Hairstudio

Redaktionen anbefaler: L'Oréal Professionnel

Du er måske allerede bekendt med hårplejebrandet, der bliver brugt på modeller verden over, og som arbejder side om side med talentfulde backstagefrisører og flere saloner. Jeg refererer naturligvis til franske L'Oréal Professionnel, der med sin brede palet af hårpleje og styling af nøje udvalgte ingredienser formår at opfylde hver en hårtypes behov. Bliv klogere på tre af de mest populære serier i indslaget her, hvor jeg har været så heldig at få fornøjelsen af at teste én af dem.

I denne artikel dykker vi ned i en masse gode produkter fra L'oreal Professionel, så du kan lade dig inspirere til dit næste hårpleje-køb.

Pro Longer


Pro Longer Shampoo
Det her er shampooen, som mine lange lokker har været så heldige at blive plejet med. Shampooen er særlig velegnet til langt hår, hvor spidserne er en smule slidte og knækker. Ved hjælp af den patenteret FILLER-A100 teknologi og aminosyre har shampooen en længdefornyende egenskab. Derudover arbejder den effektivt på at pleje og styrke slidte spidser. Da jeg gav mit hår en tur med Pro Longer shampoo, kunne jeg godt fornemme, at den arbejdede på højtryk for at give mit lange hår glansens tilbage samtidig med at gøre mine spidsere lidt mere fyldig. Den gjorde sit arbejde godt, må jeg indrømme! Jeg havde i hvert fald fornemmelsen af, at mit hår fik en intens plejende behandling, og mine spidser virkede også til at have det bedre efterfølgende.


Pro Longer Leave-in Cream
Udover den længdefornyende shampoo har mit hår også fået en tur med Pro Longer Leave-in Cream. Den har samme skønne egenskaber som shampooen - men! Den beskytter også håret mod varme op til 230 grader. Pro Longer Leave-in Cream masseres i håret efter hårvask, mens det stadig er fugtigt. Efterfølgende kan du bruge en hårtørrer og andre styling tools, mens Pro Longer Leave-in Cream sørger for at beskytte dit hår. Udover den beskyttende effekt beskytter cremen også mod anti-frizz og fornyer hårfibrene. Ja tak!
​​​​​​​


300 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Pro Longer Shampoo
174,95 kr.
(1)
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Pro Longer Conditioner
194,95 kr.
(2)
150 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Pro Longer Leave-in Cream
219,95 kr.
(2)
Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs også


Metal DX


Metal DX Shampoo
Alright. Den her serie er meget speciel. Efter en snak med nogle af mine kollegaer, blev vi enige om, at vi endnu ikke har mødt en shampoo med de egenskaber, som Metal DX serien tilbyder. Den afrenser nemlig håret for metalpartikler som for eksempel kobber og jern, der naturligt er i vores grundvand. Shampooen er beriget med glicoamine og Ionene, som afrenser hårfibrene ved at fjerne ophobningen af metalpartikler. Metal DX serien er specielt udviklet til alle typer af professionel hårfarvning og blegning.


Metal DX Mask
Metal DX masken er beriget med de samme egenskaber som shampooen. Som du måske kender fra så mange andre hårmasker, så sørger Metal DX masken for at pleje håret intenst, når det har allermest brug for det. Med Metal DX masken vil dit hår altså få ekstra næring samtidig med at beskytte hårfibrene mod ophobning af partikler.

300 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Metal DX Shampoo
254,95 kr.
(51)
250 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Metal DX Mask
294,95 kr.
(51)

Absolut Repair


Absolut Repair Gold Shampoo
Kalder alle med tørt og skadet hår, som drømmer om bløde og glansfulde lokker. Absolut Repair Gold Shampoo er shampooen, der transformerer tørt, slidt og skadet hår til at blive en bedre og fornyet version af sig selv. Vidunder shampooen er beriget med et derivat af hvedeprotein samt frøekstrakt af gylden quinoa, der sammen bidrager til at give håret et intenst fugtgivende boost. Særligt i vinterperioderne føles mit hår mere tørt, så udover Pro Longer skal mine lokker helt bestemt forkæles med Absolut Repair Gold serien.

​​​​​​​ ​​​​​​​

Absolut Repair Gold Conditioner
Efter shampoo kommer balsam – eller conditioner – og i Absolut Repair serien er der naturligvis en conditioner tilknyttet, der ligeledes bidrager til at håret bliver endnu blødere og mere glansfuldt. Rygterne siger, at man med det samme kan mærke effekten af den cremede balsam, når den masseres langs lokkerne. Endnu et produkt fra L'Oréal Professionnel, som jeg er overbevist om, at mit hår vil elske. ​​​​​​

300 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Absolut Repair Gold Shampoo
174,95 kr.
(7)
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Absolut Repair Gold Conditioner
194,95 kr.
(4)
90 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Absolut Repair Gold Oil
274,95 kr.
(2)

Skønne produker til styling


Mythic Oil Original Argan Oil
Det allerførste step i min hårplejerutine, efter jeg har vasket mit hår med shampoo og balsam, er at massere 2-3 pump hårolie fra midten af mit hår og ned. Særligt mine slidte spidser får den helt store tur. Nu har jeg inviteret en ny hårolie ind på mit badeværelse, nemlig Mythic Oil Original Argan Oil, der udover at pleje og nære håret til punkt og prikke også varmebeskytter op til 230 grader. Win! Derudover mindsker den også frizz, og så gør den håret ultra blødt og efterlader lokkerne med en smuk glans. Et vaskeægte musthave produkt.


Hair Tecni.Art Full Volume Extra Mousse
Indrømmet: jeg er normalt ikke til mousse, da jeg tidligere har oplevet, at mit hår bliver fedtet af det. Dog er dette ikke tilfældet med den populære Full Volume Extra Mousse fra L'Oréal Professionnel. Det bløde skum giver nemlig masser af fylde og et stærkt hold – uden at efterlade håret fedtet. Så om du har fint hår eller blot ønsker et større og mere voluminøst hår så prøv Tecni.Art Full Volume Extra Mousse.  


Infinium Pure Strong
Lad os runde de skønne produkter fra L'Oréal Professionnel af med én af de allerbedste hårsprays, som mit hår er blevet stylet med. Infinium Pure Strong får håret til at sidde spot-on, og så sørger den for, at dit hår får den perfekte finish. Den er både god, hvis du har lavet en stram hestehale, eller hvis du ønsker, at dit glatte- eller krøllet hår skal holde hele dagen. Bonus: den er duft-/ lugtfri, og så efterlader den ikke håret stift.

250 ml
L'Oréal ProfessionnelTecni.Art Full Volume Extra Mousse
194,95 kr.
(8)
300 ml
L'Oréal ProfessionnelInfinium Pure Strong
139,95 kr.
(6)

Andre skønne favoritter fra L'oréal Professionel

200 ml
L'Oréal ProfessionnelTecni.Art Fix Design Fixing Spray
194,95 kr.
(14)
250 ml
L'Oréal ProfessionnelTecni.Art Volume Lift Root-Lift Spray Mousse
194,95 kr.
(7)
300 ml
L'Oréal ProfessionnelChroma Ash Shampoo
204,95 kr.
(1)
300 ml
L'Oréal ProfessionnelSerie Expert Vitamino Color Shampoo
174,95 kr.
(2)
150 ml
L'Oréal ProfessionnelTecni.Art Beach Waves Salt Spray
194,95 kr.
(3)

Relaterede artikler

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Hairstudio

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. Og så kommer vores frisør Mike med sine bedste tips til brug af Olaplex.

Læs Mere
Redaktionen anbefaler: GHD

Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

Af Ida Hinchely Kyhn

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

Læs Mere
Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om franske Kérastase. De er kendt for deres unikke formler og hamrende lækre dufte, som gør en hver hårvask til en fornøjelse. Men måske har du scrollet gennem deres produkter her på matas.dk og været i tvivl om, hvilken serie du egentlig skal klikke i kurven for at få den optimale pleje til dit hår? Genesis, Nutrivive, Specifique – hvad betyder de, og hvad skal man bruge? Lad os gennemgå dem fra en ende af.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek