• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Nyhed

Vi introducerer HairLust - et populært dansk brand

Nu kan du købe HairLust vitaminer til håret hos Matas! Køb enten lækre vingummier eller kapsler, der kommer i varianter til både mænd og kvinder, som ønsker et tilskud til håret.

HairLust tror på, at skønhed kommer indefra. Med idéen om at det vi kommer i kroppen, er mindst lige så vigtigt, som det vi kommer på den, fokuserer HairLust på indre hårpleje i form af kosttilskud til håret. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan give dit hår en hjælpende hånd med nyhederne fra HairLust.

Dansk brand, dansk fokus

HairLust er et dansk brand dedikeret til at levere resultater med overkommelige priser og sunde produkter til at forbedre og bevare skønhed indefra.


HairLust sammenfatter en ny generation af kosttilskud med sin skarpe og smukke indpakning, der med garanti vil pynte på enhver hylde i hjemmet.


Med fokus på det typiske nordiske hår, har HairLust udviklet kosttilskud til håret, som har været de mest efterspurgte hårvitaminer online i Danmark siden 2016. HairLust er da også blevet anerkendt og rost af skønhedsredaktører og ernæringseksperter for deres hårtilskud, som du kan få som enten vingummier eller kapsler og til både mænd og kvinder.
​​​​​​​

Stor fangruppe

Det danske brand blev startet i slutningen af 2016 af to danskere med mange års erfaring inden for kosttilskud og hårplejeprodukter. HairLust har skabt en stor følgeskare på kort tid med sine gode produkter, smukke indpakning og ambassadører som Mascha Vang og Christiane Schaumburg-Müller, der deler deres hårrejse med Hairlust på Instagram.


Kosttilskud til håret med god samvittighed

HairLust kosttilskud er rig på nøje udvalgte vitaminer og mineraler, som er sammensat med et øje for håret uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Det høje indhold af bl.a. biotin, folsyre, Vitamin B5, B6 & B12 er med til at gøre HairLust anderledes. Du får for eksempel 5.000 mcg biotin per daglig dosis i alle fire kosttilskud fra HairLust - det er blandt markedets højeste.

​​​​​​​

Produkterne er:

 • Veganske
 • Glutenfrie
 • Cruelty-free
 • Sojafrie
 • Laktosefrie
 • Uden syntetiske fyldstoffer og farvestoffer.

HairLust Hair Gummies:

HairLust Hair Gummies er lækre, sjove og velsmagende vingummi-vitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold.


Ingredienserne er doseret og sammensat så hver ingrediens virker bedst muligt og samtidig kommer de i et smukt design, som gør dem til et perfekt kosttilskud at have stående fremme.


Indeholder bl.a. biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår. Det høje indhold af biotin på 5.000 mcg. per daglig dosis er blandt markedets højeste.

HairLust Hair Gummies 90 stk
249,95
DU OPTJENER 25 Point
HairLust Hair Gummies Men 90 stk
249,95
DU OPTJENER 25 Point

HairLust Hair Vitamins:

HairLust Hair Vitamins er hår piller som indeholder en mere koncentreret blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer.


Indeholder bl.a. biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår. Det høje indhold af biotin på 5.000 mcg. per daglig dosis er blandt markedets højeste. Derudover indeholder produktet silica, selen, pantothensyre og aminosyrer, som tilføres til hovedbunden og hårsækkene.


HairLust Hair Vitamins er udviklet med et øje for de særlige behov hos kvinder og mænd i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

HairLust Hair Vitamins 60 kaps
249,95
DU OPTJENER 25 Point
HairLust Hair Vitamins Men 60 kaps
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede produkter

(5)
Gun-Britt Booster Spray 150 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(15)
SARDkopenhagen 100% Arganolie 100 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point

Relaterede artikler

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Af Benedikte Lundberg

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs Mere
Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Vi guider

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
Redaktionens helsefavoritter

Vi guider

Redaktionens helsefavoritter

Af Nicoline Kongedam

Går du op i sund mad og livsstil? Her får du et indblik i hvilke helseprodukter, der hitter her på redaktionen.

Læs Mere
Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret