Grib stilen
2 makeuplooks inspireret af Star Wars
May the force be with you! Den 4. maj er det International Star Wars dag, og i den anledning guider vi dig til to looks fra en fjern, fjern galakse ...

Den første Star Wars film, episode IV: A New Hope, udkom i 1977, og siden er populariteten og størrelsen af filmfranchisen bare vokset og vokset. Den 4. maj er det International Star Wars dag, og derfor tænkte vi, at det var oplagt at lave to makeuplooks inspireret af farverne på lyssværdene, der kæmpes med på de to sider af Kraften i Stjernekrigen: Jediridderne og Sith-fyrsterne.

Return of the Jedi: Blåt look med sølvglimmer


​​​​​​​

Den blå farve i Star Wars-universet forbindes med Jedi-ridderne, da lyssværdene på denne side af Kraften i langt de fleste tilfælde er blå.


Blå er desuden årets pantonefarve, så det er oplagt at lege med en iøjnefaldende elektrisk blå farve tilsat lidt glimmerdetaljer for at skabe et galaktisk feel i makeuplooket.


Start med at bruge en primer for at give glød til huden og påfør efterfølgende en let BB-cream eller foundation for ikke at gøre looket for tungt. Brug herefter en concealer til at lysne under øjnene og til at dække eventuelle urenheder, og brug en bronzer for at markere ansigtet lidt. Hold brynene lette ved at bruge en bryngel med lidt farve.


Det kendetegnene for dette look er den elektriske blå flydende liner fra Rimmel, som du lægger på øjenlåget langs vippekanten. Du bestemmer selv, om du ønsker den winged eller ej. Brug en sort mascara på de øverste vipper og en blå på de nederste - det skaber en fin sammenhæng i looket og ser samtidig supercool ud.


Man kan næsten ikke lave et Star Wars inspireret look uden glimmer, så afslut øjenmakeuppen med lidt sølv glimmer på øjenlåget.
Produkter, der er anvendt til looket:

The Empire Strikes Back: Mørkt look med røde detaljerPå den mørke side af Kraften kæmper Sith-fyrsterne primært med røde lyssværd, og derfor er temaet i dette makeuplook mørkt med røde detaljer.


Start med at bruge en foundtion til at give huden et mere enstartet look, og dæk mørke områder med en concealer. Tegn dine bryn op med en brynblyant, eller hvad du foretrækker her, og brug en transparant bryngel til at sætte dem.


På øjnene kan du starte med at bruge en mørk eye liner langs vippekanten på øjenlåget, som du smudger med fingeren. Brug herefter en rød øjenskygge langs vippekanten under øjet samt i øjenkrogen. Den mørke Foil Play fra NYX Professional Makeup er oplagt på øjenlåget for at skabe et lidt mørkere og dysert glimmerlook. Når du har påført glimmeret med fingeren, kan du blende lidt ekstra af den røde skygge på låget for en mere glidende overgang mellem de to. Slut af med mascara.


Brug en highlighter til at fremhæve de områder, du ønsker, og brug herefter en blush til at give lidt røde kinder. Slut af med en mørkerød læbestift, hvor du smudger kanten for et mere tilfældigt look.

Produkter, der er anvendt til looket:

Relaterede artikler

4 makeup looks inspireret af serier, vi elsker

Grib stilen

4 makeup looks inspireret af serier, vi elsker

Af Amalie Schiller

Bliv inspireret til din hverdags- eller festmakeup med vores 4 videoguides, hvor vi genfortolker 4 forskellige makeuplooks fra vores yndlingsserier.

Læs Mere
Røde læber – find farven, der passer til dig

Vi guider

Røde læber – find farven, der passer til dig

Af Trine Brøndsted

Rød læbestift er ikke bare rød læbestift. Den skal passe præcis til dig og din hudtone. Læs med og find den læbestift, der klæder dig meget bedre end andre nuancer af røde læber.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.