Menu
Bag om brandet

Ecooking: Dansk hudpleje & økologiske ingredienser

Ecooking – brandet med det sjove navn. Kan det spises? Ja, det kan det faktisk, men på huden er det endnu bedre. Produkterne indeholder økologiske og naturlige ingredienser, men vigtigst er, at de virker.


Ecooking blev ikke udviklet med salg for øje, men startede hjemme i eget køkken hos stifter Tina Søgaard, der har været i branchen i mange år og ved, hvad der skal til for at et produkt virker. Hun gennemgik en personlig krise, der gjorde, at hun tabte sig meget over kort tid, hvilket resulterede i, at huden faldt sammen og mistede sin glød.

Bev rørt hjemme i køkkenet og opbevaret i syltetøjsglas

Tina besluttede sig for at tage sagen i egen hånd og startede med at udvikle 7 produkter til sig selv blandt andet creme, serum og olie. Hun oplevede hurtigt synlige resultater, hvorfor venner og familie kom til og ville have hjælp til deres hud.


Produkter opstod som problemløsere. Der er derfor ingen gennemgående ingrediens. Hvert produkt indeholder det, der er nødvendigt for at virke.


I dag består serien af mere end 40 produkter. 

Ingen dikkedarer

Ecooking sætter pris på ærlighed og gennemsigtighed. Hvad man ser, er hvad man får. Det skal være nemt at vælge det rigtige produkt, og derfor hedder en dagcreme Dagcreme og intet andet. Vejen til smuk hud skal være nem at gå til, derfor er produkterne blevet udviklet med ét formål: At virke! Virkningen styrkes ved at kombinere produkterne efter, hvad huden har brug for.


Multifunktionelle produkter

Vi ved, at de færreste har råd til at bruge en formue på hudpleje. Flere produkter i serien er multifunktionelle, hvilket betyder, at man fx kan bruge vores Multi Olie til flere forskellige formål. Den kan bruges til alt fra body olie og makeup-fjerner til hårkur og madlavningsolie.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Af Isabel Marschall Thostrup

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere
4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Spot Trenden

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Af Trine Brøndsted

Hud, der stråler og ser sund og stærk ud, er den ultimative beauty accessory denne sæson. Med 4 enkle trin kan du også få den perfekte strålende base og det eftertragtede glowy finish. Det handler om hudplejerutiner og produkter.

Læs Mere