• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Möller’s – de vigtigste omega-3 fedtsyrer

Når du går på opdagelse i Möller’s sortiment af kosttilskud, finder du Omega-3 i flere forskellige formater såsom olie, kapsler og gelé. I dagens ”skriv” introducerer vi dig til fem forskellige produkter. Fælles for dem alle er, at de har Omega-3 som primær ingrediens, og netop derfor skal du spidse ører, hvis du er på udkig efter kosttilskud med essentielle fedtsyrer – til såvel børn som voksne.

Hvor skal jeg starte? Möller’s produktlandskab bugner af skønne kosttilskud, som imødekommer dine personlige behov. Hvis du lader dit blik glide ned over siden her, vil du blive introduceret til fem produkter fra udvalget – nyheder som ”klassikere”. Vælg det kosttilskud fra Möller’s, der passer bedst til dig og dine behov, og start (eller vedligehold) en sund vane allerede i dag. 

Möller’s Vegan 

Vi  overdriver ikke, når vi siger, at der findes noget til enhver smag i Möllers store sortiment. Möllers Vegan er et godt eksempel på dette. Vegan er nemlig et kosttilskud, der består af 100% plantebaseret Omega-3 og vitamin D3 fra alger.


Det er derfor det ideelle kosttilskud til dig, der følger en plantebaseret kost, og som gerne vil have Omega-3 og D-vitamin fra vegetabilske kilder. Med andre ord det ideelle kosttilskud til veganere, vegetarer og flexitarer.

Møllers Tran Vegan Omega-3, 30 stk 30 stk
142,95
Førpris 189,95
Optjen 15 point

Möller’s Total + Omega 

Dit blik hviler lige nu på et komplet kosttilskud, der består af en kombination af naturlige omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie samt essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter.


Total + Omega fra Möller’s er det rette valg for dig, der er på udkig efter et kosttilskud, som fungerer som et godt supplement til din daglige kost. Pakken rækker til fire ugers brug af Total + Omega. 

Møllers Tran Total + omega, 56 stk 56 stk
142,95
Førpris 189,95
Optjen 15 point

Omega-3 Fisk Frugt 

Möllers Omega-3 Geléfisk er det kosttilskud, du skal have fat på, hvis du ønsker at gøre det sjovere (og mere appetitligt, hvis du har et barn, der afskyr fisk) for de små størrelser at få deres daglige D-vitamin samt vigtige tilskud af Omega-3.


Kosttilskuddet tager form som små, finurlige geléfisk, der har en dejlig frugtsmag samt en god konsistens, der skal tygges. Dette gør Omega-3 Fisk Frugt helt perfekt til dit barn - eller dine børn, der vil glæde sig til det daglige tilskud af omega-3.

Møllers Tran Omega-3 fisk Frugt, 45 styk 45 styk
86,95
Førpris 114,95
Optjen 9 point

Möller’s Trankapsler 

Er du på udkig efter Omega-3 kapsler, er du kommet til det helt rette sted. Möller’s Trankapsler er udvundet fra vildfanget, norsk torsk fra bæredygtigt fiskeri.


Kosttilskuddet indeholder Omega-3 fedtsyrerne, DHA samt EPA, og vitaminerne, A og D. Bøtten indeholder 150 kapsler, og den pynter så fint i køkkenet med dens grønne, flotte look. Det er vel også værd at tage med, right?  

Möller’s Tran m/æble 

I dette flydende kosttilskud fra Möller’s får du vigtige næringsstoffer, der understøtter din daglige sundhed. Möller’s Tran m/æble er rig på Omega-3, DHA og EPA, samt vitaminerne, A, D og E.


Fik vi sagt, at kosttilskuddet har en skøn smag af æble – eller havde du allerede regnet den ud? Fås desuden i andre smagsvarianter og i forskellige størrelser, så du kan finde det rette match. ​​​​​​​

Møllers Tran Møllers Tran m/æble 250 ml
86,95
Førpris 114,95
Optjen 9 point

Relaterede produkter

Møllers Tran Møllers Tran m/citrus 500 ml
157,95
Førpris 209,95
Optjen 16 point
Møllers Tran Omega-3 fisk Jordbær, 45 styk 45 styk
86,95
Førpris 114,95
Optjen 9 point
Møllers Tran Møllers Tran m/æble 500 ml
157,95
Førpris 209,95
Optjen 16 point

Relaterede artikler

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Af Matas

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet fire produkter fra kendte brands, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Læs Mere
Kender du det populære jerntilskud fra Salus?

Vi guider

Kender du det populære jerntilskud fra Salus?

Af Anja Mille Blum

Dagens kosttilskud i skysovsen er Salus’ Floradix Kräuterblut, der er et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark gennem årtier. Læs med, hvis du også er nysgerrig på, hvorfor netop dette tilskud er et førstevalg for mange.

Læs Mere
Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Vi guider

Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Af Emily Salomon

Mens min lægefar påstod at “Man fik, hvad man skulle bruge, gennem kosten”, så var der altså alligevel altid en vitaminpille på morgenbordet i mit barndomshjem. For trods alt lige at være på den sikre side. Og fordi han måske også var ret opmærksom på, at den med kosten, kun er sand i de tilfælde, hvor man lever af en helt ideel diæt af uforarbejdet, varieret mad.

Læs Mere
To produkter, der giver strålende hud

Vi guider

To produkter, der giver strålende hud

Af Amalie Schiller

Kender du det, når din yndlings dag- og natcreme pludselig ikke er nok for din hud? Din hud mangler noget ekstra for at få den udstråling, du drømmer om. Derudover begynder de fine linjer så småt at vise sig på overfladen, og du er nu på jagt efter et produkt, der kan sætte en stopklods for rynkerne, der (måske) snart bevæger sig op og joiner de fine linjer. I stedet for at erstatte din favorit creme kan du optimere din hudpleje med supplerende produkter, der går dybere ned i huden.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage