Vi guider

Guide: Aftenrutinen, der giver glød hele dagen

Morgenstund har guld i mund – særligt, hvis du vågner op med en smidig hud, der har brugt natten på at regenerere og derfor fremstår velplejet med masser af glød. I denne artikel guider vi dig gennem en effektiv rutine fra Estée Lauder, der sørger for, at din hud altid er morgenfrisk.

Der er ingen tvivl om, at morgenens tidlige timer kan være hård kost for huden, og netop derfor er det vigtigt at bruge de rette glødgivende ingredienser og produkter, der revitaliserer huden i løbet af natten. For med den rette hudplejerutine slipper du for puffede øjne og papmachéfarvet hud - selv på de dage, hvor vækkeuret vælger at ringe, netop når sengen er blødest og søvnen dybest. Læs med i denne guide og få opskriften på morgenfrisk hud.  

Step 1: Advanced Night Repair Intense Rescue Solution

Der er faktisk en hel del sandhed i begrebet ’skønhedssøvn’, for om natten igangsættes hudens restitutions- og regenereringsprocesser. Derfor er det vigtigt at sætte ind med plejende produkter og ingredienser allerede om aftenen, så din hud kan være skøn om morgenen.


Estée Lauders Advanced Night Repair-serie er kendt for netop at pleje huden natten over med hudfornyende, fugtgivende og beroligende ingredienser, der giver huden friskhed og glød lige fra morgenstunden. Her er den helt nye Advanced Night Repair Intense Rescue Solution rutinens første produkt, og fungerer lidt som en ’pre-serum’; altså et produkt, der plejer med nærende ingredienser og samtidig forbereder din hud på serummets glødgivende formulering.


Intense Rescue Solution lindrer rødme, beskytter huden og efterlader huden rolig. Med sin særligt høje koncentration af hyaluronsyre sørger produktet i øvrigt for at fugte huden i dybden.

20 ml
Estée LauderAdvanced Night Repair Rescue Solution Serum
694,95 kr.
(5)

Hvorfor får man 'puffy eyes' om morgenen?

Hævede øjenomgivelser og uoplagt hud er helt almindelige symptomer på en mandag morgen – men har du nogensinde tænkt over, hvorfor øjnene hæver, når du er træt?

Det gør de, fordi væske ophober sig i det fine væv omkring øjnene. Når det sker, får det huden til at ’puffe’. Typisk vil hævningerne forsvinde af sig selv igen, når du kommer op og i gang med dagen. Oplever du ofte, at dine øjne er hævede om morgenen, kan det være en god idé at sætte ekstra fokus på at være god ved dig selv og din krop med en regelmæssig og god nattesøvn.

Step 2: Advanced Night Repair Serum


Når din hud er renset og forberedt med Advanced Night Repair Intense Rescue Solution, er det tid til at bruge et serum, som tilfører aktive ingredienser til huden.


Estée Lauders Advanced Night Repair Serum er sammensat af syv forskellige kraftfulde ingredienser, der fugter huden i dybden med hyaluronsyre og maksimerer hudens regenerering om natten. Tallene taler for sig selv: I en test foretaget af Estée Lauder fortalte 83% af testpersonerne, at deres hud så sundere, friskere og mere udhvilet ud efter bare fire ugers brug.


Det ikoniske serum fra Estée Lauder er altså populært af en grund: Nemlig at det aktivt reparerer huden og arbejder for flere hudplejemål på én gang. Serummet er formuleret med en helt særlig teknologi fra Estée Lauder, ChronoluxCB, som du kan læse mere om længere nede i artiklen. Denne teknologi sørger for at efterlade huden friskere og mere hydreret, ligesom den sætter ind og giver huden maksimal glød.


Serummet er - som en ekstra bonus - også kendt for sin kraftige anti-age effekt, som synligt reducerer fine linjer og rynker efter blot tre ugers brug.

SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
994,95 kr.
(227)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
689,95 kr.
(227)
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
394,95 kr.

Step 3: Revitalizing Supreme+ Creme


Med de aktive ingredienser fra hudplejerutinens første to steps, er det nu tid til at tilføje sidste produkt i rutinen: Nemlig den plejende og styrkende creme, der giver huden de bedste forudsætninger for maksimal regenerering natten over.


Estée Lauders Revitalizing Supreme + Creme er her ideel som aftensrutinens tredje og sidste step. Den revitaliserende creme er formuleret med naturligt udvundne hibiscusblomster, der booster kollagenproduktionen. Blomsterne er håndplukket i morgentimerne, for det er lige præcis på dét tidspunkt af dagen, at blomsterne har allermest kraft.  


Cremen indeholder i øvrigt moringa-ekstrakt, kendt for sin anti-age effekt, samt fugtgivende hyaluronsyre, der sørger for at holde huden hydreret i 72 timer. Tilsammen udgør den innovative formulering med adskillige beskyttende og nærende ingredienser en kraftfuld opskrift, der understøtter hudens reparationsproces om natten, booster de hudfornyende effekter – og dermed giver huden fornyet glød til dagen i morgen.Estée LauderRevitalizing Supreme+ Youth Power Crème
974,95 kr.
(77)
Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Vi guider

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Smukke, farverige negle med fine og kreative mønstre trender fuldstændig dette år. Og den gode nyhed er, at du som negleteknikker nemt kan kreere en masse smukke looks med Nailster. Med Nailsters produkter får du et flot og professionelt resultat, som holder i op til tre uger. Læs med her, hvor negleteknikeren viser, hvordan hun skaber sine smukke negle-looks.

Læs også

Hvad er Estée Lauders ChronoluxCB-teknologi?

Den giver glød og revitaliserer huden, men hvis du undrer dig over, hvad den såkaldte ChronoluxCB-teknologi egentlig er, så er det helt forståeligt. I korte træk er teknologien en særlig metode til at aktivere hudens peptider og derigennem maksimere hudens naturlige reparationsmekanismer. Som resultat fremstår huden flot og ensartet, ligesom processen booster hudens reparation og forebygger hudskader.

Husk rens

Når du sover, iværksættes kroppens restitutionsprocesser. Det gælder for hele kroppen, og når det kommer til huden – kroppens største organ – handler det om at genopbygge hudcellerne. I modsætning til hvad man måske skulle tro, er det nemlig om natten, huden er allermest aktiv.  ​​​​​​​

Derfor har du med din hudplejerutine om aftenen mulighed for at understøtte hudens naturlige reparationsproces og sikre, at dit største organ kommer frisk og udhvilet gennem natten. Brug produkter, der giver fugt, beskyttelse og næring, og husk i øvrigt den gode søvnrutine, så din hud har god tid til at arbejde.

Andre produkter fra Estée Lauder, du vil kunne lide:

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderDayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15
534,95 kr.
(370)
SPAR 20%ABONNÉR
01 Black
Estée LauderDouble Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara
334,95 kr.
(136)
30 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme Anti-Aging CC Creme SPF 10
649,95 kr.
(81)
50 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme+ Night cream
1.049 kr.
(31)
SPAR 20%ABONNÉR
150 ml
Estée LauderPerfectly Clean Foam Cleanser
284,95 kr.
(57)
Sensitive skin, 100 ml
Estée LauderGentle Eye Makeup Remover Liquid
234,95 kr.
(46)

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Sådan får du smuk hud dag & nat med Estée Lauder

Vi guider

Sådan får du smuk hud dag & nat med Estée Lauder

Af Pernille Witt Kirkegaard

Perfektionér din hud med den ultimative nat- og dagrutine. Vi løfter sløret for, hvordan Estée Lauder formår at perfektionere hud og makeup i to trin med hudplejerutiner til alle aldre, alle hudtoner og alle hudtyper!

Læs Mere
Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Nyhed

Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Influencer Carla Mickelborg sværger til simple men effektive hudpleje- og makeuprutiner i det daglige. Med Estée Lauders produkter, kan hun på nul komma fem give sin hud den nødvendige pleje og lægge en smuk hverdagsmakeup. Læs med, når vi tager dig gennem Carlas daglige skønhedsrutine og fortæller meget mere om hendes go to-produkter fra Estée Lauder.

Læs Mere
Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Vi guider

Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Af Ida Hinchely Kyhn

Huden forandrer sig hele livet, og der kan derfor være stor forskel på, hvad din hud har brug for, når du er i 20'erne fremfor 50'erne. Med Matas Striberne er det gjort meget nemt – her finder du nemlig hudpleje skræddersyet til præcis der, du er i livet. Læs med her, så guider vi til de forskellige serier, og hvad de kan gøre for din hud.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek