Vi guider

Test: 3 virale TikTok trends fra Gosh Copenhagen

Drømmer du også om en nem vej til solkyssede kinder, fyldige læber eller voluminøse bryn? Netop nu trender tre makeup-artikler fra Gosh Copenhagen på TikTok og Instagram, der lover netop dét. Vær med, når jeg tester de virale produkter lige her.

Du kender det sikkert. Du scroller ned gennem dit TikTok- eller instafeed og bliver fanget af en de mange makeup-videoer, hvor effekten er næsten for god til at være sand. Læbestifter, soapbrows, mascaras, you name it.. Måske du indimellem, ligesom jeg, også overvejer, om det nu viiiirkelig kan passe? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted. Lige her tester jeg nemlig tre af de seneste virale SoMe-trends fra GOSH Copenhagen og finder ud af, om de lever op til hypen. Vurder selv, om du er ligeså overbevidst som jeg. "Wow", siger jeg bare!

Trend 1: Matte Blush Up - Hot Pink

Få et par solkyssede kinderne med en mat, cremet blush fra Gosh Copenhagen. Alene størrelsen og den cute farve, gør mig vild efter at afprøve den. Den fylder ikke mere end en lipgloss og har en indbygget applikator til nem påføring.Du påfører blushen ved at dreje på toppen, giv den et let tryk og dup så dér, hvor du ønsker lidt frisk farve. Her bruger jeg den i farven Hot Pink, men den kommer også i to andre farver. Jeg bruger en makeup børste til at blende den naturligt ind med min hudtone - og jeg må altså sige, at jeg er imponeret! Ikke mindst er den silkeblød af konsistens, men den blender også super hurtigt ind og efterlader mig med et naturligt, friskt glød. Den matte, cremede konsistens føles endda let på huden. Vigtigst af alt, så holder blushen problemfrit hele dagen uden at miste sin pigmentering. Og det kan vi jo li’!SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenMatte Blush Up
149,95 kr.
(31)

En smart funktion ved blushen er også, at du kan lukke den igen ved at dreje toppen tilbage på plads, så intet går til spilde. Så herfra er Matte Blush Up altså en keeper, og TikTok-hypen er fuldstændig fortjent!

Trend 2 - Brow Lift Lamination Gel

Måske du har prøvet det populære Brow Lift hos din lokale kosmetolog eller forsøgt dig med en af de mange browgels på markedet? Alt sammen med ønsket med fyldigere og mere markerede bryn..  og hvem drømmer ikke om det?! Smid alt, hvad du har! I got you. Lige her får du nemlig et produkt, der lover dig illusionen af fyldigere og mere løftede bryn, og det må jeg altså svare JA til, at du får!


Det her produkt tager hånd om de ustyrlige brynhår, reder dem og giver dem et løft i den retning, du ønsker. Du påfører gelen som en almindelig brow gel og derefter hiver du låget af og bruger den medfølgende børste til at style dit bryn. Jeg er fan!


Trods gelen kan klistre lidt, hvis du rammer huden, får det her produkt ethvert bryn til at blive på plads hele dagen. En browgel med ekstra power! Nu er det altså slut med professionel behandling herfra. Hvad synes du?

SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenBrow Lift Lamination Gel
149,95 kr.
(420)


Efter påføring af den hvide gel, skal du bruge den børste/kam, der gemmer sig inde i hætten, til at forme brynene i den facon, som du kan lide. Her har jeg forsøgt mig med lidt ekstra løftede bryn. Den hvide farve bliver gennemsigtig efter et par sekunder.

Sådan får du et frisk forårslook​​​​​​​

1. Velfugtet hud. Start med at rense og fugte din hud med dine yndlingsprodukter, og husk solcreme.

2. Lidt farve i kinderne, tak. Måske du så ønsker at bruge lidt pudder for en ensartet hud, men personligt elsker jeg, at droppen den i forårs- og sommermånederne. Én ting, som jeg dog aldrig vil undvære er lidt kulør i kinderne, og indtil solen for alvor får fat over Danmark, er jeg vild med at duppe kinderne med lidt blush i rosa nuancer, som eksempelvis Matte Blush Up i Hot Pink fra GOSH Copenhagen.  Det giver et frisk look. Ønsker du hellere lidt contour for at markere ansigtet, kan du gå efter de mere brunlige.

3. Friske, men naturlige bryn. Lidt farve på brynene, klæder de fleste. Farve eller ej, så tag ikke fejl af, hvilken effekt det har at rede og style sine bryn. For et frisk forårslook, prøv så at rede dine bryn mere opad end normalt. Brug eksempelvis en brow gel eller den omtalte lamination gel her i artiklen, der holder dem på plads hele dagen.  

4. Naturlige vipper. Lad gerne vipperne være helt naturlige. Måske du plejer dem med en vippeserum eller en fugter. Ønsker du alligevel lidt farve, kan du bruge en mascara eller farve dem i en mørk brun farve.

5.  Fyldige og velplejede læber. Som finish på dit look har vi læberne. Intet slår et par velplejede læber. Brug en læbepomade, en lipgloss eller prøv en en Lip Filler fra GOSH Copenhagen, der plejer og gør læberne fyldigere af udseende.


Trend 3 - Lip Filler Ice

Wow! Den her er vild. En trend, jeg har set på TikTok, som jeg var spændt på selv at prøve, er Gosh Copenhagen’s lip plumper. Ikke bare blødgør den læberne og giver et smukt, glossy finish, men samtidig gør den også læberne større og mere fyldige allerede efter første lag. What’s not to like?


Den har fået navnet Ice, fordi den indeholder menthol, der giver en kølende og frisk fornemmelse. Har du lidt sensitive læber, ligesom jeg, vil du sikkert mærke det lidt tydeligere.
Men ikke nok med, at den får dig til at stråle udadtil, så fugter den også læberne indefra med hyaluronsyre.

Du smører den på som en almindelig lipgloss. Vent så små fem minutter, og læberne vil fremstå markant fyldigere. Et resultat, der vil noget, hvis du spørger mig - og så klistrer den slet ikke. Helt klar en ny darling i min skønhedsrutine!

SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenLip Filler
179,95 kr.
(84)


Til venstre ses før påføring af Lip Filleren fra GOSH Copenhagen. Til højre ses et billede af mine læber 5 minutter efter påføring. Udover en flot glans ses det tydeligt, hvordan linjerne i læberne er blevet udfyldt og kanterne mere markerede.

Hvem står bag de hypede makeup produkter?

De hypede makeup produkter, der i øjeblikket florerer mange steder på de sociale medier, er lavet af GOSH Copenhagen. Et dansk skønhedsbrand, der foruden makeup produkter har et sortiment bestående af dufte, hårpleje, hudpleje og medicin. Brandet går helt tilbage til 1945, hvor det under navnet E. Tjellesen oprindeligt blev startet med et virke indenfor den farmaceutiske industri. Idag distribuerer GOSH Copenhagen sine produkter til mere end 80 lande over hele verden. Al produktion og distribution foregår fra fabrikken i Danmark.  

Andre favoritter fra GOSH Copenhagen:

SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenBB Cream
119,95 kr.
(87)
SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenBoombastic Crazy Volume Mascara
139,95 kr.
(257)
SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenBrow Pen
99,95 kr.
(22)
SPAR 25%KØB 2
30 ml
Gosh CopenhagenCollagen Booster
269,95 kr.
(1)
SPAR 25%KØB 2
Gosh CopenhagenEye Shadow Primer
119,95 kr.
(50)

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Vi guider

Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Af Ida Hinchely Kyhn

Foråret banker så småt på døren, og det betyder, at man med fordel kan peppe sin makeuppung op og forkæle sig selv med et par nye produkter. Jeg har derfor testet tre nye produkter fra danske GOSH Copenhagen, som jeg vidst roligt kan sige bliver mine go-tos de næste måneder (og nok også længere end det). Læs med her og bliv klogere på, hvad jeg synes om disse skønne, nye produkter – og om du måske skal klikke et eller flere hjem?

Læs Mere
Vi tester beauty-trends fra TikTok

Vi guider

Vi tester beauty-trends fra TikTok

Af Anja Mille Blum

Det er ikke for sjov, at hashtagget #tiktokmademebuyit har over næsten 2 milliarder views på den populære app. Hvis du – ligesom jeg – har fået tilbagevendende tommelfingerkramper af at late night scrolle på TikTok det seneste års tid, så ved du, at app’en er dét nye go to-sted for beauty inspo.

Læs Mere
5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Af Nicci Welsh

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform, og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek