• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Kylie Skin

OMG. Du har læst rigtigt: Kylie Skin sælges nu i Matas! Da beskeden tikkede ind i min indbakke, var jeg hurtig til at melde mig selv som testperson af de skønne Kylie Skin produkter, der nu er blevet nogle af mine favoritter på hudplejehylden. Her i indlægget gør jeg dig klogere på Kylie Skin udvalget, og jeg fortæller om første gang, min hud blev forkælet med de verdensberømte produkter.

First things first: Inden du kaster dig over Kylie Skin hudplejeserie, er der én ting, du skal vide. Du får svært ved at give slip på de lyserøde skønheder igen. Fra første gang mine øjne spottede det smukke design, var jeg solgt, og efter jeg har testet udvalget, er der ingen vej tilbage: Kylie Skin har erobret min hudplejesamling.

Den nye Clarifying Collection

Lad os starte med den nye Clarifying Collection, der effektivt arbejder på at mindske porer samtidig med at give den perfekte base, inden man lægger makeuppen.

Detox Face Mask

Jeg tror faktisk, at det er første gang, at jeg kaster mig ud i en lermaske, og min hud er helt bestemt begejstret! Detox Face Mask er skabt til kombineret/fedtet hud, og arbejder effektivt på at fjerne urenheder og olie samt gøre porerne mindre synlige. På trods af at min hud er mere tør en fedtet, synes jeg, at masken også er god til min hud. Efter jeg havde vasket masken af i badet, var min hud i hvert fald fugtmættet og frisk.


Da jeg påførte masken, brugte jeg fingeren, men vil du gøre det endnu lettere for dig selv, vil jeg anbefale at bruge den tilhørende Face Mask Brush. Ved at bruge børsten kan du også let skabe et ensartet resultat i hele ansigtet og lægge den perfekte mængde.

Facial Oil

Har du kombineret/fedtet hud? Så genskab balancen i huden med den nye Facial Oil, der forbedrer hudens struktur, reducerer overflødig talg på hudens overflade samtidig med at genopfylde hudens fugtdepoter.


I den fine flakon gemmer en blanding af en ikke-fedtende olieblanding og forfinende salicylsyre. Alt i alt kan du forvente, at den nye Facial Oil giver huden en smuk og fornyet glød, og så er den super nem at påføre takket være den fine pipette.  

Clear Complexion Correction Stick

Her er din nye bedsteven, du hiver frem, når små urenheder melder sin ankomst. Tag godt imod Clear Complexion Correction Stick, der er en blanding af salicylsyre og glykolsyre, der skånsomt eksfolierer uden at udtørre huden. Udover at komme de små urenheder til undsætning, beskytter, lysner og forbedrer den også hudens struktur.  


Man kan snildt påføre sticken i ansigtet og lægge en ensartet makeup efterfølgende. Det prøvede jeg selv i morges. Efter jeg havde påført Clear Complexion Correction Stick på de områder, hvor jeg havde små urenheder, kunne jeg let påføre min concealer og pudder ovenpå uden problemer.

Foaming Face Wash

Ah. Jeg elsker, når jeg om morgenen skal rense mit ansigt og forberede til dagen, der venter forude. Kender I det? Faktisk er Foaming Face Wash ét af Kylies favoritprodukter. Ansigtsvasken efterlader huden fugtmættet og giver en vaskeægte følelse af, at huden bliver fuldstændig ren.

Den kan både bruges om morgenen samt om aftenen, og den vaskes af med varmt vand. Ansigtsvasken indeholder kokosbaserede overfladeaktive stoffer, der gør, at ansigtsvasken forvandles til cremet skum, når den masseres ind i huden. Lige præcis som jeg bedst kan lide det! Jo mere skum, jo bedre. ​​​​​

Vitamin C serum

Her er det serum, der giver din hud den smukkeste glød. Jeg taler af erfaring! Første gang jeg masserede Vitamin C Serum ind på min tørre hud, bemærkede jeg hurtigt den flotte glød, den efterlod på overfladen af min hud.


Indholdet af vitamin C hjælper med at lysne huden, samtidig med at det får huden til at se langt mere frisk ud. Udover vitamin C gemmer serummet også på ingredienser som glycerin og saflorfrøolie, der hjælper med at opretholde fugten i huden.

Face Moisturizer

En anden favorit fra Kylie Skin er den plejende Face Moisturizer, som Kylie faktisk også bruger som en primer, inden hun lægger makeup. Face Moisturizer sørger nemlig for at prime huden perfekt, så makeuppen lægger sig spot-on på huden.  


Da jeg testede Face Moisturizer, bemærkede jeg hurtigt de fugtmættende egenskaber, den indeholder. Den har en let formel og fugtmætter huden til punkt og prikke - uden at efterlade huden med en fedtet overflade. Indholdet af sheasmør hjælper med at udglatte huden, mens natriumhyaluronat giver huden et mere fyldigt udseende. Igen spiller glycerin en central rolle, da ingrediensen opretholder hudens fugt hele dagen.

Walnut Face Scrub

Det her må simpelthen være én af de bedste face scrubs, min hud er blevet forkælet med. Walnut Face Scrub eksfolierer huden meget forsigtigt med hjælp fra de små og blide korn, som ansigtsskrubben indeholder. De nænsomme, men meget effektive korn, gjorde, at skrubben ikke virkede hård for min sensitive hud, og den efterlod mig med en smooth fornemmelse.


Walnut Face Scrub sørger for at fjerne de døde hudceller, og den forfine hudens tekstur, hvilke tydeligt kan mærkes, hvis man kører en finger langs overfladen af huden, når man har vasket ansigtet efterfølgende. Indholdet af valnøddepulver og frugtekstrakter efterlader huden glat med en smuk glød, så huden ser mere frisk og velplejet ud.

Hydrating Face Mask

Fugt, fugt, fugt. Det er alt det, min hud har brug for i den årstid, vi netop har bevæget os ind i. Her tror jeg, at Hydrating Face Mask bliver én af min huds bedste venner. Hydrating Face Mask er nemlig en super fugtgivende ansigtsmaske, der er formuleret med en cremet formel bestående af sheasmør, antioxidanter og vitamin B3, som tilsammen giver en masse fugt og næring til huden.


Da min hud kom i kontakt med Hydrating Face Mask bemærkede jeg, hvordan min hud så småt begyndte at lysne mere op – formegentlig fordi den tørre overflade pludselig fik slukket tørsten i en formel, der fugtmætter huden hele vejen rundt.

Coconut Body Scrub

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det, når der er kokosnød involveret i min hudpleje. Duften minder mig om sol, varme og glade dage på stranden med en kold drink i hånden. Det kan få selv en trist regnvejrsdag til at lysne op.


Ligesom Walnut Face Scrub eksfolierer Coconut Body Scrub blidt, samtidig med at den giver huden et fugtboost. Den bløde formel indeholder sukkerrør og glycerin, der efterlader huden glat samt med en smuk og fornyet glød. Teksturen er jeg også vild med. Man kan i hvert fald mærke, hvor blid og omsorgsfuld den er mod huden. Bedst af alt efterlader den huden enormt blød – mission fuldført!

Coconut Body Lotion

Da min hud havde fået en omgang med Coconut Body Scrub, fik den en tur med Coconut Body Lotion, som også har den her friske og rene duft af kokosnød. Jeg er kæmpe fan! Særligt når man lige er trådt ud af badet, er det rart at få smurt hele kroppen ind.


Coconut Bodylotion er en blanding af kokosolie, sheasmør og jojobafrøolie, der gør huden glat og ekstremt fugtmættet. Når hele kroppen har fået en tur, føles den så blød som satin.

Bagom Kylie Skin

Kylie Jenner, der står bag Kylie Skin, er den yngste milliardær ifølge Forbes. Hendes karriere inden for beauty startede med kun 3 Lip Kits, der alle blev udsolgt inden for ét minut. Den store trafik til webshoppen resulterede i, at siden lukkede ned få minutter efter lanceringen.


Kylie Skin blev lanceret efter Kylie Cosmetics, for som Kylie selv fortæller: perfekt makeup starter med fantastisk, velplejet hud. Fællesnævner for Kylie Skin produkterne er, at de alle er veganske, uden parabener og dermatologisk testet.