Bag om brandet

Klassikere fra Nilens Jord

Står der mon Nilens Jord på nogle af dine beauty favoritter? Her på redaktionen er vi mange, der har et særligt forhold til Nilens Jord - og særligt deres smukke krukke, der ikke blot er en fin tilføjelse til hylden, men også til makeup-looket. I dag tager vi et kig på solskinkrukken og andre populære produkter fra det danske kult-mærke.

Vi kan hurtigt blive enige om, at beauty junglen bugner af spændende produkter og trends, der kommer og går. Men så er der klassikerne; de sikre vindere, der aldrig forgår, men som altid vil have en plads i vores hjerter og makeuppunge. Det er sådan, vi har det med Nilens Jord Bronzing Powder, der har fulgt os i årtier - bogstaveligt talt. Den lille krukke er en 'treasure', aka det reneste guld, der altid er garant for et flot look med masser af glød. Vi hylder den finurlige krukke i dagens indlæg, hvor vi også afslører, hvilke Nilens Jord produkter vores skønne kunder køber flest af. Klar til at blive inspireret?

Den smukke lerkrukke fra Nilens Jord er som fyldt med solskin. Det løse pudder giver hvert fald et smukt look, som havde sydens sol kysset din hud og efterladet en skøn glød.


Krukken blev lanceret i 80'erne, og det har været en favorit og succes lige siden. Kult krukken er inspireret af egypternes imponerende evne til at udvikle make-up og krukker til opbevaring af makeup, og den lille krukke er derfor født i sydens varme, hvilket afspejler dens mission så fint: at gi' huden i ansigtet et hint af sommer og charme (og så fik man da også et lille rim ind) #jegfinderselvud.

Solskin på krukke

Nilens Jords grundlægger, Lars Jacobsson, og hans kone, Berit, arbejdede i årene efter lanceringen benhårdt på at udvikle deres produkter, så de matchede efterspørgslen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.


I 90’erne fjernede Nilens Jord - som de første i Danmark - parfume fra produkterne. Sidenhen fulgte parabenerne og de æteriske olier. Nilens Jord har en streng ingredienspolitik, som betyder at udover EU- og dansk lovgivning, har firmaet fravalgt mere end 200 andre typiske ingredienser, som de ikke ønsker i deres produkter. Langt størstedelen af Nilens Jords produkter er AllergyCertified.


Nilens Jord er ikke længere kun solskin i en lerkrukke. Der er mange darlings i det store udvalg, som byder på makeup, lakker og skøn hudpleje.


Men husk: på enhver velassorteret badeværelseshylde står der altså en lille lerkrukke med bronzing powder! ​​​​​​​

SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordBronzing Powder Loose
274,95 kr.
(70)
SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordBronzing Powder Loose
274,95 kr.
(70)

Top 3 beauty favoritter:

SPAR 25,-
788 Black
Nilens JordVolume Mascara
154,95 kr.179,95 kr.
(610)
164 Black
Nilens JordEyeliner Pen
119,95 kr.
(247)
SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordMineral Powder
294,95 kr.
(512)

Jeres favoritter i kategorien hudpleje:

SPAR 110,-
400 ml
Nilens JordBody Lotion
149,95 kr.259,95 kr.
(405)
100 ml
Nilens JordFace Scrub
179,95 kr.
(70)
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
Nilens JordMicellar Cleansing Water
169,95 kr.
(71)

Relaterede produkter

SPAR 20%ABONNÉR
251 Translucent
Nilens JordPriming & Setting Powder
219,95 kr.
(88)
SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordMineral Foundation Compact
299,95 kr.
(586)
SPAR 20%ABONNÉR
776 Black
Nilens JordFull Look Mascara
179,95 kr.
(277)

Relaterede artikler

Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Bag om brandet

Nilens Jord favoritter: fra makeup til hudpleje

Af Amalie Schiller

Hvis jeg skulle nævne ét hudpleje- og makeupbrand, jeg har brugt, siden jeg for første gang stod foran spejlet og skulle eksperimentere med et nøje udvalg af produkter, jeg i skjul havde sneget med ind på værelset (sorry, mor), må det nok være Nilens Jord. Siden da har der som minimum ligget ét produkt fra det danske vidunderbrand på lur i min makeuptaske. Og det er lige præcis dem, jeg vil vise jer i dag!

Læs Mere
5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek