Vi guider

Få looket: Glossy vipper og makeup med Nilens Jord

Hvis du ikke er med på "glossy vipper"-trenden endnu, så har du chancen nu! Nilens Jord har nemlig lanceret en ny mascara, der giver ultrasorte og ultraglossy vipper. Og så er den samtidig allergicertificeret, parfumefri og vegansk. Se, hvordan looket gøres komplet med makeup fra Nilens Jord i denne artikel.

Har du hørt om glossy vipper? Hvis ikke, så er vi glade for i dag at kunne introducere dig til Nilens Jords nyeste skud på stammen: Infinite Volume Mascara. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du kan få looket. Herunder viser Pia nemlig, hvordan hun lægger mascaraen og resten af sin makeup fra Nilens Jord:

Step 1: Styr på vipperne

Før Pia rækker ud efter den nye stjerne, Infinite Volume Mascara, er det vigtigt for hende at forme vipperne først. Det gøres bedst med en god øjenvippebukker. Med Nilens Jord Lash Curler kan du forme dine naturlige vipper til en blød opadgående bue med en simpel "tryk og slip"-funktion, hvilket giver en illusion af større øjne.


Denne Lash Curler fra Nilens Jord er lavet af rustfrit stål, har silikonepuder og et elegant, mat og sort design.


Derefter er det tid til at påføre mascaraen, som vi alle har ventet på: Infinite Volume Mascara. I zigzag-bevægelser fra rod til spids påfører Pia mascaraen. Hun undgår at pumpe børsten frem og tilbage, for det kan nemlig udtørre. Og voila! Så har hun glossy, fyldige, adskilte og sorte vipper.


Mascaraen har ultrasorte pigmenter, pro-vitamin B5 og en blank polymer, som er det, der skaber den ekstra glans og volumen, så du får de kendetegnende "glossy vipper". Den fleksible gummibørste løfter og spreder vipperne, og den patenterede formel giver let påføring og langvarigt hold.


Som bonusinfo skal det tilføjes, at mascaraen er allergitestet, parfumefri og vegansk.


Step 2: Få basen på plads

Andet trin handler om at få basen på plads på øjenlågene. Her bruger Pia Nilens Jords Eye Primer. Primeren er let og cremet, hvilket skaber en glat overflade på øjenlåget. Det gør, at Pia efterfølgende kan lægge en fejlfri øjenmakeup, der holder længere.


Dernæst rækker Pia ud efter Stick Eyeshadow i den smukke mørkeblå farve ”Intense”. Øjenskyggen er letanvendelig og har en cremet konsistens, som gør, at den ikke smuldrer eller drysser. Stort hurra!


Den dybe, blå farve med metallisk glans kan tones og blændes i uendelige kombinationer. Pia bruger det på øjenlåget for at skabe et flot resultat.


Men farven fungerer også perfekt langs globelinjen eller under øjet og kan bruges alene eller i kombination med andre farver. Psst… Det findes i øvrigt 6 nuancer af Nilens Jords Stick Eyeshadows. Øjenskyggestiften har en let skruemekanisme og en cremet konsistens, der gør det nemt at blende farven.


Bonustip: Hvis du har fine linjer, kan du bruge Eye Primeren til at udglatte dem og gøre det lettere at lægge din øjenskygge. Den bløde og behagelige konsistens er velegnet til de sarte områder omkring øjnene.


Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs også

Step 3: Form øjne og bryn

Trin 3 handler om at få styr på formerne. Både på øjet og på brynene. Først Får Pia sat et smukt punktum på øjenmakeuppen. Det gør hun med Nilens Jords Glide-On Eyeliner i nr. 172 Black.


Nilens Jord's Glide-On Eyeliner i sort er en fast, men blødt tekstureret eyeliner, som er nem at påføre og giver et smukt og jævnt resultat. Dens bløde formel gør den let at bruge, og den glider let over øjet.

Pia bruger lineren tæt på de øverste og nederste vipper og toner den ud for at gøre looket en smule mere ”blødt”. Dette lille trick får dine vipper til at se mere intense og tætte ud. Og det er netop den effekt, som Pia får ud af det, som du kan se på billederne herunder. Så er det smukke øjenlook på plads.


Videre til brynene, der også fortjener lidt kærlighed.

Her vælger Pia at bruge Brow Fix i ”Brown” fra Nilens Jord. Det er en brun øjenbrynsgel, der gør det nemt at forme, definere og fiksere brynene hele dagen, samtidig med at det giver et naturligt, men let markeret udseende. Gelen tørrer i øvrigt hurtigt og efterlader ikke en fedtet overflade!
Den samler let hårene og fikserer dem i den ønskede retning, så brynene kan sidde perfekt. Pia vælger at stryge gelen i brynenes naturlige retning, så de sidder helt som de skal – hele dagen.


Bonustip:
Hvis du ønsker, at dine bryn ser fyldigere og bredere ud, kan du rede brynene opad for at skabe denne effekt. Glide-On Eyelineren har en skjult blyantspidser i den ene ende, så eyelineren altid er klar til brug.


Step 4: Strål som den stjerne, du er

Det sidste step handler om at binde en sløjfe på hele looket. Derfor vælger Pia at matche den glansfulde mascara med highlighter og lipgloss.


Først lægger Pia den fløjsbløde creamy touch highlighter på kindbenene. Det tilføjer et champagnefarvet, glansfuldt touch, som passer supergodt til resten af looket. Highlighteren har en perlemor-effekt, der reflekterer lyset og giver en strålende glød. Den cremede tekstur gør det let at påføre highlighteren på en naturlig måde, da den lægger sig jævnt og glat på huden.


Til sidst vælger Pia at bruge Nilens Jord's Glossy Lips i farven ”Pomelo Pulp”. Det giver hende de smukkeste og mest glansfulde læber, som er et perfekt punktum på dette varme, glødende og glansfulde look.
Lipglossen giver dine læber en naturlig farve og en skinnende glans, og så har den endda fugtgivende ingredienser som ricinusolie og hyaluronsyrer, der blødgør og genopbygger dine læber. Resultatet er sunde og velplejede læber, der ser skønne og strålende ud.
Glossen er vegansk, har fået en allergicertificering og er helt uden parfume.


Bonustip:
Highlighteren kan også bruges til at fremhæve andre områder af dit ansigt såsom amorbue og næseryg.
Mascaraen har ultrasorte pigmenter, pro-vitamin B5 og en blank polymer, som er det, der skaber den ekstra glans og volumen, så du får de kendetegnende "glossy vipper".


4 artikler om Nilens Jord vi anbefaler, du også læser:

Klassikere fra Nilens Jord

Bag om brandet

Klassikere fra Nilens Jord

Af Michelle Weis

Står der mon Nilens Jord på nogle af dine beauty favoritter? Her på redaktionen er vi mange, der har et særligt forhold til Nilens Jord - og særligt deres smukke krukke, der ikke blot er en fin tilføjelse til hylden, men også til makeup-looket. I dag tager vi et kig på solskinkrukken og andre populære produkter fra det danske kult-mærke.

Læs Mere
Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Af Matas

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs Mere
Ny Nilens Jord makeupbase: "Som et instafilter"

Vi guider

Ny Nilens Jord makeupbase: "Som et instafilter"

Af Pernille Witt Kirkegaard

En fin base er altafgørende for et flot makeuplook! Og det behøver hverken at tage lang tid at lægge eller indeholde mange produkter. Med Nilens Jord får du parfumefri og allergicertificeret mineralmakeup, der har plejende egenskaber, og som tillader huden at ånde. I denne artikel viser vi, hvordan du kun med 3 produkter kan opnå en flot base med en fejlfri og naturlig finish.

Læs Mere
Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Matas LIVE

Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Af Matas

Simpelt og naturligt makeuplook til efteråret med ekstra fokus på glød? Ja tak! I denne LIVE har vi inviteret Maria med ind i studiet, som er en topdygtig makeupartist. Sammen med Amalie viser hun, hvordan du kan forlænge sommergløden og skabe et smukt makeuplook, der er let at lægge. Alt sammen med nogle af de populære produkter fra Nilens Jord. Pssst! Vi afslører også én af de helt store nyheder fra Nilens Jord, som dine vipper med garanti vil elske.

Læs Mere