Vi guider

Vi guider: Origins-masker til DIT hudpleje-behov

Aaah… Intet slår følelsen af en god maske, der arbejder i dybden! Vi fortjener alle sammen følelsen af hjemmespa og velvære! Og med Origins bliver det ikke nemmere eller bedre! Origins er kendt for dets yderst effektive og potente masker til ethvert hudplejebehov, og vi går i dybden med fire af de mest populære!

Synes du, det lyder som en god idé, at kombinere kvalitetsingredienser fra planter, jorden og havet og kombinere det med videnskaben? Så vil du elske alle maskerne fra Origins, der forkæler både krop og sind! Med omtanke for dig og naturen skaber Origins effektive og potente masker til alle hudplejebehov. I denne artikel går vi på opdagelse i Origins naturlige maskeunivers!

Et perfekt, rent look

Din ansigtsrens gør det sikkert godt, men hvis du ønsker at trække de urenheder og toksiner ud, der gemmer sig indenunder hudoverfladen, så har du brug for noget lidt stærkere, og det er Clear Improvement Active Charcoal Mask et rigtig godt bud på.Her har du den ultimative kul-maske, der trækker snavs og forurening ud af porerne, så huden får de bedst mulige vilkår for at komme i balance. Bambuskullet fungerer som en magnet og renser porerne i dybden, hvidt kaolinler absorberer miljømæssige toksiner, og lecitin opløser urenheder.


Denne maske er én af de mest kendte og elskede masker fra Origins og med god grund, for den efterlader din hud klar, glat og helt ren.Anvendelse: Det er en god idé at åbne porerne med varmt vand, inden du påfører masken. Påfør et tyndt lag. Lad den sidde i cirka 10 minutter, indtil den er tør. Skyl derefter grundigt, så alle rester fra masken er fjernet fra huden. Anvend masken én til to gange om ugen.

5 grunde til at masker bør være en del af din hudplejerutine


1. Masker kan rense i dybden
Især med ingredienser som kaolinler eller aktivt kul, der arbejder sig ind under de øverste lag af dermis og retter mål mod tilstoppede porer samt absorberer overskydende olier, som ellers kan fremprovokere udbrud.


2. Masker er dybt nærende
Hvis du lider af tør, dehydreret eller stresset hud, vil en dybdefugtende maske være din BFF.


3. Masker tager afslapning til et helt nyt niveau

Ansigtsmasker er din DIG-tid. Det er 20-30 minutter af din dag at læne dig tilbage, slappe af og gøre det, der gør dig glad.


4. Masker gør din hud glowy!

Ja, du læste helt rigtigt. Den rigtige ansigtsmaske gør din hud mere fyldig, hydreret og glødende.

​​​​​​​

5. Masker booster din hudplejerutine

Hvis du følger en konsekvent rutine, vil ansigtsmasker komplimentere dit hudplejeregime. Her er grunden: Når vores hudbarriere er sund, er den i stand til at absorbere cremer og serum hurtigere og derved give os bedre resultater. Du kan også se på det på den her måde: Dit ansigt er som et stykke brød, og din hudplejerutine er smørret. Det fungerer godt sammen, men når du sætter det i brødristeren (læs: tager en ansigtsmaske på), smelter smørret (hudplejerutinen) ind i brødet (din hud), hvilket giver dig et meget mere tilfredsstillende (og lækkert!) resultat.

Svampe lindrer irriteret hud

Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Face Mask føles dejlig cremet i teksturen og er enormt lindrende på huden. Her i Matas Stories-redaktionen er vi især vilde med, at masken indeholder vilde superfoods såsom reishisvampe, havtorn og fermenteret chaga, der i århundreder er blevet brugt inden for traditionel kinesisk medicin!Hvis du har sensitiv hud med tendens til rødme, synes vi virkelig, du skal give den her maske et forsøg. Masken reducerer nemlig synlig rødme og styrker modstandskraften, og det føles som om, at huden øjeblikkeligt er fugtet indefra samtidigt med, at huden også fysisk ser sundere og pænere ud. Masken er desuden 100 % vegansk.Anvendelse: Det er en god idé at åbne porerne med lunkent vand, inden du påfører masken. Påfør en rundhåndet mængde. Lad den sidde i cirka 10 minutter. Skyl derefter grundigt, så alle rester fra masken er fjernet fra huden. Anvend masken én til to gange om ugen.

Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs også

Dyb næring

Jeg har dovne dage, hvor jeg ikke orker noget som helst. Når jeg har de dage, orker jeg derfor heller ikke at bruge maske, som jeg skal vente mange minutter på tørrer. Hvad gør man så? Så rækker man da bare ud efter den ultimative natmaske til sofakartoflerne. Nemlig Drink Up Intensive Overnight!Skønhed og sundhed smelter sammen i denne meget fugtgivende og ultrarige maske. Her kan du nærmest føle, hvordan huden fugtes indefra og fylder fine linjer ud. Ingredienser som schweizisk gletsjervand, hyaluronsyre og avocadosmør forkæler virkelig huden med intens fugt og slukker selv den værste tørst i huden!Huden føles øjeblikkeligt blød, glat og fugtmættet og holder fugtniveauet oppe nonstop i 72 timer!Anvendelse: Påfør en rundhåndet mængde om aftenen, inden du går i seng. Vi anbefaler at bruge masken to gange om ugen, men lyt til dit behov og påfør oftere, hvis huden har behov for ekstra fugt og næring.

Antistress på tube

Hvis man leder efter antistress på tube, bør man starte her! Hello, Calm Mask er en ultrafugtgivende maske beriget med giftfri hampfrøolie, der øjeblikkeligt beroliger huden, synligt reducerer rødme og afstresser sanserne.Den lækre cremede tekstur føles luksuriøst og meget nærende på huden. Hampfrøolie er rig på omega-6 og omega-3 og virker fremragende til at fugte i dybden samt berolige huden.Hemmeligheden til, hvad der gør denne maske så afstressende, er den geniale blanding af essentielle olier. Påfør masken og træk vejret dybt, mens du har den på, så du også får maksimalt udbytte af den aromaterapeutiske effekt.Anvendelse: Påfør rigeligt på ren hud. Slap af i 10 minutter. Fjern overfladisk med vand eller renseserviet. Massér overskydende produkt ind i huden.

Det sagde 105 kvinder om Hello, Calm Mask

I en 1 uges undersøgelse af 105 kvinder efter 1 anvendelse:- 94 % sagde, at deres hud føltes beroliget- 92 % sagde, at deres hud så sundere ud- 88 % sagde, at deres hud så mindre anspændt og træt ud

​​​​​​​


- 95 % var enige om, at duften virker afstressende

4 Origins-artikler, vi anbefaler, du også læser

5 favoritter fra Origins Mega-Mushroom

Vi guider

5 favoritter fra Origins Mega-Mushroom

Af Ida Hinchely Kyhn

Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie har til formål et pleje og berolige din hud. Så har du en hud med tendens til rødme og irritation, er denne serie ideel til dig, da den virkelig får din hud tilbage i balance på rekord-tid. I denne artikel dykker vi ned i fem favoritter fra den populære serie.

Læs Mere
Origins favoritter i perfekt rejsekit

Nyhed

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Af Matas

Hos Origins baseres alle produkter på naturlige ingredienser. Der anvendes ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet, som kombineres med videnskab for at skabe de bedste produkter til dig og din hud.

Læs Mere
Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs Mere
Bee purified!

Nyhed

Bee purified!

Af Matas

Nyheden Clear Improvement Charcoal Honey Mask renser porerne og giver huden næring med alt det gode fra naturen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.