Menu
Nyhed

Nye skønne dufte fra Giorgio Armani

Giorgio Armani har siden 1982 leveret eksklusive og stilrene dufte til den selvbevidste mand og kvinde. Senest er lanceringen af to nye dufte som begge bør opleves! Den nye strålende og feminine Sì Passione Eclat Eau de Parfum til hende og den maskuline og friske Acqua di Gio Eau de Parfum til ham. 

Kigger dine øjne også altid i retning af Giorgio Armani, når du er på jagt efter en ny duft, så er der god grund til at læse med her. Det er netop landet to friske duftnyheder fra brandet, der intensiverer to favoritter: Si Passione Eclat og Acqua di Gio.

Si Passione Eclat 

Si Passione Eclat er en uimodståelig invitation til et liv fyldt med passion og en duft fyldt med kvindelighed og karakter, der giver dig mod til vise din indre styrke.  


Et møde mellem ansvarligt indkøbte ingredienser, som solbær, bergamot og to smukke roser – Centifolia og Damascena. ​​​​​​​

Acqua di Giò Eau de Parfum 

Den ikoniske Acqua di Gio EDT får nu en bror; den nye intense Eau de Parfum. Duften er stadig frisk, aromatisk og stærk som havet.  


En intense Eau de Parfum med friske topnoter af citrus og marine accord, hjertenoter med geranium og salvie, samt en base af patchouli og Vetiver.​​​​​​​

Få de bedste ud af din Giorgio Armani duft

For at få maksimal nydelse ud af din nye duft, så er det vigtigt at vide hvor du påfører den helt korrekt og undgår at ødelægge duftens nuancer. Giorgio Armani’s eksperter foreslår, at du påfører duften ved lette sprøjt på pulsområderne, såsom bag ørerne, på håndled og eventuelt på knæhaserne. Undgå at gnide dine håndled sammen lige efter påførsel. Derved får man en behagelig duft omkring sig, og din Si Passione Eclat og Acqua di Gio kan nu forføre i timevis!

Andre skønne dufte fra Giorgio Armani

Go to-duften til hende

Måske kender du allerede Armani Sì – for faktisk er den én af de bedst sælgende parfumer til kvinder på matas.dk.


Hvis du er en af dem, der har klikket duften hjem tidligere, så vil du helt sikkert elske denne nye eau de parfum intense variant.


Signaturen i den feminine duft er noten af solbærnektar, som er udvundet af selve bærret. En note af Isparta-rose, høstet i ”rosernes by” i Tyrkets Isparta-region, blander sig med en fløjlsblød davana, hvilket er med til at skabe intensiteten. Patchouli og benzoeharpiks følger op og indhyller dig i den overdådige og sofistikerede orientalske duft.


Med andre ord er Sì eau de parfum intense en intens, fyldig og sofistikeret duft, hvilket afspejles i glasflakonens transparente og dybe farve.  

Favoritten til ham

Armani Code er en tidløs og moderne duftklassiker til ham, og også denne er lanceret i en endnu mere intens eau de parfum version.


Hver eneste ikoniske facet i Armanis Codes duftkendetegn er forstærket i denne nye elegante variant.


Orientalske noter og trænoter er her dominerende, mens de top- og mellemnoterne er citrus og lavandin, som giver en frisk og aromatisk skarphed. Bundnoten er tonkabønne, vanilje og naturlig ceder samt en ruskindsakkord, hvilket er med til at runde duften kraftfuld af.  

Det bedste fra Giorgio Armani

Giorgio Armani har er et af de mest populære parfumemærker til både mænd og til kvinder. To af de særlige duftikoner, er Sì duften til hende, og Acqua di Gio duften til ham.


Sì-familien er skabt til den moderne kvinde, der er stærk og feminin, sofistikeret samt karismatisk. Hun er essensen af den chikke italienske elegance og stil. Si betyder ja, og denne kvinde siger Si til livet! Sì til styrke. Sì til drømme. Sì til frihed. Sì til kærlighed. Si til dig og mig.


Acqua di Gio-familien er friske, sofistikerede dufte til den moderne mand fyldt med maskuline, kraftfulde, aromatiske duftnoter skabt af naturlige og bæredygtigt indkøbte ingredienser. Duften er inspireret af havets og holder dig frisk hele dagen!

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Kaaris Lund

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere