Nyhed

Carlas skønhedsrutine med Estée Lauder

Influencer Carla Mickelborg sværger til simple men effektive hudpleje- og makeuprutiner i det daglige. Med Estée Lauders produkter, kan hun på nul komma fem give sin hud den nødvendige pleje og lægge en smuk hverdagsmakeup. Læs med, når vi tager dig gennem Carlas daglige skønhedsrutine og fortæller meget mere om hendes go to-produkter fra Estée Lauder.

Carla er typen, der kan lægge sin makeup på fem minutter uden at kigge i et spejl. Hvordan det er muligt, forstår vi simpelthen ikke. Men resultatet taler for sig selv, som både ses i artiklen her, men også en tidligere LIVE, da Carla var med i studiet:

Det stiller selvfølgelig krav til produkterne, der skal være nemme at arbejde med og give effektiv virkning, der holder dagen lang, da Carla ofte er på farten i mange timer. Her har Carla fundet et perfekt match i Estée Lauders hudpleje og makeup, der er blevet en fast del af hendes skønhedsrutine. Følg med trin for trin, når vi gennemgår Carlas daglige hudpleje- og makeuprutine med hendes favoritter fra Estée Lauder.

Carlas hudplejerutine

Når huden er velplejet og velfugtet, lægger makeuppen sig langt mere naturligt og jævnt. Derfor gør Carla en dyd ud af at rense og fugte huden morgen og aften med få men effektive produkter.


Daglig dybderens

Hver morgen og aften renser Carla sin hud med Advanced Night Micro Cleansing Foam Sensitive Skin.


Formlen udvikler sig til et blødt og luftigt skum, når den masseres ind på våd hud. Den renser i dybden, fjerner makeup, urenheder og forurening fra huden. Som Carla siger, er huden helt opfrisket og strålende efter brug.

Fornyet hud over natten

Advanced Night Repair er ikke bare en af Carlas favoritter fra Estée Lauder. Det er Estée Lauders absolut bedst sælgende serum. Og vi forstår godt hvorfor! Den kraftfulde formulering giver fornyelse over natten, så du får en strålende hud med smuk glød. Serummet reducerer markant synlige ældningstegn som rynker og fine linjer og maksimerer hudens naturlige reparation om natten ved hjælp af det eksklusive ChronoluxCB™-teknologi.


Advanced Nigh Repair indeholder også hyaluronsyre - naturens fugtmagnet - som hjælper med at binde fugten i huden i op til 72 timer. Carla bruger både serummet dag og aften efter rens, for at give huden optimal fugt og glød.

SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
994,95 kr.
(227)

En natcreme sendt fra himlen

Spørger du Carla, hvad hendes absolutte yndlingsprodukt er, falder valget på Revitalizing Supreme+ Night. Når Carla har brugt natcremen vågner hun altid op med strålende, blød og velfugtet hud. Cremen indeholder nemlig en superdosis af hyaluronsyre, der fugter intenst i 24 timer – fordi huden har tendens til at miste vand hurtigere om natten.


Efter brug af natcremen føles huden fastere, og cremen går aktivt ind og mindsker fine linjer, mens du sover. Cremen revitaliserer også huden med koncentreret moringaekstrakt, der bidrager til at booste hudens naturlige kollagen.


50 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme+ Night cream
1.049 kr.
(31)


Fugt, farve og beskyttelse

I dagtimerne bruger Carla DayWear Sheer Tint Release SPF 15, der er en let, farvet moisturizer, der giver sund og tonet glød.


Dagcremen reducerer tidlige ældningstegn som fine linjer, svækket elasticitet og pigmentforandringer uden at stoppe porerne til. Den farvede dagcreme beskytter samtidig mod solens skadelige stråler med SPF 15.

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderDayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15
534,95 kr.
(368)

Carlas makeuprutine

Et fundament, der holder

Når makeuppen skal holde til en hektisk dag bruger Carla den populære foundation Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 efter sin dagcreme. Den udjævner hudtonen og dækker, hvad end der er brug for. Denne foundation har en matterende og let formel, som giver et perfekt og naturligt look.

Double Wear Foundation er vandfast, så den ændrer ikke farve, tværer ikke ud og smitter ikke af på tøjet. Den holder hele dagen - uanset stress og aktivitetsniveau. Ja, faktisk holder den i helt op til 24 timer. Double Wear Stay-In-Place Foundation findes i en bred vifte af farver med kølige, neutrale og varme undertoner, så du kan være sikker på at finde en nuance, der passer til lige netop din hud – på alle tider af året.

SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderDouble Wear Stay-In-Place Makeup SPF10
429,95 kr.
(498)

Dækning hele dagen

Til at dække mørke rande, pigmentpletter, urenheder og rødme, bruger Carla Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer SPF 10.


Concealeren er en let og cremet concealer, der hjælper dig med at skabe et perfekt look, der holder i op til 15 timer. Den giver en naturlig, mat finish, der giver fuld dækning, og som ikke tørrer ud. Den er både sved- og fugtresistent, så dit look holder sig friskt, selv når du er meget aktiv.  


SPAR 20%ABONNÉR
Flere varianter
Estée LauderDouble Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer
294,95 kr.
(63)


Solkysset hud

Bronze Goddess Powder Bronzer bruger Carla på kindben og langs hårlinjen for at markere ansigtet og give huden smuk solskinsglød.


Den lette bronzing powder indeholder et unikt, oliekontrollerende kompleks, der holder huden frisk helt uden at skinne i løbet af dagen. Bronzeren kan også bruges på skuldre og décolletage til at give glød. Den kommer i fire forskellige farver.  ​​​​​​​

SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderBronze Goddess Powder Bronzer
449,95 kr.

Markerede bryn

Man skal ikke undervurdere brynene i sin makeuprutine. Faktisk er det ofte dem, der markerer dit ansigt allerbedst. En favorit hos Carla til at give brynene bare en anelse farve og form er Brow Multi Tasker, der er en 3-i-en blyant, pudder og børste til brynene.


Carla børster først brynhårene op og ud med børsten for at følge den naturlige groretning. Herefter fylder hun brynet ud ved at farve med blyanten. Farven blendes ud og ned med børsten, så resultatet bliver mere naturligt og jævnt i brynet. Til sidst presses spidsen af svampen henover hele brynet længde ved brug af applikatoren til pudderet, så brynet kan formes, som Carla ønsker.  
Voluminøse vipper

Carla forlader nærmest aldrig sit hjem uden først at have påført Estée Lauder Sumptous Extreme Mascara på vipperne. For den får hende altid til at se mere frisk ud med lange, voluminøse vipper med et flot, buet løft.


Formlen virker næsten som lash extensions, og får det til at se ud som om, der er flere og længere vipper. Den er desuden beriget med blødgørende Lash-Advancing Vitamin Complex og er parfumefri. ​​​​​​​

Extreme Black
Estée LauderSumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
334,95 kr.
(122)

Peachy blush

Til at markere og fremhæve kindbenene bruger Carla Pure Color Envy Sculpting Blush i farven peach, der passer perfekt til hendes lyse hudtone.


Blushen giver også fin, glimtende glød, der giver et godt sammenspil med Bronze Goddess Powder Bronzer, der er også er påført på kindben.

Nude, velfugtede læber

Til allersidst i sit daglige makeuplook putter Carla altid Pure Color Envy Kissable Lip Shine på læberne i farven Naked Truth, der er en sart nude, der giver et naturligt shine.


Glossen indeholder hyaluronsyre, der giver velfugtede læber. Børsten maksimerer nemt glansfuldheden med en jævn dækning og sikrer, at den ikke tværes ud.


Relaterede produkter

SPAR 20%ABONNÉR
01 Black
Estée LauderDouble Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara
334,95 kr.
(136)
Extreme Black
Estée LauderSumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
334,95 kr.
(122)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderDouble Wear Stay-In-Place Makeup SPF10
429,95 kr.
(498)

Relaterede artikler

Carla Mickelborg: Sommermakeup og selvtillid

Matas LIVE

Carla Mickelborg: Sommermakeup og selvtillid

Af Matas

Iværksætter, skuespiller, coach og forfatter Carla Mickelborg er om nogen kendt for at hvile i sig selv – og være ret fantastisk til at ligge en smuk makeup alle kan være med på. I samarbejde med Estée Lauder deler Carla i dag sin egen, personlige sommermakeup og hudplejefavoritter. Hun vil også med udgangspunkt i sine redskaber som coach, dele sine bedste tips til at booste selvtilliden og elske sig selv i bikini – for det er noget, hun selv har skulle lære.

Læs Mere
Double Wear – vores #1 foundation

Bag om brandet

Double Wear – vores #1 foundation

Af Matas

Du kender helt sikkert allerede Double Wear! Hvis ikke – kan vi fortælle at det er Estée Lauders #1 kollektion af foundations og concealere.

Læs Mere
Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Vi guider

Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Af Amalie Kaaris Lund

Har du styr på din hudplejerutine? Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg allieret mig med Matas’ egen kosmetiker, Zita, der har sammensat den perfekte hudplejerutine til dig. Følg med i step-by-step guiden her og bliv inspireret til en komplet hverdagsrutine.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek