Menu
Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Det kræver perfekt hud og skønne farver i ansigtet for at opnå et naturligt look uden makeup. Det er der kun meget få af os, som er begavet med, så hvis du drømmer om det naturlige, glowy look, så skal der lidt ekstra tid til.

Få looket i 5 trin på 5 minutter

Mange af de naturlige look kræver meget makeup, og det bryder de færreste danske kvinder sig om. Hvis du synes, at less is more, og er du presset på tid, når du skal ud ad døren om morgenen, så vil denne guide passe perfekt til dig.

1. Smuk dewy hud

Vi springer foundation over, da det tit kan give et makeuppet look. Brug i stedet en enkel primer med BB-effekt, som udvisker farveforskelle i huden og giver lidt usynlig farve.


Det er vigtigt, at din hud får masser af fugt, så vælg en primer, BB- eller CC-creme med fugt.

2. Dup prikkerne væk

Dæk dernæst enkelte knopper, bumser eller mørke rande under øjnene. Det er vigtigt, at du vælger en concealer, som matcher din hudtone, så den blender godt ind i huden.


Blend eventuelt concealeren ud med finger, svamp eller stipplingbørste. Husk, at less is more, så du skal kun spot-conceale.

De bedste nude neglelakker i 2020

Spot Trenden

De bedste nude neglelakker i 2020

Nogle ting går aldrig af mode (vi kender vel alle ”den lille sorte kjole”) På beauty-området har nude neglelak også opnået klassiker-status. Den nude farve er klassisk, enkel og sikker – uanset hvad du ellers har på af tøj og makeup.

Læs også

3. Definér brynene

Bryn er vigtige, når du skruer ned for makeuppen. Børst dine bryn på plads, og tegn dem op med en brun brynpen, så huller i hårene bliver fyldt ud. Slut af med at ‘sætte’ brynene med en bryngel, som holder dem på plads hele dagen og giver dem et let skinnende og ikke så malet look

4. Giv glød

Bronzer giver din hud et naturligt solkysset look. Mens en lys blush giver dig et lidt friskt look.


Læg bronzer i kanten af hårgrænsen, langs kæbelinjen og let hen over næsen og hagen. Læg en lys, let blush på kindbenet for at give fornemmelsen af vindfriske kinder.

5. Giv vipperne det sidste touch

I no makeup-makeuplooket vil vi gerne undgå øjenskygge og streg på øjet, så det fremstår ‘nøgent’. Derfor må vipperne gerne få lidt ekstra kærlighed.


Buk dem med et vippejern for at åbne øjet, og påfør din yndlingsmascara for at ramme øjnene ind.

Relaterede artikler

Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere