Vi guider

Ny Nilens Jord makeupbase: "Som et instafilter"

En fin base er altafgørende for et flot makeuplook! Og det behøver hverken at tage lang tid at lægge eller indeholde mange produkter. Med Nilens Jord får du parfumefri og allergicertificeret mineralmakeup, der har plejende egenskaber, og som tillader huden at ånde. I denne artikel viser vi, hvordan du kun med 3 produkter kan opnå en flot base med en fejlfri og naturlig finish.

Nilens Jord er et brand, der har specialiseret sig i at skabe makeup, der er både plejende og holdbart. I denne artikel dykker jeg (Pernille fra redaktionen) ned i brandets Pore Minimizing Primer, Mineral Foundation Compact og Powder Brush og tester dem. Og lad mig bare allerede nu afsløre: Jeg er blown away. Læs, hvorfor, herunder:

Skal makeuppen holde hele dagen?

Når makeuppen skal være fejlfri, er en god base altafgørende! Med Pore Minimizing Primer kan jeg godt love dig for, at du kan glemme alle bekymringerne om synlige porer og urenheder!

Primeren er nemlig genial til at mindske synligheden af porer og urenheder, samtidig med at makeuppen holder sig smuk hele dagen eller aftenen!

Denne primer er helt genial – især til dig, der måske har en kombineret hudtype eller tendens til fedtet hud. Den giver nemlig et mat og fejlrit finish, der ser vildt smukt ud!

Primeren er designet til at mindske synligheden af porer og urenheder, så du kan nyde en smuk og ensartet finish, der holder længere. Med en blød, let og cremet konsistens, der føles behagelig på huden, kan du nemt opnå en perfekt makeup-applikation efterfølgende.


SPAR 20%
252
Nilens JordPore Minimizing Primer
Medlemspris
175,96 kr.219,95 kr.
(115)“Det er helt utroligt, hvordan primeren nærmest som et instafilter ”slører” min hud, så det ligner, at jeg slet ikke har nogen porer.” - Pernille fra redaktionenTårnhøjt indhold af naturlige mineraler

Nilens Jord's Mineral Foundation Compact Fair er en unik og luksuriøs foundation i fast pudderform, som kommer i otte smukke nuancer skabt til at matche din specifikke hudtone.


Den har en medium dækkeevne, der giver huden en naturlig glød, mens den udligner hudens farveforskelle og skønhedsfejl, dækker rødme og efterlader huden smuk og ensartet.


Den unikke formel indeholder høje mængder af naturlige mineraler, der giver en fløjlsblød finish og ligger sig blødt på huden.


SPAR 20%
Nilens JordMineral Foundation Compact
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
(582)“… Jeg tror simpelthen, at jeg må skifte min flydende foundations ud med denne fremover! Jeg ELSKER den effekt, som denne foundation har på min hud.” - Pernille fra redaktionen

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs også

Fejlfri og behagelig påføring

Et perfekt pudder eller mineralfoundation-look afhænger i høj grad også af påføringen. Man skal derfor ikke kimse ad makeupbørster – til påføringen af mineralfoundation og pudder kræver det en større børste med medium-tætte og bløde hår, som kan ”samle” en masse produkt op på en gang, så du kan påføre produkt på et større hudområde. På den måde undgår man det mere ”kagede” look.


Her er denne børste den perfekte løsning til at opnå en fejlfri applikation. Den er håndlavet med en blød og rund form, som er specielt designet til at lægge pudder på de større flader i ansigtet.
Penslen er kompakt med bløde og lange hår, der føles utrolig rare på huden. Den er stor og fyldig, hvilket gør den nem at bruge og giver et perfekt resultat.


Penslen er lavet med syntetiske hår, som er mere slidstærke end naturlige hår, og samtidig er veganske. Skaftet er lavet af asketræ og genanvendt aluminium, hvilket gør den både miljøvenlig og holdbar.


SPAR 20%
182
Nilens JordPure Collection Powder Brush
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(40)“Det er ret vildt, at syntetiske børstehår kan føles så bløde, og så er de ovenikøbet mere robuste sammenlignet med ikke-syntetiske børstehår – så det er jo kun en win-win! – Pernille fra redaktionen”

Pernille tester​​​​​​​​​​​​​​

Så gjorde Nilens Jord det igen!...

Jeg må blankt erkende, at jeg er kæmpefan af Nilens Jord og har været det i mange år! Derfor er mine forventninger til Nilens Jords nyeste produkter også tårnhøje, men endnu engang nailer de den!

Jeg starter med Nilens Jords primer. Og jeg tror, jeg har fundet mig en ny favorit. Jeg foretrækker, at min base ikke er alt for glødende, for så har jeg nemlig erfaret, at det ”skinner igennem” makeuppen, og så kan det hurtigt se ud som om, at jeg har fedtet hud. Det er ikke et look, jeg foretrækker. Jeg foretrækker i stedet mat hud, hvor jeg selv kan highlighte de udvalgte områder, som jeg synes, skal gløde lidt ekstra. Det hjælper denne primer mig med at opnå. Det er helt utroligt, hvordan primeren nærmest som et instafilter ”slører” min hud, så det ligner, at jeg slet ikke har nogen porer. På samme tid har det den perfekte overflade til at ”holde” på den efterfølgende makeup, som jeg ligger.

Og den efterfølgende makeup, jeg går efter med, er Nilens Jords kompakte mineral-foundations. Jeg har aldrig prøvet en mineralfoundation fra Nilens Jord før, men jeg har længe været fan af deres puddere. Men jeg er virkelig vild med den effekt, som denne mineralfoundation har på min hud. Jeg har enkelte områder på min hud, som jeg kan godt lide at dække - for eksempel lidt rødme på kinderne eller blodårerne over mit øje – og det slører den fint på en helt unik måde, som slet ikke har den klassiske ”foundationeffekt”. Det slører på en anden, i mine øjne, meget mere naturlig måde, som jeg er ret vild med!


Jeg påførte mineralfoundationen med den silkebløde powder brush, som placerede produktet rigtig fint på min hud. Det er ret vildt, at syntetiske børstehår kan føles så bløde, og så er de ovenikøbet mere robuste sammenlignet med ikke-syntetiske børstehår – så det er jo kun en win-win!

På en skala fra 1-5 ville jeg bedømme denne oplevelse på 5 med pil op! Tak Nilens Jord – så gjorde I det igen!

Om Nilens Jord

Nilens Jord er et dansk skønhedsbrand, der blev grundlagt i 1982. Brandets sortiment indeholder et bredt udvalg af produkter inden for makeup, makeup-pensler, hudpleje, hårpleje og solcremer.
Nilens Jord har en mission om at udvikle allergi-certificerede produkter af høj kvalitet, der passer og plejer huden. Produkterne er lavet med kun de mest hudvenlige ingredienser, og ingredienserne har et klart formål. Derfor er alle Nilens Jord produkterne uden mistænkte hormonforstyrrende stoffer, æteriske olier og parfume.

Brandet er inspireret af det nordiske minimalistiske koncept og har begrænset sig til de mest essentielle ingredienser for at skabe Pure Nordic Rituals, der imødekommer deres høje standarder og giver kunderne friheden til at udtrykke deres naturlige skønhed. ​​​​​​​

Nilens Jord har også fokus på at mindske deres CO2-aftryk gennem bæredygtige råvareindkøb og emballage samt træer fra svenske skove til kartonemballage. Derudover er mange af deres produkter veganske, parfumefri og allergi-certificerede.

Her er 4 andre produkter fra Nilens Jord, som du også vil elske:

SPAR 20%
Flere varianter
Nilens JordCreamy Touch
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.
(238)
SPAR 20%
787 Black
Nilens JordLash Definition Mascara
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.
(358)
SPAR 20%
Nilens JordDuo Concealer
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(155)
SPAR 20%
164 Black
Nilens JordEyeliner Pen
Medlemspris
95,96 kr.119,95 kr.
(241)

4 artikler om Nilens Jord vi anbefaler, du også læser:

Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Matas LIVE

Skønhedshemmeligheder til efteråret: Nilens Jord

Af Matas

Simpelt og naturligt makeuplook til efteråret med ekstra fokus på glød? Ja tak! I denne LIVE har vi inviteret Maria med ind i studiet, som er en topdygtig makeupartist. Sammen med Amalie viser hun, hvordan du kan forlænge sommergløden og skabe et smukt makeuplook, der er let at lægge. Alt sammen med nogle af de populære produkter fra Nilens Jord. Pssst! Vi afslører også én af de helt store nyheder fra Nilens Jord, som dine vipper med garanti vil elske.

Læs Mere
Klassikere fra Nilens Jord

Bag om brandet

Klassikere fra Nilens Jord

Af Michelle Weis

Står der mon Nilens Jord på nogle af dine beauty favoritter? Her på redaktionen er vi mange, der har et særligt forhold til Nilens Jord - og særligt deres smukke krukke, der ikke blot er en fin tilføjelse til hylden, men også til makeup-looket. I dag tager vi et kig på solskinkrukken og andre populære produkter fra det danske kult-mærke.

Læs Mere
Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Af Matas

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs Mere