• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Influencer Carla Mickelborg sværger til simple men effektive hudpleje- og makeuprutiner i det daglige. Med Estée Lauders produkter, kan hun på nul komma fem give sin hud den nødvendige pleje og lægge en smuk hverdagsmakeup. Læs med, når vi tager dig gennem Carlas daglige skønhedsrutine og fortæller meget mere om hendes go to-produkter fra Estée Lauder. Psstt - Måske du kan få lidt inspiration til fine gaver til Mors dag d. 9. maj?

Carla er typen, der kan lægge sin makeup på fem minutter uden at kigge i et spejl. Hvordan det er muligt, forstår vi simpelthen ikke. Men resultatet taler for sig selv, da hun for nylig gjorde det under vores fotoshoot. Se bare hendes smukke look på de her billeder!? Det stiller selvfølgelig krav til produkterne, der skal være nemme at arbejde med og give effektiv virkning, der holder dagen lang, da Carla ofte er på farten i mange timer. Her har Carla fundet et perfekt match i Estée Lauders hudpleje og makeup, der er blevet en fast del af hendes skønhedsrutine. Følg med trin for trin, når vi gennemgår Carlas daglige hudpleje- og makeuprutine med hendes favoritter fra Estée Lauder.


‘Host host’ - der er flere skønne produkter, vi er sikre på, at din mor også ville elske. Hint: Det er Mors dag søndag d. 9. maj.

Carlas hudplejerutine

Når huden er velplejet og velfugtet, lægger makeuppen sig langt mere naturligt og jævnt. Derfor gør Carla en dyd ud af at rense og fugte huden morgen og aften med få men effektive produkter.


Daglig dybderens

Hver morgen og aften renser Carla sin hud med Advanced Night Micro Cleansing Foam Sensitive Skin. Formlen udvikler sig til et blødt og luftigt skum, når den masseres ind på våd hud. Den renser i dybden, fjerner makeup, urenheder og forurening fra huden. Som Carla siger, er huden helt opfrisket og strålende efter brug.

Fornyet hud over natten

Advanced Night Repair er ikke bare en af Carlas favoritter fra Estée Lauder. Det er Estée Lauders absolut bedst sælgende serum. Og vi forstår godt hvorfor! Den kraftfulde formulering giver fornyelse over natten, så du får en strålende hud med smuk glød. Serummet reducerer markant synlige ældningstegn som rynker og fine linjer og maksimerer hudens naturlige reparation om natten ved hjælp af det eksklusive ChronoluxCB™-teknologi.


Advanced Nigh Repair indeholder også hyaluronsyre - naturens fugtmagnet - som hjælper med at binde fugten i huden i op til 72 timer. Carla bruger både serummet dag og aften efter rens, for at give huden optimal fugt og glød.En natcreme sendt fra himlen

Spørger du Carla, hvad hendes absolutte yndlingsprodukt er, falder valget på Revitalizing Supreme+ Night. Når Carla har brugt natcremen vågner hun altid op med strålende, blød og velfugtet hud. Cremen indeholder nemlig en superdosis af hyaluronsyre, der fugter intenst i 24 timer – fordi huden har tendens til at miste vand hurtigere om natten.


Efter brug af natcremen føles huden fastere, og cremen går aktivt ind og mindsker fine linjer, mens du sover. Cremen revitaliserer også huden med koncentreret moringaekstrakt, der bidrager til at booste hudens naturlige kollagen.
Fugt, farve og beskyttelse

I dagtimerne bruger Carla DayWear Sheer Tint Release SPF 15, der er en let, farvet moisturizer, der giver sund og tonet glød. Dagcremen reducerer tidlige ældningstegn som fine linjer, svækket elasticitet og pigmentforandringer uden at stoppe porerne til. Den farvede dagcreme beskytter samtidig mod solens skadelige stråler med SPF 15.

(207)
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 50 ml
494,95
Optjen 50 point

Carlas makeuprutine


Et fundament, der holder

Når makeuppen skal holde til en hektisk dag bruger Carla den populære foundation Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 efter sin dagcreme. Den udjævner hudtonen og dækker, hvad end der er brug for. Denne foundation har en matterende og let formel, som giver et perfekt og naturligt look.

Double Wear Foundation er vandfast, så den ændrer ikke farve, tværer ikke ud og smitter ikke af på tøjet. Den holder hele dagen - uanset stress og aktivitetsniveau. Ja, faktisk holder den i helt op til 24 timer. Double Wear Stay-In-Place Foundation findes i en bred vifte af farver med kølige, neutrale og varme undertoner, så du kan være sikker på at finde en nuance, der passer til lige netop din hud – på alle tider af året.

​​​​​​​Dækning hele dagen

Til at dække mørke rande, pigmentpletter, urenheder og rødme, bruger Carla Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer SPF 10. Concealeren er en let og cremet concealer, der hjælper dig med at skabe et perfekt look, der holder i op til 15 timer. Den giver en naturlig, mat finish, der giver fuld dækning, og som ikke tørrer ud. Den er både sved- og fugtresistent, så dit look holder sig friskt, selv når du er meget aktiv.  


Solkysset hud

Bronze Goddess Powder Bronzer bruger Carla på kindben og langs hårlinjen for at markere ansigtet og give huden smuk solskinsglød. Den lette bronzing powder indeholder et unikt, oliekontrollerende kompleks, der holder huden frisk helt uden at skinne i løbet af dagen. Bronzeren kan også bruges på skuldre og décolletage til at give glød. Den kommer i fire forskellige farver.  

Markerede bryn

Man skal ikke undervurdere brynene i sin makeuprutine. Faktisk er det ofte dem, der markerer dit ansigt allerbedst. En favorit hos Carla til at give brynene bare en anelse farve og form er Brow Multi Tasker, der er en 3-i-en blyant, pudder og børste til brynene.


Carla børster først brynhårene op og ud med børsten for at følge den naturlige groretning. Herefter fylder hun brynet ud ved at farve med blyanten. Farven blendes ud og ned med børsten, så resultatet bliver mere naturligt og jævnt i brynet. Til sidst presses spidsen af svampen henover hele brynet længde ved brug af applikatoren til pudderet, så brynet kan formes, som Carla ønsker.  
Voluminøse vipper

Carla forlader nærmest aldrig sit hjem uden først at have påført Estée Lauder Sumptous Extreme Mascara på vipperne. For den får hende altid til at se mere frisk ud med lange, voluminøse vipper med et flot, buet løft. Formlen virker næsten som lash extensions, og får det til at se ud som om, der er flere og længere vipper. Den er desuden beriget med blødgørende Lash-Advancing Vitamin Complex og er parfumefri.
(67)
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black
289,95
Optjen 29 pointPeachy blush

Til at markere og fremhæve kindbenene bruger Carla Pure Color Envy Sculpting Blush i farven peach, der passer perfekt til hendes lyse hudtone. Blushen giver også fin, glimtende glød, der giver et godt sammenspil med Bronze Goddess Powder Bronzer, der er også er påført på kindben.

Nude, velfugtede læber

Til allersidst i sit daglige makeuplook putter Carla altid Pure Color Envy Kissable Lip Shine på læberne i farven Naked Truth, der er en sart nude, der giver et naturligt shine. Glossen indeholder hyaluronsyre, der giver velfugtede læber. Børsten maksimerer nemt glansfuldheden med en jævn dækning og sikrer, at den ikke tværes ud.

Relaterede artikler

Carla Mickelborg: Bliv tilfreds med dit udseende

Matas LIVE

Carla Mickelborg: Bliv tilfreds med dit udseende

Af Matas

De fleste kender nok det dér med at stirre sig blind på en eller to ting ved sig selv, man bare er utilfreds med. Til sidst ser man slet ikke alle sine gode sider, og det er en skam! I dag har vi Carla Mickelborg som er uddannet coach og selvdeklareret skønhedsnørd i studiet til en snak om, hvordan man slipper de negative tanker om sig selv, og hvilke produkter der personligt får hende til at føle sig naturligt smuk.

Læs Mere
Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse

Matas LIVE

Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse

Af Matas

Se med, når coach, iværksætter og influencer Carla Mickelborg besvarer sine følgers dating-dilemmaer, deler sine egne historier og lægger den perfekte makeup til en date-night. Vi tør godt love masser af grin, smukke makeup-looks og tid til seerspørgsmål! Vi fejrer Singles Day på Matas LIVE, men alle beauty tips kan selvfølgelig bruges uanset om du er i et forhold eller ej.

Læs Mere
Double Wear – vores #1 foundation

Bag om brandet

Double Wear – vores #1 foundation

Af Matas

Du kender helt sikkert allerede Double Wear! Hvis ikke – kan vi fortælle at det er Estée Lauders #1kollektion af foundations og concealere.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage