Hairstudio

Slidt hår? Sådan får du sundt hår i 2024

Har du tørt, kruset, porøst eller måske lidt kedeligt, glansløst hår? Så skal du tilføre en masse fugt, og her kommer din nye bedste fugt-ven til håret. Moisture Hero fra Hairlust er en serie helt uden silikone, parabener, sulfater og alkohol, så det er clean beauty, når det er bedst. Her får en en trin-for-trin guide til at få glans og fugt tilbage i håret.

Har du prøvet pre-shampoo balm og hovedbundsbørsten? Hvis ikke, så er det nu. Jeg har testet den nye serie og rutine, og mit ret fine, skandinaviske hår elsker den fugt og ekstra pleje, jeg har tilføjet.

Trin 1: Dybdegående fugt med den nye pre-shampoo balm

Jeg har fået en ny darling i rutinen, som jeg aldrig har prøvet før. Pre-shampoo hair balm! Det er en hårkur til tørt hår, som er nærende og fugtende, da den er fyldt op med gode og nærende olier og fedtstoffer. Du kan enten bruge den mindst 10 minutter før din hårvask, eller brug den i tørt hår natten over, og vask ud om morgenen.  


Pre-vask hårkuren er en 100% naturlig hårbalm baseret på økologisk shea-butter, jojobaolie og olivenolie. Den er fri for parabener, silikone og sulfat – og kun med naturlige aromatiske planteekstrakter. Du bruger den ved at tage godt med produkt i hænderne, varm det godt op ved at gnide håndfladerne sammen, og massér det godt ind i dine længder. Balmen er virkelig fed og nærende, så sørg bare for at varm den godt op, så er den let at fordele.

150 ml
HairlustMoisture Hero Pre-Shampoo Balm
249,95 kr.
(22)


Måske kender du allerede til dobbelt vask med shampoo, men nu er det altså tid til at bruge en pre-balm inden hårvasken, og det er for at give det tørre hår ekstra næring, men samtidig beskytte mod de mineraler, der er i vores hårde vand fyldt med kalk.

Trin 2: Shampoo til mere fugt og blødere hår

Next up er shampoo, og her giver Moisture Hero Shampoo dig en skånsom og rensende vask uden at udtørre. Den går ind og fugter, reparerer hårstråene og hjælper håret tilbage til dets naturlige fugtbalance. Shampooen indeholder ingredienser som Aquaxyl, som giver en masse fugt. Men det helt særlige ved shampooen er faktisk, at den er god til at forsejle og holde på fugten, og det er fordi, den indeholder sukkerstoffer og mikroproteiner.


Shampooen er til alle hårtyper, men særligt til dig med tørt, kruset eller kemiskbehandlet hår. Hvis du har krøller eller kruset hår, så er denne virkelig også god, fordi krøller og groft hår har brug for ekstra pleje, og det giver denne serie dig.

250 ml
HairlustMoisture Hero Shampoo
189,95 kr.
(4)

Trin 3: Stimulering af hovedbunden med hovedbundsbørste

Jeg venter med at skylle shampooen ud, fordi jeg skal nemlig ind og bruge min hovedbundsbørste. Hvis du gerne vil give dit hår en hjælpende hånd på vejen til at blive stærkere, sundere og vokse hurtigere, så skal du bruge give din hovedbund en omgang massage. Børsten renser og stimulerer nemlig hovedbunden, giver ilt til hårsækkene og hjælper med at flytte ophobet skidt og produktrester fra hårsækkene.  


Brug børsten mens du har shampoo i håret, og sørg for at give et let tryk og lav lette, cirkulære bevægelser i hovedbunden med børsten.

Blå
HairlustScalp Delight Scalp Massage Brush
99,95 kr.
(104)


Vi er mange, der gerne vil have længere og sundere hår, så derfor er jeg fan er hovedbundsbørsten. Men én ting er det ydre udseende, for den giver også en følelse af selvforkælelse, og for nogen kan den virke afslappende og afstressende. Det er så dejligt med lidt selvtid i badet.

Trin 4: Moisture Hero hårkur for endnu mere fugt

Vi kan ikke få nok fugt, så step 4 er en fugtgivende hårkur, som du skal bruge efter shampoo. Hårmasken er med 99,3% naturlige ingredienser, så hvis du leder efter et rent produkt, så er denne serie noget for dig. Hårkuren indeholder aquaxyl sukkerkompleks, økologisk jojobaolie, granatæbleekstrakt og hyldeblomstekstrakt, som giver dig masser fugt.  


Påfør i fugtet, vasket hår, og lad produktet virke i 3-10 minutter, inden du skyller ud.  

200 ml
HairlustMoisture Hero Hair Mask
199,95 kr.


Jeg kan godt lide enten at blive i badet med min hårkur i og få barberet ben, eller hvad jeg ellers nu lige skal. Jeg kan også sagtens finde på at give min hovedbund lidt ekstra massage, mens jeg giver hårkuren tid til at trænge godt ind.

Trin 5: Sidste step i badet – conditioner til at lukke hårstrå

Efter hårkuren er det vigtigt at få ”lukket” de åbne hårstrå, så der ikke trænger unødvendigt skidt og snavs ind, og ødelægger dit hår. Jeg smører mine længder godt ind i balsammen fra Moisture Hero serien. Som de andre produkter i serien er den baseret på naturlige ingredienser, og det er et plus i min bog.


Brug balsam i længder og i spidser. Lad gerne produktet virke i håret i 2-3 minutter, inden du skyller ud.

250 ml
HairlustMoisture Hero Conditioner
189,95 kr.
(1)


Jeg kan mærke, hvordan mit hår er lettere at redde ud efter badet, og jeg kan også mærke, hvordan det føles fyldigere. Det hænger godt sammen med den fugt, som jeg har tilføjet.

Trin 6: Plejende hårolie af 100% naturlige ingredienser

Ud af badet, og i med Hair Oil fra Moisture Hero-serien i håndklædetørt hår. Olien er fyldt med plantebaserede olier fra solsikkekerner, kokosnødder, jojobafrø, avokado, søde mandler og hybenfrø. Det giver olien en masse vitaminer og mineraler, som gør dit hår mindre kruset, mere fugtet og blødere. Der er også sheasmør i olien, som er en kilde til antioxidanter og gode fedtsyrer.

45 ml
HairlustMoisture Hero Hair Oil
159,95 kr.
(4)


Jeg bruger et par dråber i mine spidser og længder, og jeg elsker den lækre shine og blødhed, jeg slutter min vaskerutine af med. Jeg er ret hooked på min nye rutine, og mit hår ser sundere ud.

Andre favoritter fra Hairlust:

KUN ONLINE
HairlustBamboo Heatless Curls Kit
199,95 kr.
(8)
HairlustBamboo Defining Brush
159,95 kr.
(1)
HairlustBamboo Styling Brush
159,95 kr.
(11)
HairlustBamboo Paddle Brush
189,95 kr.
(14)
HairlustBamboo Comb
79,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
Hvid 60 x 63/70 cm
HairlustBamboo Towel Pillowcase
199,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
HairlustBamboo Vented Brush
189,95 kr.

Relaterede artikler

8 favoritter fra Hairlust: Få drømmelokkerne

Vi guider

8 favoritter fra Hairlust: Få drømmelokkerne

Af Cecilie Høgh

Fortryl dine lokker med hårpleje fra danske Hairlust. Lige her får du 8 favoritter fra Hairlust til mange forskellige hårtyper og behov.

Læs Mere
Plej dine lokker med Hairlust

Vi guider

Plej dine lokker med Hairlust

Af Matas

Sæt tænderne i de velsmagende vingummier fra Hairlust, og plej dine lokker - indefra og ud. Vi har samlet 2 populære produkter fra det skønne mærke, der har vundet indpas hos alle dem, der bare gerne vil bibeholde hårpragten og styrke håret.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek