• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

To friske duftnyheder fra Armani

Læs med, når vi i denne artikel dykker ned i to orientalske og intense duftnyheder fra Giorgio Armani til hende og ham: Si EdP Intense og Code EdP.

Kigger dine øjne også altid i retning af Giorgio Armani, når du er på jagt efter en ny duft, så er der god grund til at læse med her. Det er netop landet to friske duftnyheder fra brandet, der intensiverer to favoritter: Sí EdP til hende og Code EdP til ham. 

Go to-duften til hende

Måske kender du allerede Armani Sì – for faktisk er det den bedst sælgende parfume til kvinder på matas.dk.


Hvis du er en af dem, der har klikket duften hjem tidligere, så vil du helt sikkert elske denne nye eau de parfum intense variant.


Signaturen i den feminine duft er noten af solbærnektar, som er udvundet af selve bærret. En note af Isparta-rose, høstet i ”rosernes by” i Tyrkets Isparta-region, blander sig med en fløjlsblød davana, hvilket er med til at skabe intensiteten. Patchouli og benzoeharpiks følger op og indhyller dig i den overdådige og sofistikerede orientalske duft.


Med andre ord er Sì eau de parfum intense en intens, fyldig og sofistikeret duft, hvilket afspejles i glasflakonens transparente og dybe farve.  

Favoritten til ham

Armani Code er en på samme tid tidløs og moderne duftklassiker til ham, og også denne er netop lanceret i en endnu mere intens eau de parfum version.


Hver eneste ikoniske facet i Armanis Codes duftkendetegn er forstærket i denne nye elegante variant.


Orientalske noter og trænoter er her dominerende, mens de top- og mellemnoterne er citrus og lavandin, som giver en frisk og aromatisk skarphed. Bundnoten er tonkabønne, vanilje og naturlig ceder samt en ruskindsakkord, hvilket er med til at runde duften kraftfuld af.  

Gå på opdagelse

Er du mere nysgerrig på Giorgio Armanis duftunivers, så kan du finde alle duftene her. Prøv fx signaturduften til hende Sì Eau de Parfum eller den sensuelle Sì Passione til kvinder eller den tidløse Code Eau de Toilette til mænd.

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere