• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Fiskeolie & Omega 3

Helse & Sundhed Kosttilskud
Mest populære

Pris

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Aktuelt

82 produkter
82 produkter
Sortér efter: Mest populære
TILBUD
3 for 2 på alt* helse
SHOP HER
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er omega-3 godt for?

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA har stor betydning for, at hjernen, synet og hjertet fungerer optimalt. Faktisk så er alle fiskeolietilskud på det danske marked kontrolleret, så du kan være helt sikker på, at indholdet af tungmetaller er meget lavt, og at olien ikke er harsk.

Hvad er forskellen på fiskeolie og levertran?

Levertran har et højt indhold af A- og D-vitamin og indeholder derudover en del af de gode Omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. Fiskeolie indeholder derimod kun Omega-3 fedtsyrer og ingen vitaminer.

Hvad er krill olie?

Krill olie stammer fra en lille lyskrebs, der ligner en lille reje og hører mest til i de antarktiske have. Krillolie er blevet meget populært, som kosttilskud og et godt alternativ til fiskeolie. Det er især pga. krills høje omega 3 indhold. Fedtsyrer DHA og EPA samt deres naturlige indhold af antioxidanter og fosfolipider, som gavnligt for dine cellers funktion. Krillolien indeholder den stærke antioxidant astaxanthin, som kan beskytte dig mod frie radikaler. Astaxanthin giver krillolien den røde farve, og er med til at holde olien friskere i længere tid, dermed er krillolien mere stabil end almindelig fiskeolie.

Hvad er olieshots?

I de fleste kostanbefalinger er der fokus på at vælge sunde fedtstoffer, og den store opmærksomhed, der nu er på fedt, har forplantet sig til beauty- og sundhedsbranchen, som sværger til de mange nye olieshots, som dukker op på hylderne. De flydende kosttilskudsolier kan du drikke rent, blande i din smoothie eller hælde over en salat eller lignende. De flydende olier må typisk ikke blive varmet op, da de gode olier nedbrydes ved varme, og du bør opbevare dem på køl.

De forskellige fedtsyrer

Fedtsyrerne er nemlig utrolig rig på mange sundhedsfordele! Fed fisk er formentlig den bedst kendte kilde til omega -3, især makrel, sild og laks. Andre kilder omfatter hørfrø, spinat og avocado. De rene flydende olier eller kapsler består ofte af en sammensætning af flere forskellig vigtige fedtsyrer, kroppen har behov for, hvor andre olier kun har en fedtsyre. Olierne indeholder lige fra omega-3, -6 og -9 fedtsyrer, koldpresset uraffineret olie fra hørfrø, fiskeolie eller levertran.

Vegansk omega-3

Til dig, der er veganer så har Biosym 'VegOmega3' som er 100 % plantebaseret. Omega-3 fedtsyrerne er udvundet af havalger og er et godt alternativ til fiskeolie. De essentielle fedtsyre findes i bælgfrugter, nødder, sojabønner og frø, som er en stor del af en vegansk kost. I disse fødevarer hedder fedtsyrerne ALA og omdannes til de langkædede fedtsyrer EPA og DHA, som normalt optages i kroppen igennem fed fisk.

Plej din hud indefra

Selvom du lever sundt og er opmærksom på hvordan du plejer sin hud med gode cremer osv, så kan du alligevel opleve perioder med tør, uren eller sart hud. Oftest er det et tegn på at du mangler de essentielle fedtsyrer og vigtige næringsstoffer i din krop. Din hud kan faktisk ofte afspejles i hvordan din krop har det indeni. Vores hud har et stort behov for tilførsel af de essentielle fedtsyrer, og kombinationen af omega-3 og omega-6 giver dig de bedste betingelser for at opnå en smuk og sund hud. Men en kombination af indvendig og udvendig pleje er nøglen til en sund og velplejet hud.

Mathilde I.
Mathilde I.
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.