Vi guider

8 favoritter fra Hairlust: Få drømmelokkerne

Fortryl dine lokker med hårpleje fra danske Hairlust. Lige her får du 8 favoritter fra Hairlust til mange forskellige hårtyper og behov.

Om du har krøller, tyndt hår, hårtab, uglet hår eller måske en sart hovedbund, så har danske Hairlust med stor sandsynlighed et hårplejeprodukt til netop dine lokker. De har skabt en serie af naturlige, økologiske og bæredygtige hårprodukter, som du kan style- og pleje dit hår med – og så endda med god samvittighed! Her får du hårplejeprodukter med omtanke for både dig og miljøet. Udforsk de populære produkter, og find din næste darling lige her.  

Grow Perfect Shampoo 250ml

Boost dit hår og modvirk hårtab! Med Hairlust’s Shampoo Grow Perfect får du en shampoo, der bidrager til en sund hårvækst og en hovedbund i balance.


Den indeholder en unik kombination af gode ingredienser, hvor blandt andet AnaGain stimulerer til hårvækst og øger hårets tæthed. Shampooen er også fyldt med både økologisk aloe vera og rosmarinolie, der virker plejende og opkvikkende på hår og hovedbund. Ingredienser, der har dokumenteret effekt på hårvækst. Konsistensen er tykflydende, og den dufter skønt af rosmarin og frisk citrus. This is a keeper!

HairlustGrow Perfect Shampoo
189,95 kr.
(22)

Curl Crush Defining Cream 150ml

Er du så heldig at være udstyret med krøller – eller drømmer du om mere markerede krøller, ligesom jeg? Så skal du tilføje Curl Crush Defining Cream fra Hairlust til din ønskeseddel.


Her får du en krøllecreme og en let fugtbooster i én, der tæmmer uregerlige krøller og ligeså giver bløde krøller uden frizzz. Fri for parabener, silikone, mineralolier og sulfater.


Så er der altså perfekte krøller på vej til dig!

150 ml
HairlustCurl Crush Defining Cream
159,95 kr.
(51)


Konsistensen på Curl Crush Defining Cream er let, og så dufter den virkelig skønt. Prøv den selv!

Moisture Hero Hair Oil 45ml

Hvis du ligesom jeg indimellem har tendens til tørt-, kruset-, porøst- eller glansløst hår, så er det her din lifesaver.


Hairlust’s Moisture Hero Hair Oil er en ultra-fugtgivende hårolie uden sillikone, der for mig giver effekt lige med det samme.


Den er plejende, men er samtidig  udvundet af 100% naturlige ingredienser. I like!  

45 ml
HairlustMoisture Hero Hair Oil
159,95 kr.
(4)


Ikke nok med at Hairlust's produkter er effektive, så er de farvestrålende emballager altså også bare så smukke at have til at stå fremme på badeværelseshylden!

Hairlust's tilgang til Clean Beauty

Danske Hairlust er lykkedes med skabe naturlige, økologiske og bæredygtige hårprodukter. De kategoriserer sig selv indenfor Clean Beauty skønhedskategorien, der betyder, at du kan pleje dit hår med god samvittighed og omtanke for dig og miljøet. Med andre ord siger Hairlust nej til skadelige ingredienser som parabener, phthalater, silikoner, sulfater og allergifremkaldende, syntetiske duftstoffer. Der er heller ingen perfluoralkylkemikalier (PFAS), methylisothiazolinone (MI), hormonforstyrrende stoffer (EDC), formaldehyd-frigivende konserveringsmidler (FRP) eller ingredienser af animalsk oprindelse i deres produkter.

Scalp Delight Detox Scrub 200ml

Genopfrisk den udsatte-, tørre-, kløende- eller fedtede hovedbund med en Scalp Delight Detox Scrub fra Hairlust. Ahhh en følelse!


Forestil dig en klassisk scrub, bare til hovedbunden, og så med en skøn, frisk duft. Den fjerner produktrester, skæl, snavs og sebum i dybden, og tilbage står du med en velstimuleret hovedbund, der giver de bedste betingelser for et smukt, sundt hår!

200 ml
HairlustScalp Delight Detox Scrub
199,95 kr.
(46)


Match eksempelvis Hairlust's Scalp Detox Scrub med  massagebørsten til hovedbunden med navnet Scalp Delight Massage Brush. Sikke en kombi! Aldrig har min hovedbund haft det rarere.

Hair Formula Gummies for Women 90 stk.

Husk vitaminerne! Med Hair Formula Gummies for Women bliver dét intet problem, for de her; de smager vidunderligt.


Spækfyldt med biotin og zink, får du her vitaminer, som dit hår vil takke dig længe for. De bidrager nemlig til at vedligeholde et normalt hår.


De ligner og smager som vingummi, men er helt fri for sukker, gelatine, gluten og laktose. Og så er de veganske og baseret på naturlige smags- og farvestoffer. Du vil aldrig glemme vitaminpillen igen!

SPAR 20%ABONNÉR
90 stk.
HairlustHair Formula Gummies for Women
249,95 kr.

Pure Bamboo Pillowcase Jet Black 60 x 63 cm

Gør skønhedssøvnen til en endnu større nydelse med Hairlust’s bambuspudebetræk. Med den silkebløde- og glatte overflade, får du her et hovedpudebetræk, der vil slippe dig for det store, uglede morgenhår. Ja tak!


Men ikke nok med, at bambuspudebetrækket beskytter håret, så skåner det faktisk også din hud, ligesom du kan undgå de dybe soverynker.


Så nu vil også dit hår og hud sove skønt!   

HairlustPure Bamboo Pillowcase
199,95 kr.
(71)

Scalp Delight Massage Brush

Giv din hovedbund nyt liv med en Scalp Delight Massage børste!


Udstyret med dejlige, bløde og fleksible silikonepigge, vil du med den her børste opleve den skønneste eksfoliering af hovedbunden. Samtidig sætter det fut i blodcirkulationen og stimulerer hårrødderne – og alt sammen bidrager det til en sund hårvækst og en hovedbund i balance.


Brug eksempelvis i kombination med din shampoo eller med din hovedsscrub. Psst.. håndtaget gør denne massagebørste langt bedre end andre, jeg har prøvet.

Blå
HairlustScalp Delight Scalp Massage Brush
99,95 kr.
(104)

Final Touch Hair Styling Stick

GDu kender dem sikkert lige så godt som jeg. De der små, irriterende fimrehår, babyhår eller flyvske strittere, som kan ødelægge enhver flot frisure. Nu kan det endelig være slut!


Med en Styling Stick fra Hairlust får du en innovativ stick til håret, der indenfor sekunder kan tæmme selv de værste af slagsen. Det ligner en mascara, men i stedet giver den et gennemsigtigt, medium hold og glans, når den køres over håret og sætter de små hår på plads. Lige til tasken!

HairlustFinal Touch Hair Styling Stick
99,95 kr.
(18)

Andre produkter fra Hairlust:

HairlustBamboo Defining Brush
159,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
HairlustBamboo Hair Towel Wrap
89,95 kr.
(22)
150 ml
HairlustCurl Crush Defining Gel
159,95 kr.
250 ml
HairlustEnriched Blonde Silver Conditioner
189,95 kr.
(15)
KUN ONLINE
Hvid 60 x 63/70 cm
HairlustBamboo Towel Pillowcase
199,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
HairlustGrow Perfect Shampoo
94,95 kr.
(22)

Relaterede artikler

Plej dine lokker med Hairlust

Vi guider

Plej dine lokker med Hairlust

Af Matas

Sæt tænderne i de velsmagende vingummier fra Hairlust, og plej dine lokker - indefra og ud. Vi har samlet 2 populære produkter fra det skønne mærke, der har vundet indpas hos alle dem, der bare gerne vil bibeholde hårpragten og styrke håret.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek