Vi guider

Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Læge Charlotte Bøving giver her tre gode råd i en tid, der er præget af alvor og afsavn. Måske føler du dig ekstra udfordret og glemmer at trække vejret dybt? Se med her, og bliv husket på hvordan du styrker både din fysiske og mentale sundhed.

Foto: Les Kaner

Se de tre korte videoer med Charlotte og bliv inspireret til at passe godt på dig selv. Charlotte kommer omkring sundhed, kærlighed og bevægelse. 

Gode råd til sundhed både mentalt og fysisk

Charlotte er mange gange blevet spurgt om, hvad sundhed egentlig er for en størrelse. Det handler om at tre vigtige ting, ifølge Charlotte. Sund kost, bevægelse og en god nattesøvn. Det skaber nemlig balance både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt.

​​​​​​​


Husk kærligheden – også til dig selv

Charlotte sætter fokus på kærlighedens betydning for den mentale sundhed, og kaster lys over, hvad kærligheden gør for os. Det gælder uanset om det er kærlighed til en skøn partner, dine børn eller måske et højt elsket kæledyr. Det kan også være kærlighed til naturen og den friske luft omkring os. Og ikke mindst kærligheden til os selv!

​​​​​​​


Få bevægelse og leg ind i hverdagen

Det er ikke altid så let at få samlet familien på en gåtur, når den trætte teenager brokker sig eller de små børns ben sætter begrænsninger for en lang tur i skoven. Charlotte råder til at tænke leg ind i stedet. Leg dåseskjul udenfor, tag et par armstrækkere på turen og før du ved af det, har I brugt en masse tid og bevæget jer ude helt uden at det føles som en sur pligt.

​​​​​​​


Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Relaterede produkter

KUN ONLINE
3 stk.
AdidasSmall Power Bands
149,95 kr.
(8)
3 FOR 2
180 tabl.
Natur DrogerietUrtePenCil med C-vitamin
259,95 kr.
Matas Sports CareMuskelvarmer med Kamfer
Fra 94,95 kr.
(257)
3 FOR 2
250 tabl.
Fitness PharmaIngefær m/gurkemeje
134,95 kr.

Relaterede artikler

Osteopaten guider: 5 gode råd til tarme i balance

Din sundhed

Osteopaten guider: 5 gode råd til tarme i balance

Af Ívar Dagsson, osteopat

Du tænker måske ikke så meget over din fordøjelse i det daglige, men faktisk spiller den en stor rolle for kroppens funktion. Hvis den ikke fungerer optimalt, vil du sandsynligvis mærke det. I denne artikel gør vi dig klogere på tarmene, deres vigtighed for kroppen og på, hvordan du kan være med til at sikre dig en god fordøjelse.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek