• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Kylie Skin

OMG. Du har læst rigtigt: Kylie Skin sælges nu i Matas! Da beskeden tikkede ind i min indbakke, var jeg hurtig til at melde mig selv som testperson af de skønne Kylie Skin produkter, der nu er blevet nogle af mine favoritter på hudplejehylden. Her i indlægget gør jeg dig klogere på Kylie Skin udvalget, og jeg fortæller om første gang, min hud blev forkælet med de verdensberømte produkter.

First things first: Inden du kaster dig over Kylie Skin hudplejeserie, er der én ting, du skal vide. Du får svært ved at give slip på de lyserøde skønheder igen. Fra første gang mine øjne spottede det smukke design, var jeg solgt, og efter jeg har testet udvalget, er der ingen vej tilbage: Kylie Skin har erobret min hudplejesamling.

Bagom Kylie Skin

Kylie Jenner, der står bag Kylie Skin, er den yngste milliardær ifølge Forbes. Hendes karriere inden for beauty startede med kun 3 Lip Kits, der alle blev udsolgt inden for ét minut. Den store trafik til webshoppen resulterede i, at siden lukkede ned få minutter efter lanceringen.


Kylie Skin blev lanceret efter Kylie Cosmetics, for som Kylie selv fortæller: perfekt makeup starter med fantastisk, velplejet hud. Fællesnævner for Kylie Skin produkterne er, at de alle er veganske, uden parabener og dermatologisk testet.

Foaming Face Wash

Ah. Jeg elsker, når jeg om morgenen skal rense mit ansigt og forberede til dagen, der venter forude. Kender I det? Faktisk er Foaming Face Wash ét af Kylies favoritprodukter. Ansigtsvasken efterlader huden fugtmættet og giver en vaskeægte følelse af, at huden bliver fuldstændig ren.

Den kan både bruges om morgenen samt om aftenen, og den vaskes af med varmt vand. Ansigtsvasken indeholder kokosbaserede overfladeaktive stoffer, der gør, at ansigtsvasken forvandles til cremet skum, når den masseres ind i huden. Lige præcis som jeg bedst kan lide det! Jo mere skum, jo bedre. ​​​​​

Vitamin C serum

Her er det serum, der giver din hud den smukkeste glød. Jeg taler af erfaring! Første gang jeg masserede Vitamin C Serum ind på min tørre hud, bemærkede jeg hurtigt den flotte glød, den efterlod på overfladen af min hud.


Indholdet af vitamin C hjælper med at lysne huden, samtidig med at det får huden til at se langt mere frisk ud. Udover vitamin C gemmer serummet også på ingredienser som glycerin og saflorfrøolie, der hjælper med at opretholde fugten i huden.

Face Moisturizer

En anden favorit fra Kylie Skin er den plejende Face Moisturizer, som Kylie faktisk også bruger som en primer, inden hun lægger makeup. Face Moisturizer sørger nemlig for at prime huden perfekt, så makeuppen lægger sig spot-on på huden.  


Da jeg testede Face Moisturizer, bemærkede jeg hurtigt de fugtmættende egenskaber, den indeholder. Den har en let formel og fugtmætter huden til punkt og prikke - uden at efterlade huden med en fedtet overflade. Indholdet af sheasmør hjælper med at udglatte huden, mens natriumhyaluronat giver huden et mere fyldigt udseende. Igen spiller glycerin en central rolle, da ingrediensen opretholder hudens fugt hele dagen.

Walnut Face Scrub

Det her må simpelthen være én af de bedste face scrubs, min hud er blevet forkælet med. Walnut Face Scrub eksfolierer huden meget forsigtigt med hjælp fra de små og blide korn, som ansigtsskrubben indeholder. De nænsomme, men meget effektive korn, gjorde, at skrubben ikke virkede hård for min sensitive hud, og den efterlod mig med en smooth fornemmelse.


Walnut Face Scrub sørger for at fjerne de døde hudceller, og den forfine hudens tekstur, hvilke tydeligt kan mærkes, hvis man kører en finger langs overfladen af huden, når man har vasket ansigtet efterfølgende. Indholdet af valnøddepulver og frugtekstrakter efterlader huden glat med en smuk glød, så huden ser mere frisk og velplejet ud.

Kylie by Kylie Jenner Walnut Face Scrub 85 g
219,95
Du optjener 22 point

Hydrating Face Mask

Fugt, fugt, fugt. Det er alt det, min hud har brug for i den årstid, vi netop har bevæget os ind i. Her tror jeg, at Hydrating Face Mask bliver én af min huds bedste venner. Hydrating Face Mask er nemlig en super fugtgivende ansigtsmaske, der er formuleret med en cremet formel bestående af sheasmør, antioxidanter og vitamin B3, som tilsammen giver en masse fugt og næring til huden.


Da min hud kom i kontakt med Hydrating Face Mask bemærkede jeg, hvordan min hud så småt begyndte at lysne mere op – formegentlig fordi den tørre overflade pludselig fik slukket tørsten i en formel, der fugtmætter huden hele vejen rundt.

Coconut Body Scrub

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det, når der er kokosnød involveret i min hudpleje. Duften minder mig om sol, varme og glade dage på stranden med en kold drink i hånden. Det kan få selv en trist regnvejrsdag til at lysne op.


Ligesom Walnut Face Scrub eksfolierer Coconut Body Scrub blidt, samtidig med at den giver huden et fugtboost. Den bløde formel indeholder sukkerrør og glycerin, der efterlader huden glat samt med en smuk og fornyet glød. Teksturen er jeg også vild med. Man kan i hvert fald mærke, hvor blid og omsorgsfuld den er mod huden. Bedst af alt efterlader den huden enormt blød – mission fuldført!

Coconut Body Lotion

Da min hud havde fået en omgang med Coconut Body Scrub, fik den en tur med Coconut Body Lotion, som også har den her friske og rene duft af kokosnød. Jeg er kæmpe fan! Særligt når man lige er trådt ud af badet, er det rart at få smurt hele kroppen ind.


Coconut Bodylotion er en blanding af kokosolie, sheasmør og jojobafrøolie, der gør huden glat og ekstremt fugtmættet. Når hele kroppen har fået en tur, føles den så blød som satin.