Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Ecooking har de seneste år gjort sig bemærket ved at skabe lækker og effektiv hudpleje, som også er god til den mere sensitive hud, da mange af produkterne kan fås parfumefri og AllergyCertified. For nyligt lancerede de deres makeup-serie, som også er blevet taget rigtig godt imod. Makeup fra Ecooking er uden parfume, og kan derfor også bruges af dem med en mere sensitiv hud.

Både hudpleje og makeup indeholder gode og effektive ingredienser – vi gennemgår et par af dem her

A-vitamin

A-vitamin er en kærkommen genganger i hudpleje, da det blandt andet er med til at mindske rynker og fine linjer og desuden har en god effekt på solskadet og uren hud.

Hos Ecooking finder du A-vitamin i deres A-vitamin serumkapsler, som er velegnet til alle hudtyper. Serummet styrker hudens elasticitet og sætter spark i cellefornyelsen, så huden fremstår spændstig, blød og glat. Den er også genial til at forebygge aldringstegn og giver over tid en mere jævn og ensartet hudtone. Alt i alt et musthave til din hudpleje-samling, hvis du spørger os!

Hvis vi tager et smut forbi makeuppen, så indeholder Ecookings Blush blandt andet abrikoskerneolie, som er rig på A-vitamin. Her er tale om en blush, som er fyldt med plejende ingredienser fra blandt andet mandelolie og kokosolie, og som har en skøn, cremet konsistens, der gør det let som en leg at påføre sin makeup. Dup lidt blush på kinderne og fordel med dine fingre eller en pensel – og voilà, du har nu et friskt, velfugtet og strålende look! Blushen er, som alle andre makeupprodukter fra Ecooking, parfumefri og vegansk.

Ecooking Blush 02 Pink/Rosa
KUN I MATAS
02 Pink/Rosa
EcookingBlush
+ 3 farver
219,95 kr.
(166)
Tre gode tips til foråret med Ecooking

Vi guider

Tre gode tips til foråret med Ecooking

Foråret står for døren, og det betyder heldigvis længere dage med mere sol og varme. Og med Ecookings produkter kan du blive klar til at nyde godt af solens stråler med den helt rette pleje til både din hud og dit hår. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke produkter du kan opdatere din rutine med derhjemme – og så kommer vi med tre gode tips til, hvordan du bedst gør dig klar til foråret.

Læs også

E-vitamin

Vi hopper videre til E-vitamin – en ingrediens, som du også finder i mange af Ecookings produkter, da den har mange gode egenskaber. E-vitamin er primært kendt for at øge det antioxidante forsvar i huden, samt beskytte og reparere hudbarrieren.

Er du på udkig efter produkter med E-vitamin, så er et rigtig godt bud Ecookings Parfumefri Rensegel. Den kan bruges morgen og aften til at fjerne makeup, skidt og snavs. Den renser i dybden, men efterlader også huden velfugtet og lækker. Og så er den i øvrigt 100% vegansk og parfumefri.

Du finder også E-vitamin i Ecookings mascara, som giver masser af fugt til vipperne, samtidig med at det beskytter og reparerer dem. Denne mascara er også unik, da du kan genbruge børsten og købe nye beholdere, når du løber tør. På den måde er du med til at gøre dit for at skåne miljøet. Mascaraen er AllergyCertified, parfumefri og vegansk.  

Ecooking Rensegel Parfumefri 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
EcookingRensegel Parfumefri
229,95 kr.
(124)
Ecooking Mascara (uden Børste) Sort (uden Børste)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
Sort (uden Børste)
EcookingMascara (uden Børste)
+ 1 farve
159,95 kr.
(200)

Masser af fugt

Er der noget, vi alle sammen gerne vil have mere af, så er det ingredienser, som giver masser af fugt. Her finder du igen skønne produkter i både hudpleje og makeup, som gennemfugter huden og gør den mere modstandsdygtig.

Ecookings Natcreme er genial til dig, der ønsker fokus på anti-age, og som ønsker en natcreme, der i den grad fugter igennem. Den indeholder en masse fugtgivende ingredienser, samt Argireline, som reducerer fine linjer og rynker. Den er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i huden, så du ikke får den her fedtede fornemmelse.

Du finder også masser af fugt i Ecookings Lipsticks, da de blandt andet indeholder hyaluronsyre, som er kendt for at være lidt af en fugtbooster. De findes i et hav af smukke farver, som holder hele dagen, samtidig med at dine læber får masser af pleje og beskyttelse. En skøn kombination, som vi er vilde med her på redaktionen!

Ecooking Lipstick 03 Roseberry
KUN I MATAS
03 Roseberry
EcookingLipstick
+ 5 farver
159,95 kr.
(78)
Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Matas LIVE

Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Ecooking er på rekordtid blevet et kult-brand herhjemme, og historien bag succesen er både fascinerende og inspirerende. Se med, når Ecookings grundlægger Tina Søgaard gæster Matas LIVE og fortæller om sin rejse fra livskrise til national succes. Vi lover at krydre videoen med masser af hudplejeråd også!

Læs også

Sheabutter

Sidst men ikke mindst skal vi runde endnu en lækker ingrediens: sheabutter. Sheabutter er især kendt for sine plejende og fugtgivende egenskaber, som især er god til dig, der døjer med en tør hud.

Ecookings Dagcreme er en plejende ansigtscreme, som indeholder sheabutter, solsikkeolie og hyadisine – en skøn kombination, hvis du vil komme den tørre hud til livs. Den er også god, hvis du ønsker at minimere fine linjer og rynker og give huden mere fylde og spændstighed.

Rykker vi over til makeuppen, så finder du blandt andet sheabutter i Ecookings Sun Powder. Her får din hud masser af pleje, samtidig med at du kan stråle om kap med solen med din nyvundne glød. Denne solpudder er ’baked’, hvilket vil sige, at den er lavet som en creme og er blevet langtidsbagt. Det giver den en fløjlsblød konsistens, som let blender ind i huden og holder hele dagen.

Ecooking Sun Powder 03 (Med Guldglimmer)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
03 (Med Guldglimmer)
EcookingSun Powder
+ 3 farver
299,95 kr.
(54)

Relaterede produkter

Ecooking Bodylotion 300 ml
SPAR 20%ABONNÉR
300 ml
EcookingBodylotion
269,95 kr.
(339)
Ecooking Natcreme til Fødder 100 ml
SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
EcookingNatcreme til Fødder
249,95 kr.
(257)
Ecooking Selvbruner Drops 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
EcookingSelvbruner Drops
249,95 kr.
(194)
Ecooking Håndcreme 75 ml
SPAR 20%ABONNÉR
75 ml
EcookingHåndcreme
169,95 kr.
(280)
Ecooking Øjencreme Tube 20 ml
SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
EcookingØjencreme Tube
349,95 kr.
(80)
Ecooking Flydende Håndsæbe 01
SPAR 20%ABONNÉR
01
EcookingFlydende Håndsæbe
169,95 kr.
(265)

Relaterede artikler

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Nyhed

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Af Anja Mille Blum

Endelig endelig endelig har Ecooking lanceret en makeupserie – og de er helt fra starten gået all in med produkter til hud, bryn, øjne og læber. Her giver jeg et overblik over de mange spændende nyheder i lanceringen.

Læs Mere
8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere