• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Nyhed: Laminerede bryn, lange vipper og salonnegle

Det giver et helt andet look, når vipperne, brynene og neglene bare sidder lige skabet! Hvis du også er vild med innovative produkter til bryn, øjne og negle, så bliver du vild med disse nyheder fra Gosh Copenhagen, Sanzi Beauty og Le Mini Macaron!

Hvis du vil have lange vipper på den mest skånsomme måde, flotte, laminerede bryn eller negle, der svarer til dem, du får i neglesalonen, så kan du godt glæde dig – for redaktionen har tre nye darlings at vise dig, og vi har selv testet dem! I denne artikel får du alt, du skal vide om de nye produkter og vores ærlige mening!


"Jeg blev positivt overrasket, da jeg testede farverne af, for farverne er ikke alt for kraftige, tværtimod giver de et helt naturligt ”tint” til brynet, som var det min egen brynfarve".

Dit alternativ til professionel brynlaminering

Hvis du allerede er vild med Gosh Copenhagen’s ultrapopulære Brow Lift Lamination Gel uden farve, så vil du elske denne nyhed!
GOSH har nemlig lyttet til jeres ønske om at få farve i geléen, så nu har de udvidet sortimentet med helt samme formular som før, men blot med to nye farver, som passer til langt de fleste hårfarver!

De to nye farver er ”Greybrown” og ”Darkbrown”, og farverne gør, at du nu kan tilføre endnu mere definition og fylde til dit brynlook. Kender du slet ikke til trenden med de ”laminerede bryn”, også kaldet ”brow lift”, så er det en forholdsvis ny procedure, der involverer påføring af en kemisk gelblanding til at glatte og løfte øjenbrynshår.

Behandleren kan stryge hårene i den retning, der ønskes, hvilket som oftest er i en opadgående retning, så brynene fremstår fyldigere.


Med Gosh’s Brow Lift Lamination Gel laminerer du ikke brynene kemisk, men geléen efterligner den effekt, man får fra lamineringen, så det er det perfekte alternativ til den professionelle brynlaminering.

Den transparente Brow Lift Lamniation Gel vandt Influencer’s Choice Award ved Danish Beauty Award 2022 og er en bestseller på Matas!

Den transparente gel samt de to nye varianter forhandles eksklusivt hos Matas. De er også alle allergi certificerede, veganske og parfumefri.

Pernille tester

Jeg (Pernille fra redaktionen) var utrolig spændt på at afprøve gelfarverne – bliver mine øjenbryn meget markerede, eller får de et naturligt look? Heldigvis blev jeg positivt overrasket, da jeg testede farverne af, for farverne er ikke alt for kraftige, tværtimod giver de et helt naturligt ”tint” til brynet, som var det min egen farve. Det elsker jeg virkelig, da jeg personligt mest er til det naturlige brynlook fremfor det meget markerede.


Lamination-geléen sætter sig ret hurtigt på mine brynhår, så det er muligt at style brynene, uden at køre farven videre op på huden, som jeg har prøvet med andre gels. Ret så irriterende, når man hurtigt skal ud ad døren! Jeg tror også, det skyldes den geniale emballage, hvor der både er en børste til at påføre produktet og en børste (i låget) til at ”sætte” hårene med – så det er et slags 2-in-1 produkt, hvilket altid er et kæmpe plus i mine øjne.

Hvem er Gosh Copenhagen?

– Dansk darling med beautypriser på reolen

Det startede ikke rigtig med makeup, da Gosh Copenhagen, blev grundlagt i 1945. Dengang var fokus på medicinalindustrien.

Men i dag tilbyder Gosh Copenhagen en bred vifte af produkter i forskellige kategorier: Makeup, dufte, hårpleje, hudpleje, kropspleje og medicin. Brandet udvikler faktisk også produkter til individuelle mærker som Pudderdåserne, Irina the Diva og Isabell Kristensen.


Gosh Copenhagen er en 100 % danskejet familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. I over 30 år har produktudviklingen, produktionen og distributionen foregået fra deres hovedkontor i Danmark nord for København.

Dermed sikres det, at alle produkter lever op til brandets værdier og identitet. 80 % af brandets sortiment parfumefri og uden parabener og 70 % er vegansk.


Gosh Copenhagen holder sig opdateret om tidens trends ved at hente inspiration fra modeindustrien og især fra brandets egen nordiske arv.

Brandet går også meget op i at producere mange budgetvenlige ”musthave”-produkter og har også vundet en del Beauty Awards-priser gennem tiden.


”Det nye serum er særligt velegnet til personer med sensitive øjne og gravide!”

Imponerende vipper med ny serum

Hvad siger du til synligt længere og stærkere vipper på bare 12-16 uger? Hvis du også gerne vil sige ja tak til det, så læs videre her!


Sanzi Beauty har nemlig lanceret et nyt serum ovenpå sin store succes med deres allerførste produkt, nemlig Eyelash Growth Serum.
Men måske tænker du: Hvis den gamle variant har så stor succes, hvorfor så lave en ny? Og det er et godt spørgsmål, men der er faktisk en god grund til det.

Det nye serum er nemlig særligt velegnet til personer med sensitive øjne og gravide!


Serummet har et væsentligt bredere spektrum af peptider end det første serum. I dette serum kan der nemlig tælles hele 6 forskellige peptider, som i samarbejde med hinanden styrker og forlænger vipperne og deres levetid.
Derudover er serummet 100 % vegansk og fri for tilsat parfume.


Anvendelse
Modsat det første serum, som kunne skulle bruges én gang om dagen, skal dette serum påføres ved vippekanten både morgen og aften. Påfør altid på en tør og afrenset vippekant.


Ved at anvende serummet på denne måde kan du forvente at se de første resultater efter 12 ugers kontinuerlig brug og det fulde resultat efter 16 uger.

Pernille tester


Ej, hvor synes jeg, at det er særligt fedt, at der nu også er et sikkert produkt til gravide på markedet, så man stadig kan dyrke og nyde sine lange vipper helt trygt. Ikke fordi jeg selv er gravid lige nu, men hvis jeg en dag bliver det, vil jeg da helt sikkert investere i dette serum, for jeg er nemlig selv fan af øjenvippesera.


Det er jeg, fordi jeg selv har afprøvet det på egen krop og set, at det virker! Jeg har dog ikke brugt et vippeserum i et godt stykke tid, så derfor synes jeg, det vil være en god idé at teste dette serum. Kommer jeg til at se nogen effekt? Spændende er det i hvert fald, og jeg kommer til at bruge det helt indtil, at der ikke er mere i tuben.


Nu har jeg kun kunnet bruge serummet i en uge, og mit førstehåndsindtryk er, at den er meget behagelig at påføre, og der er umiddelbart ikke nogen stikkende følelse ved hårrødderne, som der ellers kan være ved andre vippesera. Den prikkende følelse har førhen givet mig en indikation om, at produktet virker, så det føles lidt mærkeligt, at produktet er så mildt, men den er jo også udviklet specielt til sensitive øjne og gravide, så det giver god mening.


Jeg synes, det vil være særligt cool, hvis man stadig kan se gode resultater med så naturligt og ”rent” et produkt. Jeg er i hvert fald virkelig spændt på at se, om det virker på mine øjenvipper, og jeg glæder mig til at give en update og et efterbillede, når forsøget er slut.


Gem evt. denne artikel i dine favoritter og vend tilbage om 15 uger for at se resultatet! Det eneste OBS., jeg lige vil fremhæve her, er, at jeg vil anbefale at påføre et tyndt lag, da det er et forholdsvis flydende produkt, der nemt kan løbe ned i øjnene – og tro mig – det svier, hvis det sker!

Hvem er Sanzi Beauty?

– Kvalitetsprodukter til fair priser

Sanzi Beauty er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2016 med et særligt fokus på at skabe lækre skønhedsprodukter med et højt indhold af aktive ingredienser.


Alle ingredienser er nøje udvalgte og tager afsæt i naturen med masser af antioxidanter og vitaminer, der sikrer rene og effektive produkter. Alle produkter fra Sanzi Beauty er fri for parfume og er 100% vegansk certificerede.


Virksomheden lancerede allerførst en eyelash growth serum med en unik formel, der giver flotte og lange øjenvipper, og som er blevet manges favoritprodukt!


Dernæst blev det til mange flere effektive hudpleje- og skønhedsprodukter, og virksomheden har også mange flere spændende produkter på listen.


Sanzi Beautys mål er at skabe kvalitetsprodukter inden for skønhed og pleje, som bringer det naturligt smukke frem i mennesker og til priser, der er fair og overkommelige for alle.


”Alt, hvad man har brug for, til at komme godt i gang med at lege med nail art og få øvet smukke jule- og nytårsnegle”

3,2,1: Salonnegle!

Le Mini Macaron lakker er en 3-i-1-formel, hvor base coat, farve og top coat er kombineret.


Lakkerne er ovenikøbet "No Wipe" lak. Det vil sige, at lakken ikke efterlader et fedtet restprodukt, der skal tørres af, efter den har været inde i lampen. Lakken hærder på kun 30 sekunder og holder i op til 14 dage.


Når lakken skal af igen, fjernes den nemt ved brug af Le Mini Macarons Removal wraps. Lampen er også velegnet til pedicure – der skal man bare dreje toppen på lampen, og så er den klar til tæerne!


Anvendelse:
1. Tilslut lampen til et strømstik, computer eller powerbank

2. Skub neglebåndene tilbage med den medfølgende neglebåndsskubber

3. Fil let på hele neglens overflade, så den bliver ru (dette kan undlades)

4. Rens naturlig fedt og olie af neglene med Le Mini Macarons Le Clean væske, Nail Cleanser pads, eller Le Mini Macarons Removal wraps.

5. Fjern så meget lak fra penslen som muligt. Påfør lakken i et meget tyndt lag - næsten gennemsigtigt.

6. Sæt fingeren i lampen og tryk på knappen. Den slukker af sig selv efter 30 sekunder.

7. Påfør andet lag, det må gerne være en anelse tykkere end det første. Alternativt kan der påføres 3 meget tynde lag.

8. Hærd lakken i lampen igen.


Vores negletekniker, Alberte, har testet kittet, og se lige nogle flotte negle, der kom ud af det!

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Af Anja Mille Blum

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Læs Mere
5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Vi guider

Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vil du have smukke og holdbare gelnegle uden at tømme pengepungen helt? Så har vi samlet de bedste produkter, tips og tricks til dig her, så du kan blive pro på ingen tid! Og så har Amalie fra redaktionen lavet en videoguide til dig, så du kan se præcis, hvordan du skal gøre, når du lægger gellak.

Læs Mere
Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Vi guider

Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Af Ida Hinchely Kyhn

Foråret banker så småt på døren, og det betyder, at man med fordel kan peppe sin makeuppung op og forkæle sig selv med et par nye produkter. Jeg har derfor testet tre nye produkter fra danske GOSH Copenhagen, som jeg vidst roligt kan sige bliver mine go-tos de næste måneder (og nok også længere end det). Læs med her og bliv klogere på, hvad jeg synes om disse skønne, nye produkter – og om du måske skal klikke et eller flere hjem?

Læs Mere