• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Kylie Cosmetics

Som I måske har bemærket, slog vi sløret op for én af årets absolut største lanceringer tilbage i oktober. Det var nemlig her, at Kylie Skin og Kylie Cosmetics landede i udvalgte Matas butikker samt matas.dk. Yay! Nu er tiden kommet, hvor jeg har inviteret nogle af de skønne makeup darlings med hjem, som skal være med til at sætte prikken over i’et på min jule- og nytårsmakeup. Vil du se effekten af nogle af de mest efterspurgte makeupprodukter verden over? Så læs med her.

Glitrende eyeliner, fremhævede bryn og glansfulde læber. Det er nok dét, der beskriver looket i dagens indslag allerbedst, som faktisk vil passe helt perfekt til en glitrende nytårsmakeup. Jeg kan i hvert fald afsløre, at jeg har fået nogle nye makeupfavoritter. Måske ét eller flere af produkterne er dét, I mangler til jeres makeup her i december? I får i hvert fald en smagsprøve på, hvordan de ser ud i aktion her 👇

Pressed Bronzing Powder 

Jeg kan umuligt være den eneste, der har blege vinterkinder på denne tid af året. Her er mit absolut go-to makeupprodukt en bronzer, der giver min hud et solgyldent look– præcis som når man har været et smut sydpå.


Jeg har netop testet Pressed Bronzer Powder i nuancen ’Toasty’, som efterlader huden med en fløjsmat finish og en varm glød. Den er super let at bygge op og lægger naturligt på huden. En bronzer, der beholder en plads i min makeuptaske.

Kybrow Highlighter

Jeg er faktisk ikke stødt på en highlighter før, som er udviklet til brynene, men jeg må sige, at det er et genialt produkt til at fremhæve ens bryn og øjenmakeup! Kybrow Highlighter er et super effektivt produkt, hvis man ønsker at lysne og fremhæve sine bryn og give øjenområdet ekstra dimension. Kybrow Highlighter kan både fås med matte og glitrende nuancer, og som den glitter-elsker jeg nu engang er, har jeg testet 001 Light Shimmer.


Som I kan se på billedet nedenfor, har jeg påført '001 Light Shimmer' under mine bryn, så de får et mere intenst look. Du kan også lægge Kybrow Highlighter i den inderste øjenkrog for at give øjnene ekstra glød. Kybrow Highlighter har en cremede konsistens, og den fungerer faktisk også godt som øjenskyggebase. Alt i alt et produkt med mange gode funktioner.


Pssst… På billede nr. 2 kan I se forskellen på en mat og en shimmer Kybrow Highlighter.

High Gloss 

Siden Kylie Cosmetics meldte sin ankomst på matas.dk, er mine læber blevet afhængige af de silkebløde High Gloss. De formår i sandhed at gøre læberne ultra bløde samtidig med at give dem et flot og glansfuldt look – uden at klistre på læberne!


High Gloss kan fås i 18 skønne nuancer, og i indslaget her har jeg testet 2 af dem. På det første billede ser I ’Crystal’, som er en gennemsigtig lipgloss til dem, der blot ønsker fløjlsbløde læber uden farve. Tip! Den er faktisk utrolig god at bruge over en mat læbestift, hvis man ønsker lidt glans. Den anden, jeg har testet, er ’Klear’, som efterlader læberne med en glitrende, lyserød overflade. I love them!

Kylie by Kylie Jenner High Gloss 001 Crystal
129,95
Du optjener 13 point
(5)
Kylie by Kylie Jenner High Gloss 317 Klear
129,95
Du optjener 13 point

Gel Eyeliner Pencil

Wauw! Den her eyeliner forstår virkelig, hvordan man skaber et festligt makeuplook. De cremede Gel Pencil giver øjnene et ultradefinerede eyeliner look med bare ét enkelt strøg. Der er i alt 15 forskellige vandfaste nuancer, og jeg har netop testet ’Shimmery Gold’, der efterlader en flot, gylden farve. Den høje koncentration af pigmenter sikrer, at eyelineren efterlader en intens farve. Jeg synes også, at den cremede konsistens gør det nemt at lægge eyelineren, og så sætter den i sandhed prikken over i’et på et mere festligt og farverigt makeuplook.


Når det kommer til eyeliner og lave et cathy eye look, er jeg langt fra ekspert, men fordi Gel Pencil var så nem at arbejde med, synes jeg, at resultatet blev ret godt. På billedet nedenfor har jeg både lagt ’Shimmery Gold’ på den nederste, våde vippekant og over de øverste vipper. Dén kommer jeg helt sikkert til at hive frem, når makeuppen skal være lidt extra.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Kylie Skin

Vi guider

Redaktionen tester: Kylie Skin

Af Amalie Schiller

OMG. Du har læst rigtigt: Kylie Skin sælges nu i Matas! Da beskeden tikkede ind i min indbakke, var jeg hurtig til at melde mig selv som testperson af de skønne Kylie Skin produkter, der nu er blevet nogle af mine favoritter på hudplejehylden. Her i indlægget gør jeg dig klogere på Kylie Skin udvalget, og jeg fortæller om første gang, min hud blev forkælet med de verdensberømte produkter.

Læs mere
Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Matas LIVE

Den store guide til Kylie by Kylie Jenner

Af Matas

Det super-hypede Kylie by Kylie Jenner er endelig landet i Danmark, hvor du kan få det eksklusivt hos Matas! I dag guider vi dig igennem mærket og giver dig et overblik over, hvilke produkter du bare ikke må gå glip af og hvor du skal starte, hvis du kunne tænke dig at prøve Kylies smukke, pink produkter. Vi får selskab af influencer og makeup-nørd Camilla Frederikke, som vil dele alle sine tips til smuk makeup og hudpleje undervejs!

Læs mere