Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

I denne artikel guider redaktionen til en række af de mest populære produkter fra GHD, samt hvordan du kan skabe unikke looks til hverdag og fest med dem. Og så kommer vores frisør Maj med sine bedste tips til GHD's produkter.

Før vi starter: Brug altid varmebeskyttelse!

Når du bruger varme på dit hår, så er det utrolig vigtigt, at du beskytter det med en heat-protection spray. Det skaber en slags barriere mellem dit hår og den varme, du udsætter det for, så det bliver mindre skadet. Derudover tilfører det fugt og mindsker frizz.

Til mine styles bruger jeg GHD’s Bodyguard Heat Protection Spray, som er blevet en fast favorit hjemme hos mig. Den er fantastisk let i konsistensen, så den er nem at fordele i hele håret, og så fedter den ikke. Min oplevelse er også, at den giver lidt fylde og løft til mit hår, hvilket vi jo altid gerne vil have. Sidst men ikke mindst så dufter den helt fantastisk! Så alt i alt lidt af et vidunderprodukt at starte sin styling ud med.


120 ml
ghdBodyguard Heat Protection Spray
199,95 kr.
(39)Tip fra frisøren:

For hvert tool du skifter til, skal du påføre varmebeskyttelse igen. Så har du føntørret håret med varmebeskyttelse, skal du genpåføre, inden du fx glatter eller krøller håret.
​​​​​​​
- Maj, uddannet frisør

1. Look: Smukke og smalle krøller med Thin Ward

Det første look, jeg vil introducere jer for, er de smukke, tætte og definerede krøller, som min kollega, Amalie, har lavet med hjælp fra det populære Thin Wand. Krøllejernet er det smalleste GHD krøllejern med en 14 mm keramisk tromle, der skaber små og meget fine krøller, som kan ses i Amalies hår på billedet her.

Sådan gør du: Tag en lille tot hår, og sno det rundt om den smalle tromle. Lad dit hår sidde i et par sekunder, og kør derefter tromlen forsigtigt ud af dit hår. Voilá! Smukke, snoede krøller on-the-go.

ghdThin Wand
1.649 kr.
(1)

2. Look: Lækkert, bølgende fald i håret

En klassiker til både hverdag og fest er at skabe flotte krøller i håret. Men vil du helst uden om ’proptrækker’-looket, så kan jeg klart anbefale Curve Classic Wave Wand fra GHD.

Den har en oval form, som laver det fineste fald i dit hår. På den måde får du et effortless krølle-look, som samtidig giver god fylde og volumen til dit hår. Alle GHD’s jern varmer op på få sekunder, så du er hurtigt klar til at komme i gang!

Sådan gør du:
Tag en lille tot hår ad gangen – på den måde får du de mest definerede krøller i dit hår. Drej håret om jernet og hold en 10 sekunders tid. Når du løsner håret så sørg for at holde krøllen i hånden, inden du giver slip. På den måde får krøllen lov at køle af i den form, vi gerne vil have, den skal ende i. Når du giver slip på krøllen, så vent med at rede den ud til hele håret er krøllet.Når hele håret er krøllet og afkølet, så redder du håret igennem med fingrene og giver det et spray med GHD’s Perfect Ending Hairspray. Kram gerne hårsprayen lidt op i krøllerne så de rigtig kan få form og volumen. Og så er du klar!

38 mm - 26 mm
ghdCurve Classic Wave Wand
1.649 kr.
120 ml
ghdBodyguard Heat Protection Spray
199,95 kr.
(39)
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs også

Vi spurgte frisøren: Hvorfor vælge GHD?

GHD er luksus og god kvalitet. Selvom nogle af produkterne er i den dyrere ende, så er det en god investering, for deres tools holder i rigtig mange år. Jeg har et 11 år gammelt glattejern fra GHD, og det fungerer lige så fint stadig. Det er bare god kvalitet, og man kan stole på det.


Derudover har GHD en teknologi i deres tools, som gør, at det passer på håret. De operer i lavere temperaturer, så vi passer lidt bedre på håret.

- Maj, uddannet frisør.
​​​​​​

3. Look: 70’er inspirerede lokker

Med GHD’s Platinum+ Styler kan du skabe det fineste 70’er look, som er ret oppe i tiden lige nu. Med ny teknologi holder dette glattejern en konstant varme på 185 grader, så du undgår at skade dit hår for meget. Og så er det bare superlækkert og nemt at arbejde med.

Sådan gør du:
Har du pandehår (curtain-bangs er perfekte til det her look!), så start med at samle det på midten og redde det op ad. Hold det her, tag din Platinum+ Styler og kør håret op ad og bagud. Dit pandehår vil nu falde i den helt perfekte 70’er form! Derefter kan du glatte resten af håret – sørg for at bukke det en smule ved enderne for at få det helt rigtige fald til håret. Giv hele looket en omgang med GHD’s Perfect Ending Hair spray, og så er du klar!

ghdPlatinum+ Styler Glattejern
2.409 kr.
(8)
ghdGold Styler Glattejern
1.919 kr.
(10)

Tip fra frisøren:

Varmebørsten kan også bruges til at skabe fald i dit pandehår. Brug den på samme måde som med teknikken med glattejern for den perfekte styling.

- Maj, uddannet frisør

4. Look: Fra krusede krøller til blødt fald

Har du et krøllet, viltert eller frizzy hår? Og ønsker du ind imellem et glat og sleek look? Det kan være en struggle, men med GHD’s Glide Hot Brush får du et stylingtool, der gør det nemmere end nogensinde at få håret glat og glansfuldt. Varmebørsten glider lige gennem håret på ingen tid og eliminerer frizz. Da mit hår ikke har skyggen af en krølle, så viser min søde kollega Natalie jer her, hvordan varmebørsten kan forvandle hendes hår på få minutter.

Sådan gør du:
Efter et godt lag heatprotecting spray redder du dit hår igennem, så det er fri for knuder. Tag din Glide Hot Brush og kør den gennem håret. For det bedste resultat så del håret op i sekvenser, så varmen nemmere kan fordeles på de enkelte hårstrå. Afslut med GHD’s Perfect Ending Hairspray og nyd et glansfuldt og sleek look!

Sort
ghdGlide Hot Brush
1.409 kr.
(3)
Sort
ghdHeat Resistant Glove
49,95 kr.
(7)
ghdPerfect Ending Hair Spray
Fra 89,95 kr.
(7)

Et absolut musthave til hårstylingen

Vi spurgte vores frisør Maj, hvorfor GHD Narrow Dressing Brush er hendes go-to, når håret skal styles:

’Den er genial til mange ting. Når du skal krølle eller glatte dit hår, er det spidse skaft perfekt til at inddele håret i mindre totter, så det bliver lettere at arbejde med. Derudover en den rigtig god til at tupere håret, hvis man ønsker mere fylde i toppen. Den kan også bruges, når du har krøllet dit hår, til at redde ud med. Børstehårene ødelægger nemlig ikke frisuren og kruser eller frizzer ikke. Alt i alt et musthave til din styling, hvis du spørger mig!'

For den perfekte finish

Jeg har nævnt hende et par gange, men hun fortjener også en plads for sig selv! GHD’s Perfect Ending Hairspray kan nemlig bruges på alle looks, da den giver det helt perfekte hold og shine til din hårstyle.


​​​​​​​Den holder på frisuren, men uden at håret føles stift og crispy – håret har stadig bevægelse og føles blødt. Og så kan det nemt børstes ud, hvis du vil ændre på dit look. Alt i alt en perfekt hårspray, der – igen – dufter fantastisk.

ghdPerfect Ending Hair Spray
Fra 89,95 kr.
(7)
100 ml
ghdShiny Ever After Spray
169,95 kr.
(3)

Andre favoritter fra GHD:

120 ml
ghdStraight On Smooth Spray
199,95 kr.
(2)
ghdAir Hair Drying Kit
1.179 kr.
(16)
ghdUnplugged Styler
2.509 kr.
(5)
ghdAir Hair Dryer
1.129 kr.
(7)
28mm - 23mm
ghdCurve Creative Curl Wand
1.649 kr.

Relaterede artikler

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Hairstudio

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. Og så kommer vores frisør Mike med sine bedste tips til brug af Olaplex.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Hairstudio

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Af Cathrine Park

Er du den lykkelige ejer af et glattejern, så har du sikkert udviklet din helt egen superteknik til, hvordan du svinger fladjernet. Men har du taget det store kørekort til glattejern? Her får du en liste over de typiske fejl, mange af os begår, når vi glatter hår.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek