• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Bag om brandet

Når en krukke bliver kult

– historien om Nilens Jord

Kender du det med at have en håndfuld produkter, der bare skal stå på din badeværelseshylde – no matter what? Det kunne være en Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, Advanced Night Repair fra Estée Lauder eller den lille buttede lerkrukke med solskinspudder fra Nilens Jord. ​​​​​​​


Den smukke lerkrukke fyldt med solskin fra syden blev lanceret på det danske marked i 80’erne og blev med det samme en kæmpe succes for Nilens Jord.Nilens Jords grundlægger Lars Jacobsson var meget imponeret over de game egypteres evne til at udvikle make-up og krukker til opbevaring af denne, og da han mødte den keramiske kunstner Emili på en tur sydpå, blev den lille kultkrukke fyldt med solskin født.Nilens Jords grundlægger Lars Jacobsson og hans kone Berit arbejdede i årene efter lanceringen i 1982 benhårdt på at udvikle deres produkter, så de matchede efterspørgslen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.


I 90’erne fjernede Nilens Jord som de første i Danmark parfumen fra produkterne. Sidenhen fulgte parabenerne og de æteriske olier. Nilens Jord har en streng ingredienspolitik, som betyder at udover EU- og dansk lovgivning, har firmaet fravalgt mere end 200 andre typiske ingredienser, som de ikke ønsker i deres produkter.Langt størstedelen af Nilens Jords produkter er AllergyCertified. AllergyCertified er et certificeringsprogram, der er grundlagt i Danmark, og som skal gøre det nemt for forbrugerne at vælge allergivenlige produkter.


Nilens Jord er ikke længere kun solskin i en lerkrukke. Den relativt nye makeup-linje har fået kæmpe ros – her skal især nævnes de lækre og holdbare neglelakker. Og skal du virkelig gøre din hud en tjeneste så prøv Nilens Jord Serum med naturlig hyaluronsyre. Men husk også, at på enhver velassorteret badeværelseshylde der står altså en lille lerkrukke med bronzing powder!(15)
Nilens Jord Normal Skin Serum 30 ml
294,95
DU OPTJENER 30 Point
(6)
Nilens Jord Face Oil 30 ml
254,95
DU OPTJENER 26 Point

Relaterede produkter

(37)
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
194,95
DU OPTJENER 20 Point
(52)
Nilens Jord Full Look Mascara 776 Black
154,95
DU OPTJENER 16 Point
(7)
Nilens Jord Foundation Stick 467 Acasia
209,95
DU OPTJENER 21 Point
(2)
Nilens Jord Liquid Eyeliner 157 Antracit
114,95
DU OPTJENER 12 Point

Relaterede artikler

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje og makeup

Bag om brandet

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje og makeup

Af Matas

Huden er vores største organ, så pas på den og forebyg allergi - hver dag. Med Nilens Jord får du kompromisløst hudpleje og makeup, der er udviklet med tanke på allergi og sensitiv hud.

Læs Mere
5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Matas

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret