• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

To friske duftnyheder fra Armani

Læs med, når vi i denne artikel dykker ned i to orientalske og intense duftnyheder fra Giorgio Armani til hende og ham: Si EdP Intense og Code EdP.

Kigger dine øjne også altid i retning af Giorgio Armani, når du er på jagt efter en ny duft, så er der god grund til at læse med her. Det er netop landet to friske duftnyheder fra brandet, der intensiverer to favoritter: Sí EdP til hende og Code EdP til ham. 

Go to-duften til hende

Måske kender du allerede Armani Sì – for faktisk er det den bedst sælgende parfume til kvinder på matas.dk.


Hvis du er en af dem, der har klikket duften hjem tidligere, så vil du helt sikkert elske denne nye eau de parfum intense variant.


Signaturen i den feminine duft er noten af solbærnektar, som er udvundet af selve bærret. En note af Isparta-rose, høstet i ”rosernes by” i Tyrkets Isparta-region, blander sig med en fløjlsblød davana, hvilket er med til at skabe intensiteten. Patchouli og benzoeharpiks følger op og indhyller dig i den overdådige og sofistikerede orientalske duft.


Med andre ord er Sì eau de parfum intense en intens, fyldig og sofistikeret duft, hvilket afspejles i glasflakonens transparente og dybe farve.  

Giorgio Armani Si Intense Eau de Parfum 30 ml
524,95
Optjen 53 point
Giorgio Armani Si Intense Eau de Parfum 50 ml
749,95
Optjen 75 point

Favoritten til ham

Armani Code er en på samme tid tidløs og moderne duftklassiker til ham, og også denne er netop lanceret i en endnu mere intens eau de parfum version.


Hver eneste ikoniske facet i Armanis Codes duftkendetegn er forstærket i denne nye elegante variant.


Orientalske noter og trænoter er her dominerende, mens de top- og mellemnoterne er citrus og lavandin, som giver en frisk og aromatisk skarphed. Bundnoten er tonkabønne, vanilje og naturlig ceder samt en ruskindsakkord, hvilket er med til at runde duften kraftfuld af.  

Giorgio Armani Armani Code Eau de Parfum 30 ml
434,95
Optjen 44 point
Giorgio Armani Armani Code Eau de Parfum 50 ml
609,95
Optjen 61 point

Gå på opdagelse

Er du mere nysgerrig på Giorgio Armanis duftunivers, så kan du finde alle duftene her. Prøv fx signaturduften til hende Sì Eau de Parfum eller den sensuelle Sì Passione til kvinder eller den tidløse Code Eau de Toilette til mænd.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage