Vi guider

Guide til Kylie Cosmetics: Gyldent makeuplook

Først kom de ikoniske lipkits; sidenhen fulgte Kylie Cosmetics op med en fuld makeupserie af langtidsholdbare produkter med den helt rigtige farve og form. På bare få år har det populære makeupbrand taget verden med storm, og i denne artikel tester vi produkterne, når vi lægger et fuldt glamlook med Kylie Cosmetics.

Produkter fra Kylie Cosmetics kan spottes fra lang afstand. De karakteristiske babylyserøde emballager med firkantede former og sølvfarvet logo har sin helt egen æstetik, som virkelig liver op på makeupbordet. Netop det legende element gennemsyrer alle produkter, Kylie Cosmetics nogensinde har præsenteret os for. Makeup skal være sjovt, og det skal invitere til eksperimenter og selvudtryk. Derfor er det også Kylie Cosmetics, vi har valgt til at skabe et gennemført festlook med farvestrålende pigmenter, skinnende øjenskygger og voluminøse vipper. Læs med, og få opskriften på glam à la Kylie.

Glød og gyldne farver

I denne artikel guider vi dig til at lægge et klassisk glam-look med masser af shine og fokus på øjnene. Vi bruger gyldne jordfarver til øjenlooket og sørger for at arbejde glød ind i huden, så den får et gyldent look, der kan sammenlignes med den særlige glow, du får, når solnedgangen skinner allermest gyldent på din hud. Looket er let at lægge, når du har teknikkerne på plads, og så passer det perfekt til alle former for festivitas.


Det dewy look: Bronzer, blush og highlight

Til dette look ønsker vi os en skinnende finish med glød. Din bronzer giver flot kulør, blush giver et diskret, charmerende skær af efterårsrødmende kinder, og sidst, men ikke mindst, reflekterer din highlighter lyset og giver det dewy finish.

Pressed Bronzing Powder 

Leder du efter redskabet til at vedligeholde din sommertan hele året rundt, kan du nu indstille din søgning endeligt. Den superholdbare Kylie Cosmetics Pressed Bronzer Powder giver dig en nemlig den sommerlige solgyldne glød. Bronzeren har et mat finish, og den kan derfor både bruges til at formgive ansigtet med contour og til at give huden en varm kulør.


Bronzeren er kendt for sin bløde finish, der blender nemt og naturligt med huden, og så fås den i 6 forskellige farvetoner. En god tommelfingerregel er at vælge en bronzer, der er et par nuancer mørkere end din egen hudtone for et naturligt look.  


Kylie Cosmetics Pressed Bronzer Powder er desuden vegansk og parfumefri, og så kommer den med et spejl i låget, så du nemt kan lave et lille touch up på farten.

Kylie by Kylie Jenner Pressed Bronzing Powder 300 Toasty
SPAR 39,-
KUN I MATAS
300 Toasty
Kylie by Kylie JennerPressed Bronzing Powder
+ 5 farver
155,95 kr.194,95 kr.
(44)

Pressed Blush Powder

Blushen giver kinderne et hint af naturlig farve, og det er en rigtig god måde at give looket lidt friskhed. Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder er en mat og blød blush på pudderform, som giver kinderne et charmerende strøg af glød. Vil du have et diskret look med blush, kan du nøjes med et enkelt strøg; men vil du gerne have, at farven er lidt tydeligere, kan farven nemt bygges op.  


Blushen fås i seks forskellige nuancer, der spænder fra varm peachy over i en køligere, sart lyserød. Gå gerne efter en farve til din blush, der minder om din læbefarv,e eller den farve kinderne får, når du rødmer. Det giver nemlig det mest naturlige resultat.


Præcis ligesom bronzeren fra samme brand er Kylie by Kylie Jenner Pressed Blush Powder vegansk og parfumefri, og så kommer den med et spejl i låget.

Kylie by Kylie Jenner Pressed Blush Powder 335 Baddie On The Block
SPAR 39,-
KUN I MATAS
335 Baddie On The Block
Kylie by Kylie JennerPressed Blush Powder
+ 5 farver
155,95 kr.194,95 kr.
(59)

Kylie Cosmetics Palet Bronze Nude er en af mine favoritpaletter til at favelægge mine øjenlåg til julens mange fester. I denne artikel viser jeg et af de fine øjenlooks, du kan skabe med den.

Kylie by Kylie Jenner Kylighter Illuminating Powder  

Highlighteren er et af de bedste redskaber til at skabe et dewy look, der reflekterer lyset på de punkter i ansigtet, hvor solens stråler normalt falder. Din highlighter skal gerne give fin shine på den perlemorsagtige måde, men samtidig være diskret og nem at blende, så looket bliver harmonisk.


Her er Kylie Cosmetics Kylighter netop formuleret med fokus på den rette mængde shine og dens evne til at blende naturligt med huden. Den bløde pudder indeholder iriserende perler, der sikrer en strålende glød og hjælper dig med at opnå det dewy look.


Highlighteren er naturligvis vegansk og parfumefri, og så er den formuleret uden talkum med en gel-til-pudder konsistens, der føles lækker på huden.

Kylie by Kylie Jenner Kylighter Illuminating Powder 040 Princess Please
SPAR 50,-
KUN I MATAS
040 Princess Please
Kylie by Kylie JennerKylighter Illuminating Powder
+ 5 farver
199,95 kr.249,95 kr.
(28)

Sådan gør du

Til dette festlook vil vi gerne have en dewy base med pæn glød, som reflekterer lyset naturligt. Fordi looket skaber så meget blikfang med de glitrende øjne, vil vi gerne have en base, der er naturlig og viser huden frem, men som samtidig er frisk og flot. Derfor bruger vi både bronzer, blush og highlighter.

Bronzer: Som hovedregel siger man, at bronzeren skal lægge der, hvor skygger normalt ville falde i dit ansigt, hvis solen skinnede på dig. Jeg lægger selv min bronzer lige under kindbenene (se foto herunder) og langs hårgrænsen i panden, eventuelt langs kæben og en smule på hagetippen. På den måde fremstår mine kindben og linjerne i mit ansigt mere markerede, ligesom jeg får en flot, naturligt udseende kulør. Langs hårgrænsen bruger jeg også bronzeren, fordi jeg synes, det giver et pænt look.

Blush: Når du har påført din bronzer, er det tid til at give kinderne lidt friskhed med din blush. Blushen er fantastisk til at give et rødkindet look. Det skal endelig ikke være for vindblæst, men blot have en diskret lille kant af det charmerende rosa. Når jeg lægger min blush, smiler jeg til mig selv i spejlet og pudrer delikat midt på æblet af kinden. Herefter blender jeg forsigtigt, så farven lægger sig naturligt på kindbenene.

Highlighter: Hvis du synes, det er pænt med et dewy look, er highlighteren produktet, du mangler i rutinen. Highlighter er nemlig lavet med lysreflekterende partikler, der giver shine og glød til looket, men stadig kan se meget naturlig ud på huden. Hovedreglen er her at lægge highlighteren de steder, hvor lyset naturligt rammer. Det vil sige midten af panden, næseryggen, kindbenene og amorbuen.

Jeg lægger min bronzer lige under kindbenene og blender, så det giver en formgivende effekt til ansigtet.

Gyldne farver på øjnene: Øjenskygge og mascara

Når lookets dewy base er lagt, er det tid til at rette fokus mod øjnene. Du kan lege med looket, som du vil, men hvis målet et et klassisk glamlook, er bronze- og jordfarver med masser af shimmer helt perfekte. Sidst, men ikke mindst: Looket skal selvfølgelig afsluttes med en masse kulsort mascara.

Bronze Pressed Powder Palette

Præcis som en guldalderkunstner, der har udvalgt de flotteste farver til sin palet, er Bronze Pressed Powder Palette udviklet med øje for selv den mindste detalje. Resultatet er en øjenskyggepalet, der rummer 10 smukke jordfarver, som kan sammensættes på kryds og tværs i forskellige øjenlooks.


Øjenskyggerne i paletten er bløde, nemme at påføre og har en høj pigmentering, så du får masser af farve med hvert strøg. Øjenskyggerne giver mulighed for at kreere både mættede glimmerlooks til den særlige fest og afdæmpede hverdagslooks med brune nuancer. Prøv dig frem derhjemme og find det look, du selv synes er bedst.

Kylie by Kylie Jenner Palet Bronze Nude
SPAR 57,-
KUN I MATAS
Bronze Nude
Kylie by Kylie JennerPalet
227,95 kr.284,95 kr.
(10)

Den flotteste øjenskygge i byen! Jeg slutter looket af med en masse sort mascara.

Kylie By Kylie Jenner Kylash Volume Mascara

Mascaraen løfter looket og fungerer som den fuldendende detalje. Derfor er det også vigtigt at finde en mascara, der giver den rigtige længde og volumen, ligesom den helst ikke skal smudge, drysse eller forsvinde i løbet af aftenen. Til trods for, at mascara er et af de mest almindelige makeupprodukter, kan det være overraskende svært at finde en, der faktisk opfylder alle krav.


Kylash Volume Mascara er opbygget med fjerlette fibre, der adskiller vipperne, giver dem farve og et ’let’ feel, der stadig har masser af volumen. Mascaraen er beriget med vindruekerneolie og provitamin B5, som plejer og beskytter vipperne, og – vigtigst af alt – hverken drysser mascaraen eller smitter af på huden.


Mascaraen er parfumefri, vegansk og egner sig også til sarte øjne.

Kylie by Kylie Jenner Kylash Volume Mascara 01 Black
SPAR 42,-
KUN I MATAS
01 Black
Kylie by Kylie JennerKylash Volume Mascara
167,95 kr.209,95 kr.
(22)

Jeg har så meget godt at sige om Kylie Cosmetics' øjenskyggepalet. Først og fremmest er den fyldt med de fineste farvenuancer, som ikke bare ser pæne ud i paletten, men faktisk også konverterer til huden. Grundet farvernes høje pigmentering får du det mættede look ved bare få farvestrøg, hvilket er helt perfekt, når du gerne vil have fest på øjenlågene med alt, det indebærer af glitter og glam. Til dette look har jeg brugt farven 'She's Golden' - ganske retvisende navn, hvis du spørger mig.

Andre produkter fra Kylie Cosmetics, du vil elske:

Kylie by Kylie Jenner High Gloss 323 Daddy's Girl
SPAR 30,-
KUN I MATAS
323 Daddy's Girl
Kylie by Kylie JennerHigh Gloss
+ 14 farver
119,95 kr.149,95 kr.
(164)
Kylie by Kylie Jenner Pressed Blush Powder 334 Pink Power
SPAR 39,-
KUN I MATAS
334 Pink Power
Kylie by Kylie JennerPressed Blush Powder
+ 5 farver
155,95 kr.194,95 kr.
(59)
Kylie by Kylie Jenner Kyliner Liquid Pen 001 Black
SPAR 35,-
KUN I MATAS
001 Black
Kylie by Kylie JennerKyliner Liquid Pen
139,95 kr.174,95 kr.
(15)
Kylie by Kylie Jenner High Gloss 208 Slept On
SPAR 30,-
KUN I MATAS
208 Slept On
Kylie by Kylie JennerHigh Gloss
+ 14 farver
119,95 kr.149,95 kr.
(164)
Kylie by Kylie Jenner Kylighter Illuminating Powder 010 Quartz
SPAR 50,-
KUN I MATAS
010 Quartz
Kylie by Kylie JennerKylighter Illuminating Powder
+ 5 farver
199,95 kr.249,95 kr.
(28)

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Kylie Skin

Vi guider

Redaktionen tester: Kylie Skin

Af Amalie Schiller

OMG. Du har læst rigtigt: Kylie Skin sælges nu i Matas! Da beskeden tikkede ind i min indbakke, var jeg hurtig til at melde mig selv som testperson af de skønne Kylie Skin produkter, der nu er blevet nogle af mine favoritter på hudplejehylden. Her i indlægget gør jeg dig klogere på Kylie Skin udvalget, og jeg fortæller om første gang, min hud blev forkælet med de verdensberømte produkter.

Læs Mere
Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Matas LIVE

Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Af Matas

Det super-hypede Kylie by Kylie Jenner er endelig landet i Danmark, hvor du kan få det eksklusivt hos Matas! I dag guider vi dig igennem mærket og giver dig et overblik over, hvilke produkter du bare ikke må gå glip af og hvor du skal starte, hvis du kunne tænke dig at prøve Kylies smukke, pink produkter. Vi får selskab af influencer og makeup-nørd Camilla Frederikke, som vil dele alle sine tips til smuk makeup og hudpleje undervejs!

Læs Mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs Mere
MASTERCLASS: Årets ultimative julefrokostmakeup

Matas LIVE

MASTERCLASS: Årets ultimative julefrokostmakeup

Af Matas

Se med, når vi giver vores bud på en opdateret julefrokostmakeup! Grafisk eyeliner er en kæmpe trend lige nu, og i dag viser vi, hvordan du selv kan lave den hjemme. Er du til noget mere afdæmpet, har vi selvfølgelig også et bud på det! Se med for en holdbar festmakeup til julens fester og stil os spørgsmål til teknikkerne undervejs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.