Vi guider

Sådan får du smuk hud dag & nat med Estée Lauder

Perfektionér din hud med den ultimative nat- og dagrutine. Vi løfter sløret for, hvordan Estée Lauder formår at perfektionere hud og makeup i to trin med hudplejerutiner til alle aldre, alle hudtoner og alle hudtyper!

”Beautiful skin starts here” – et af Estée Lauders slogans, og det er ganske rigtigt: ”Skønhed starter her” – nemlig lige her i denne artikel. Få inspiration til at give glød til huden med en ultimativ hudplejerutine til dag og nat fra Estée Laud. Rutinerne i artiklen passer til enhver alder, hudtone og hudtype!

1 Serum, 7 fordele

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum er et produkt, du bare SKAL prøve, hvis du ønsker en sundere, mere ungdommelig hud. I flasken er der samlet fordele fra hele 7 sera i 1 unik formel! Det synes jeg, (Pernille fra redaktionen) er ret så vildt!De 7 sera giver følgende resultater:
1.    Reducerer ældningstegn
2.    Styrker huden
3.    Giver glød
4.    Hydrerer
5.    Udjævner hudtonen
6.    Giver fasthed
7.    Beskytter mod frie radikalerEstée Lauder Advanced Night Repair Serum er et kraftfuldt serum, der hjælper med at reparere og genoprette huden, mens du sover. Det indeholder en unik formel med hudplejende ingredienser, der arbejder om natten for at genoprette hudens naturlige balance og give den et sundere og mere ungdommeligt udseende. Serummet er let og nemt at påføre og absorberes hurtigt af huden uden at klæbe eller efterlade en fedtet hinde. Det hjælper med at reducere synlige tegn på aldring såsom rynker, fine linjer og pigmentpletter og giver huden en fastere og mere strålende udseende.Brug det hver aften efter rens og toner for det allerbedste resultat!
Tip: Selvom det er et serum beregnet til brug om aften, kan du dog også godt bruge den om dagen for at beskytte og opretholde din huds barriere.


SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
689,95 kr.
(224)4,7 stjerner ud af 37 anmeldelser på Matas.dkTryllecremen til alle aldre, hudtoner og hudtyper

Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 bliver kaldt for ”tryllecremen”, og det gør den ikke for ingenting. Denne creme er virkelig en game changer i mine øjne! Her har du noget af en multitaskende dagcreme, der er let at påføre og efterlader din hud med en smuk, jævn og naturlig glød. Cremen indeholder SPF 15-solbeskyttelse samt en række hudplejende ingredienser, der bekæmper tegn på aldring og fugter huden i dybden.Jeg elsker simpelthen den her lette teint, det gør, at jeg kan droppe fundation, især om sommeren, hvor jeg også generelt foretrækker min hud mere bar. Cremen har en dejlig, let duft og efterlader huden føles blød og smidig hele dagen.Jeg vil varmt anbefale den til andre, der ønsker en fugtgivende dagcreme med solbeskyttelse, der giver en subtil farve til huden.


SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderDayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15
534,95 kr.
(365)

"4,8 stjerner ud af 278 anmeldelser på Matas.dk”

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder er et velkendt kosmetikmærke, der blev grundlagt i 1946 af forretningskvinden Estée Lauder.

Mærket startede oprindeligt med at sælge Estée Lauders selvblandede hudplejeprodukter på saloner og spa'er, men hurtigt blev det en stor succes og er i dag et af verdens førende kosmetikmærker, der sælger et bredt udvalg af skønhedsprodukter til både mænd og kvinder.


Estée Lauder er kendt for sine innovative og højkvalitetsprodukter inden for hudpleje, makeup, parfume og hårpleje. Mærket har også et stort udvalg af produkter, der er specielt designet til at bekæmpe tegn på aldring.

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Her er 4 produkter fra Estée Lauder, som du også vil elske:

SPAR 20%ABONNÉR
Normal/Combineret, 50 ml
Estée LauderDayWear Anti-Oxidant Cream SPF 15 Normal/Combination
534,95 kr.
(133)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderDouble Wear Stay-In-Place Foundation SPF 10
429,95 kr.
(494)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Estée LauderAdvanced Night Repair Eye Concentrate Serum
684,95 kr.
(26)
SPAR 20%ABONNÉR
01 Black
Estée LauderDouble Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara
334,95 kr.
(132)

4 artikler om Estée Lauder, vi anbefaler, du også læser:

Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Nyhed

Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Influencer Carla Mickelborg sværger til simple men effektive hudpleje- og makeuprutiner i det daglige. Med Estée Lauders produkter, kan hun på nul komma fem give sin hud den nødvendige pleje og lægge en smuk hverdagsmakeup. Læs med, når vi tager dig gennem Carlas daglige skønhedsrutine og fortæller meget mere om hendes go to-produkter fra Estée Lauder.

Læs Mere
Er din hud moden til anti-age produkter?

Vi guider

Er din hud moden til anti-age produkter?

Af Cathrine Eriksen Fris

Det sker for os alle før eller siden – tiden sætter sine spor på vores hud. Men hvorfor ældes huden egentlig, hvordan bremser du for tidlig ældning og hvilke hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at ældes med ynde? Få svarene her.

Læs Mere
Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Vi guider

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Af Matas

Med årene finder fine linjer og rynker langsomt vej til ansigtet. Det skal dog ikke holde dig fra at lægge den makeup, du føler dig bedst tilpas med. Her får du 5 lette trin til at lægge en øjenmakeup på moden hud.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek