• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Hudpleje fra Lucia Care

Lucia Care er et nyt, dansk hudplejebrand, som er skabt på baggrund af gamle lægeurters egenskaber kombineret med nutidens forskning. Og så har alle produkterne en fantastisk afslappende duft, som har en beroligende effekt på nervesystemet. Redaktionen har testet produkterne i serien – læs med her, og hør, hvordan det gik.

Når hudplejeprodukter både er effektive og virkelig giver en følelse af selvforkælelse og velvære i hverdagen, så er det bare en god kombination for mig. Så jeg var ret hurtig til at sige ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville teste produkterne fra danske Lucia Care. I denne artikel tager jeg dig gennem min oplevelse af dem.  

Silkeblød cleanser

Der første, jeg lægger mærke til, da jeg skal til at teste produkterne i denne serie, er, at mange af dem er multifunktionelle. Det gælder også deres Creamy Soft Cleanser, som er en cleanser både til krop, hænder, ansigt – og hår! Det kan jeg godt li’.

Jeg har haft denne cleanser stående i min brusekabine, så jeg har kunne bruge den på hele kroppen i badet. Min første tanke, da jeg bruger den første gang, er, at den dufter fuldstændig fantastisk. Det dufter, som at være på luksus-spa – så kort kan det siges. Utrolig beroligende og rart, specielt om aftenen efter en lang dag.

Det er en cremet cleanser, blød som kashmir, som indeholder regenererende lægeurter samt aloe vera og solsikkeolie for ekstra fugt og pleje. Den kommer ud som en mælkehvid cleanser, men skummer op, når du fordeler den, og renser effektivt for skidt og snavs. Huden efterlades blød og frisk, og føles på ingen måde tør eller stram efter brug, En virkelig skøn cleanser, som er perfekt at have stående i badet, da den som sagt kan bruges til lidt af det hele. Jeg er fan!Beroligende mist

Så skal vi til et af de produkter, som virkelig har vundet mit hjerte i den her serie. Lucia Care Deep Hydrating Mist and Light Serum er en helt fin og forfriskende mist, som du sprayer på ansigtet, efter du har renset med din cleanser. Ligesom de andre produkter i serien, dufter den vidunderligt, og så føles den utrolig beroligende og forfriskende på huden, når den sprayes på.

Den indeholder antiinflammatorisk morgenfrue, samt aloe vera og hyaluronsyre, som går ind og binder fugten i huden, så den fremstår fugtet og fuld af glød. Jeg bruger den både morgen og aften, inden jeg kommer min ansigtscreme på, og min oplevelse er, at den giver lige det ekstra skud fugt, som min tørre hud har brug for. Den er specielt skøn om morgenen, da den lige vækker sanserne og giver energi til min hud. Et virkelig unikt og lækkert produkt, som nu har en fast plads på min badeværelseshylde.

Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs også

Hvem er Lucia Care?

Lucia Care er et dansk hudplejebrand stiftet af Nanna Kirkebjerg, som er Speciallæge i Almen Medicin og uddannet i naturmedicin. Hun har tidligere drevet en stress- og rekreationsklinik, så hun har bred viden indenfor det område.

Kernen i Lucia Care er naturens lægeplanter, og de tænker holistisk, når de udvikler deres produkter. Det vil sige, at de har en vision om at reducere stress og genopbygge balancen - i huden såvel som i livet. Alle ingredienser er veldokumenterede og har samtidig en positiv effekt på både din krop og sjæl, så krop, sind og ånd hænger sammen. Det er tankegangen bag Lucia Care.

Tre fugtgivende cremer

Der er ikke sparet på fugtgivende og nærende cremer hos Lucia Care. Du finder nemlig tre skønne cremer, som passer til forskellige behov. Jeg testede dem alle:

Rich Regenerative Face Cream er en ansigtscreme, som har fuld fokus på anti-age. Den indeholder blandt andet A-vitamin, som er kendt for sine gode egenskaber for huden, samt to former for hyaluronsyre, som fugter huden. Cremen har en lettere konsistens, som trænger hurtigt ned i huden og efterlader den frisk og fugtmættet.

Destress Day Lotion kan bruges til både ansigt og krop og har en let konsistens, som hurtigt trænger ind i huden og fugter. Duften er igen behagelig og blød og har en dejlig afslappende effekt. Indeholder blandt andet rosmarin, morgenfrue og kamille, som vitaliserer og afstresser, samt sheasmør og mandelolie, som blødgør og giver elasticitet.

Rich Rescue Cream er et super unikt produkt, som er lidt federe i konsistensen end de to andre cremer i serien. Det er en ekstra fugtgivende creme, som kan bruges til ansigt, hænder og krop, og er ekstra god til den mere tørre og beskadigeret hud. Den indeholder blandt andet sheasmør og olivenolie, som giver intens fugt og pleje til en hud, der har brug for lidt ekstra.Afslappende og fugtgivende olie

Så skal vi runde endnu et multifunktionelt produkt fra Lucia Care, nemlig deres Revitalising Oil. Det er en blød og rig olie, som kan bruges til både ansigt og krop. Jeg har brugt den på de aftener, min hud har haft brug for lidt ekstra fugt efter en lang dag. Den er fantastisk at bruge i kombination med en lille, afslappende ansigtsmassage, inden man skal i seng, for lige at få ro på systemet. Duften er igen utrolig afslappende, så det hjælper også på det!

Den indeholder økologiske planteolier samt rosmarin, mandelolie og E-vitamin, som er rig på antioxidanter. Den tilfører huden en masse god fugt og giver næring og fornyet elasticitet, og så absorberer den hurtigt. En lille bonus er, at du vågner op med en varm glød til dit ansigt, da olien virkelig giver fugt og udstråling – ikke dårligt!

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs også

Scrub med havsalt

Lucia Care Salt Body Scrub er fantastisk til at komme af med de døde hudceller og give huden fornyet glød og smidighed. Den indeholder havsalt, som blidt eksfolierer huden, samt en masse skønne, økologiske olier, som efterlader huden utrolig blød og velfugtet efter brug.

Når du åbner produktet, er olien og saltet skilt fra hinanden, men det er altså ikke fordi, der er noget galt. Her er et godt tip at lukke beholderen godt til og ryste produktet inden brug, eller lige røre rundt i det med den medfølgende træ-spatel. På den måde fik jeg i hvert fald mikset produktet godt, så det var klar til brug i badet.

Brug din scrub et par gange om ugen, og sørg for at påføre den i cirkulære bevægelser. Du kan bruge den på kroppen, hænder og fødderne – der hvor huden er ekstra tør og har brug for lidt ekstra. Jeg er vild med, at den giver den her spa-følelse, når man står under bruseren. Og så får jeg bare en silkeblød hud af det – det kan man godt blive lidt afhængig af!
​​​​​​​Mine tanker om Lucia Care efter test af produkter

Jeg anbefaler virkelig den her serie til dem, der er vild med plejende og fugtgivende produkter, som også har aromaterapeutiske egenskaber. Man får nemlig både effektive og luksuriøse produkter, som også virker dejligt beroligende på nervesystemet, da de dufter så lækkert, som de gør.

Der er virkelig tænkt over hvert et produkt, og man kan mærke, at de er skabt med kærlighed. Og så elsker jeg bare, af flere af dem er multifunktionelle, så du kan bruge dem til både krop, hænder, fødder, hår osv osv – der er tænkt hele vejen rundt, og det kan jeg li’!

Så stort og varmt velkommen til Lucia Care her hos Matas – jeg glæder mig til at følge rejsen, og har i hvert fald fundet et par nye favoritter til min hudplejerutine!

Relaterede artikler

11 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

11 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 11 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere
7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Vi guider

7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om, at du kan få både makeup og hudpleje med naturlige ingredienser. Men hvad indebærer det helt præcist, og hvilke produkter skal man kigge efter, hvis man ønsker naturlige ingredienser i sin hudpleje? Det har vi taget et kig på i denne artikel.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere