• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Nyhed

Bee purified!

Nyheden Clear Improvement Charcoal Honey Mask renser porerne og giver huden næring med alt det gode fra naturen.

Nyheden Clear Improvement Charcoal Honey Mask fra Origins er en mildt rensende maske, der både eksfolierer huden med hjælp fra blandt andet bambuskul mens gylden blomsterhonning og fermenteret honning giver huden masser af næring. Masken fjerner blidt urenheder og dybtliggende snavs i porerne og efterlader huden behageligt ren, klar og strålende. 

Om Clear Improvement Charcoal Honey Mask:

Anvendelse

Påfør på ren hud. For de bedste resultater, åben porerne med et varmt, fugtigt håndklæde. Lad masken tørre og skyl herefter grundigt med vand. Brug en gang om ugen eller efter behov.

Made with only good stuff

Clear Improvement Charcoal Honey Mask er formuleret med ingredienser fra naturen af højeste kvalitet:


 • Bambuskul virker som en magnet og trækker al snavs, forurening og urenheder ud af huden.  Den er kendt for dens evne til at absorbere op mod 100 gange sin vægt i forurening og har helt tilbage fra Ming Dynastiet været kendetegnet ved dens rensende effekt.
 • Gylden blomsterhonning og fermenteret honning* er en blanding af honning fra hele verden, der virker plejende på huden.
 • Kaolinler er en fin, hvid pulverler, der er navngivet efter bjerget Kao-ling i Kina. Kaolinler er en af de ældste og mest milde lertyper, som virker olieabsorberende på huden.


*Origins anvender kun cruelty free honning.


(8)
Origins Clear Improvement Charcoal Honey Mask 75 ml
234,95
DU OPTJENER 24 Point

Flere masker fra Origins

Fugt, urenheder eller glød? Mix og Match Origins’ masker, så du dækker din huds forskellige behov og arbejder med flere hudbekymringer på samme tid.


Intensiv fugt

Drink Up Intensive Overnight Mask med avocado og abrikoskerneolie slukker selv den værste tørst og genopbygger fugtreserver til morgendagen.


Fjerner urenheder og forfiner hudens struktur

Original Skin Retexturing Mask With Rose Clay er en 2-i-1 maske, der dybderenser og blidt eksfolierer huden for at forfine hudens struktur og booste gløden. Den cremede lerformel hjælper med at dybderense huden mens den absorberer og fjerner urenheder og overskydende olie fra porerne.


Smuk glød

GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask med kaffebønner og Panax Ginseng, forfrisker øjeblikkeligt træt og kedelig hud og giver en smuk glød.


Relaterede produkter

(8)
Origins Three-Part Harmony™ Nourishing Cream 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point

Relaterede artikler

Lav dine egne ansigtsmasker

Vi guider

Lav dine egne ansigtsmasker

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Lav en hjemmelavet ansigtsmaske med kun få, skønne ingredienser. Måske har du endda allerede ingredienserne derhjemme. Se her hvilke hjemmelavet ansigtsmasker du kan lave – der er en til ethvert formål og enhver hudtype.

Læs Mere
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Japansk kultur er synlig overalt lige nu - også inden for skønhed. Verden er ved at få øjnene op for J-Beauty og de japanske skønhedshemmeligheder. De er udviklet for at imødekomme kvinders skiftende behov og stå imod dagligdagens miljømæssige faktorer, der påvirker huden.

Læs Mere
Den gode renserutine

Vi guider

Den gode renserutine

Af Mariann

For at bevare en sund og smuk hud er en god hudplejerutine altafgørende. Nogle elsker at bruge lang tid på hudpleje, andre har travlt og skal have det overstået i en fart.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret