeraVe Moisturising Lotion er en fugtgivende lotion, som ikke fedter på huden, men holder på fugten ved hjælp af de tre essentielle ceramider og hyaluronsyre. Din hud vil opleves markant mere blød og smidig og ikke mindst velfugtet hele dagen.

CeraVe Moisturising Cream er en lidt federe creme, som er rigtig god til dig, der døjer med en meget tør hud. Den fugter også i dybden og efterlader huden blød og lækker. Den er perfekt at have stående på badeværelseshylden, da den kan bruges både til ansigt og krop. Den er også god til de ekstra tørre områder som fx albuerne. En ægte multitasker!

(9)
CeraVe Moisturising Lotion 473 ml
129,95
Du optjener 13 point
(9)
CeraVe Moisturising Cream 454 g
199,95
Du optjener 20 pointPerfekt ansigtspleje

Hvis du er på udkig efter en effektiv og skånsom ansigtscreme, så har CeraVe også et par skønne bud til dig. Deres Facial Moisturising Lotion kommer i en version med og uden SPF 25.

Begge creme indeholder de tre essentielle ceramider samt hyaluronsyre, som fugter og beskytter hudbarrieren. Niacinamid hjælper med at holde talgproduktionen i skak, reducere urenheder og holde huden i balance. Cremen virker heller ikke tilstoppende på porerne.

Brug CeraVe Moisturising Lotion SPF 25 i dagtimerne, for at undgå de skadelige stråler fra solen. Denne creme beskytter både mod UVA- og UVB stråler. Om aftenen, når du skal sove, er der ingen grund til at have SPF i din ansigtscreme – her kan du passende bruge Facial Moisturising Lotion uden SPF, som har de samme gode egenskaber, bare uden solfilter. Du vil vågne op med en lækker, velfugtet hud!

(8)
CeraVe Facial Moisturising Lotion 52 ml
109,95
Du optjener 11 point
(7)
CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF25 52 ml
109,95
Du optjener 11 point


Lær mere om CeraVes produkter i vores LIVE om hudpleje til sensitiv hud her:

Pleje til de tørre hænder

Der er ofte fokus på krop og ansigt, når man taler om en tør hud. Men det er også vigtigt, at vi ikke glemmer vores hænder. Huden på hænderne kan nemlig blive utrolig tør og nogle gange ligefrem sprække, hvis ikke den får den rette fugt. Hænderne er nemlig fremme og ude i vind og vejr hele dagen og bliver samtidig vasket og sprittet af i et væk, hvilket slider på huden.  

Derfor er et godt tip til at passe på lapperne, at bruge en god, fed og nærende håndcreme. CeraVe Reparative Hand Cream er perfekt til dig, der har tørre og ru hænder, som ønsker at passe bedre på dem. Den absorberer hurtigt ind i huden og sørger for, at hænderne holder sig velfugtede og får den rette beskyttelse dagen lang.

Ligesom alle de andre produkter fra CeraVe er håndcremen uden parfume. Du bruger en håndcreme flere gange i løbet af en dag, så derfor kan det være en rigtig god idé at bruge en parfumefri én af slagsen, for at undgå risiko for parfumeallergi og overfølsomhed.

(5)
CeraVe Reparative Hand Cream 50 ml
44,95
Du optjener 5 point

Relaterede produkter

(10)
CeraVe Foaming Cleanser 236 ml
89,95
Du optjener 9 point
(8)
CeraVe Facial Moisturising Lotion 52 ml
109,95
Du optjener 11 point
CeraVe Micellar Cleansing Water 295 ml
89,95
Du optjener 9 point
CeraVe SA Renewing Foot Cream 88 ml
89,95
Du optjener 9 point
(6)
CeraVe Moisturising Cream 177 ml
99,95
Du optjener 10 point

Relaterede artikler

Sådan beskytter du din mest sarte og sensitive hud

Nyhed

Sådan beskytter du din mest sarte og sensitive hud

Af Matas

Mange kvinder synes at det er lidt pinligt at snakke om, og derfor er det heller ikke et problem der er meget fokus på. Men intime gener er ikke unormalt og det er problemer som kvinder i alle aldre kan døje med.

Læs mere
Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs mere
Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Vi guider

Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Står du og mangler mild hudpleje til sensitiv hud, så skal du så meget læse med her! For Matas har lavet de fineste, superskånsomme hudplejeprodukter til lige præcis sensitiv hud. Faktisk er der kommet tre helt nye serier, som kan noget for forskelligt, men i dag vil jeg gerne have fokus på sart og sensitiv hud. Jeg kommer tilbage til de to andre nye serier på et andet tidspunkt.

Læs mere