• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Når dagene som nu er både korte og mørke, så kan Hellas ord om selvkærlighed og om at acceptere sine fejl være ret kærkomne. Vi mødte hende til en snak om skønhedsbregreber, usikkerhed og ikke mindst hendes nye bog, ”Dage med mildhed, modgang & mirakler” og nye film ”Happy Ending”, som vi både glæder os til at læse og se.

Der er mange ting, der optager Hella lige nu. At skrive, at se ud over fjorden og nye det smukke efterår, at rejse til London med en god veninde og gå i genbrugsbutikker. At spise dejlig mad og passe mand, datter og hund. Og ikke mindst at læse alle de bøger, der ikke har været tid til, fordi det har været og stadig er et meget travlt år. I sidste ende gælder det om at nyde livet og være glad og tilfreds, som Hella udtrykker det. Få en bid af hendes skønne personlighed lige her.

Hvad handler skønhed om for dig?

- At nyde livet. At være glad og tilfreds med min krop og mit ansigt. At være sund. At gøre mig umage både med mit arbejde men mest med mine relationer. At sprede glæde blandt de mennesker, jeg er sammen med og at gøre mig selv glad. Det sidste er meget vigtigt, og det handler ikke om egoisme, men om at passe på mig selv og elske mig selv, så jeg kan gå ud i verden og elske andre.

​​​​​​​

- Vi skal ikke være perfekte. Eller jo, men det er vi allerede fra fødslen.

Har du et godt råd, hvis man nu går og er lidt småusikker på sit udseende en gang imellem?

- Tal pænt til dig selv i spejlet. Lad være med at håne og udskamme dig selv. Du er en dejlig person! Og lad være med at lede efter fejl hos andre. Ikke sidde med mobilen og bitche med en veninde og grine af nogens mavedeller på Instagram. Hver gang man sidder og fryder sig over nogens tynde hår og  smalle skuldre, er der nogen, der griner af ens egne mindre vellykkede features. Så lev og lad leve og bak op i stedet for ned. Tal dig selv og andre op i stedet for ned. Og husk at du jo rummer fejlene hos dem du elsker, så derfor er ’fejl’ en god ting. Vi skal ikke være perfekte. Eller jo, men det er vi allerede fra fødslen.


- Tal pænt til dig selv i spejlet. Lad være med at håne og udskamme dig selv. Du er en dejlig person!

Du er blevet lidt af en inspirationskilde for kvinder i alle aldre - jeg ved du har fans i teenagealderen også. Hvordan er det?

- Jamen det er da en stor ære, hvis det er sandt. Jeg holder af at tale med mennesker i alle aldre. Unge mennesker har en dejlig tilgang til livet. De ved, at alt kan lade sig gøre, og det er meget inspirerende for en voksen dame som mig,  som ved, at jeg aldrig bliver skøjteprinsesse eller operasanger. Men det er også fint nok, jeg er glad for at være den jeg er.​​​​​​​

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Grib stilen

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Mød den skønne og seje kvinde Sofie Lassen-Kahlke, og hør hende fortælle om, hvordan skønhed handler om så meget andet end det, øjet umiddelbart ser. Få også makeupartistens guide til selv at skabe et naturligt og friskt look som Sofies.

Læs også

Er der nogen mennesker, du selv ser op til?

- Hm. Ja, jeg beundrer folk, der kan holde hovedet koldt, når det hele ender i skrig og skrål. Politikere med stoneface, når de bliver kørt gennem møllen. Det ville jeg aldrig kunne, jeg ville begynde at græde og få næseblod. Folk der levner mad på tallerkenen, har jeg også respekt for. Jeg spiser altid op. Og dem der løber om morgenen, inden familien står op.


Jeg tror vi er mange, der er nysgerrige på din nye bog og kommende film. Kan du ikke fortælle os lidt om, hvad de handler om?

Min bog, "Dage med mildhed, modgang og mirakler", handler om de forskellige dage som livet byder os. De gode og de dårlige de sjove og de trælse. Og så handler den om at det nok skal gå. For det skal det.

​​​​​​​

Min nye film, "Happy Ending" som kommer til jul, handler om Helle og Peter på 70, som bliver skilt. Om hvordan de tackler det nye liv og om at det aldrig er for sent og få en ordentlig flyvetur. En film om at yndes med ælde.

Hellas selvforkælelsesrutiner

Vi lokkede også Hella til at dele lidt ud af sine egne selvforkælelsesrutiner, som du kan følge nedenfor.

​​​​​​​

1

Karbad, scrub og lufttørring

- Når den ikke står på karbad i lunkent regnvand, fordi vi skal passe på miljøet, så står den på karbad i meget varmt vand fra hanen med noget dejlig badeolioe og en scrub fra dermalogica eller Rudolph care.


Til håret holder jeg meget af Rudolphs mint shampoo og ellers bruger jeg shampoo fra Kevin Murphy. Men jeg har fundet en hårkur, som er god til sådan noget filt-hår, som jeg har, den hedder Biolage re-bodify clay mask.


Jeg vasker hele kroppen med intimsæbe fra Matas og laver selv ’intimsæbe’ af argan- og sød mandelolie fra Urtegaarden. Lufttørrer eller frotteres med et dejligt badehåndklæde. Herefter bruger jeg enten body oil fra Jurlique, aroma therapy bodylotion fra Tromborg eller Dermalogica body creme - og topper med Rudolph body balm til de knastørre ben.  Til slut Matas fodbalsam.


(20)
Rudolph Care Acai Body Scrub 200 ml
324,95
Optjen 33 point
Kevin Murphy Hydrate-Me.Rinse 250 ml
217,95
Optjen 22 point
(153)
Tromborg Aroma Body Lotion 200 ml
459,95
Optjen 46 point
(25)
Rudolph Care Acai Antioxidant Body Balm 145 ml
424,95
Optjen 43 point
2

Ansigtet skal renses ligegyldigt hvad

- Jeg renser altid af om aftenen i  micellar water fra Matas Natur. Og lidt ansigtsolie på en vatrondel. Altid! også selvom jeg har været til middag og drukket tusind glas rødvin.

​​​​​​​

Derudover plejer jeg med masker som Bliss  triple oxygen instant energizing mask eller rapid reveal peel fra dermalogica. Og så enten en serum fra Rudolph, Power rich fra Dermalogica eller en ansigtsolie fra Jurlique alt efter årstid og hudsituation.


Jurlique Skin Balancing Face Oil 50 ml
394,95
Optjen 40 point
(60)
Rudolph Care Instantly Smoothing Serum 30 ml
794,95
Optjen 80 point
3

Ingen makeup - og så alligevel...

- Om dagen bruger jeg ofte ingenting eller lidt Mac pudder og concealer.


Til brynene bruger jeg  Jane Iredale og så en kohl-blyant på den våde kant, man er vel en firserpige. Yndlings lipgloss er Clarins instant light nr 8.


4

Kosttilskud og bedre søvn

- Jeg tager magnecium citrat, b-vitamin og kalk til de gamle knogler.

​​​​​​​

Om aftenen sprayer jeg Ren pillow spray på hovedpuden, så jeg falder bedre i søvn.


Matas Striber B-vitaminer 100 tabl.
31,95
Førpris 44,95
Optjen 4 point
(7)
REN Clean Skincare & Now To Sleep Pillow Spray 75 ml
199,95
Optjen 20 point

Relaterede produkter

Badeanstalten Sæbe Dans på Roser
59,95
Optjen 6 point
(84)
MIILD Mascara Black Length Inordinate 01 Black
179,95
Optjen 18 point
(7)
REN Clean Skincare & Now To Sleep Pillow Spray 75 ml
199,95
Optjen 20 point

Relaterede artikler

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Spot Trenden

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Af Trine Brøndsted

Hud, der stråler og ser sund og stærk ud, er den ultimative beauty accessory denne sæson. Med 4 enkle trin kan du også få den perfekte strålende base og det eftertragtede glowy finish. Det handler om hudplejerutiner og produkter.

Læs Mere
Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Grib stilen

Sofie Lassen-Kahlke viser skønhed med dybde

Af Isabel Marschall Thostrup

Mød den skønne og seje kvinde Sofie Lassen-Kahlke, og hør hende fortælle om, hvordan skønhed handler om så meget andet end det, øjet umiddelbart ser. Få også makeupartistens guide til selv at skabe et naturligt og friskt look som Sofies.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage