Vi guider
Vi tester: Origins naturlige og effektive hudpleje
Skønhed og sundhed smelter sammen i Origins univers af skønne og plejende produkter, der er formuleret med aktive, naturlige ingredienser til at forkæle krop og sind. Fra sera og cremer til masker og scrubs – vi guider her til Origins naturlige univers og de effektive vitaminholdige ingredienser.

Få dit daglige vitaminboost til huden gennem Origins effektive hudplejeprodukter, der passer til alle behov og hudtyper. Pernille fra redaktionen har testet alle produkterne og giver hendes ærlige mening i artiklen her.

Oplev den rene energi fra kaffe og ginseng

Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream er en ultrafugtgivende og plejende ansigtscreme, der øjeblikkeligt giver huden et boost af energi og tilfører intens fugt. Og den har virkelig imponeret mig! Den er cremet, men uden at føles tung. Den absorberes hurtigt, men efterlader samtidig min hud hydreret og blød – hele dagen. Den er vidunderlig at bruge under makeup, da den nærmest fungerer som en slags makeupprimer og en lille smule rækker ret langt.Den indeholder ginseng, koffein og salicylsyre, der giver huden fornyet energi og vitalitet. Koffein øger blodcirkulationen og giver en levende og frisk følelse, mens salicylsyre går i dybden og renser porerne, så du efterlades med en glattere og mere jævn hud. Den friske duft kommer fra appelsinskal- og mynteolier (som helt sikkert vil give dine bihuler et friskt pust, der kan hjælpe dig med at vågne op kl. 7 om morgenen). Derfor vil jeg (Pernille fra redaktionen) også personligt bruge den om morgenen frem for om aftenen.Jeg har en kombineret hudtype: T-zonen er tilbøjelig til at blive fedtet, men kinderne og området omkring munden bliver hurtig tør og skælder, hvis ikke den fugtes med en creme. Det virker til, at min hudtype især er velegnet til denne creme, for min hud drikker cremen op på 0,5 sekunder og efterlader den helt perfekt i balance.Hvis du har supertør hud, kan du måske få brug for en federe creme, men døjer du kun med lidt tør hud eller tørre pletter, så er denne creme fantastisk! Faktisk er det her i mine øjne den perfekte creme at bruge mellem sæsonskiftene.
"Min hud drikker cremen op på 0,5 sekunder og efterlader den helt perfekt i balance.”Opfriskende ansigtsskrub

Det første, jeg lægger mærke til ved Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser, er, at den dufter helt fantastisk! For mig er dufte ofte forbundet til følelser, og den her ansigtsskrub har én af de der gode dufte, der virkelig giver et godt humør. Det er måske takket være den 100 % naturlige blanding af æteriske olier af grapefrugt, citron og pebermynte, der har en slags aromaterapeutisk effekt, der giver en vidunderlig ”opvågning” både fysisk og mentalt.Formlen i denne skrub er en energiboostende formel, der er beriget med ginseng, koffein og aminosyrer fra havre, der vækker huden og booster dens udstråling. Den indeholder naturlige eksfolierende carnauba-skrubbeperler samt jojobaolie, der skånsomt eksfolierer, renser i dybden og fjerner urenheder samt døde hudceller.


Skrubbeperlerne er ekstremt blide, hvilket jeg virkelig værdsætter, når jeg har sensitiv hud. Perlerne glider glat hen over huden og fjerner døde hudceller, så den grå og trætte hud får et kickspark! Selve rensemidlet er en gel, der skummer op til en dejlig, cremet konsistens, der føles nærende og slet ikke særligt strippende på huden. Min hud efterlades glat, lys og virkelig ren, men vigtigst af alt, uden at den føles for stram og tør.Tip: Brug den, når du alligevel skal i bad og skrub ansigtet som det første. For øget eksfoliering kan du vælge at lade den sidde på i et ekstra minut uden at skrubbe. En god rutine vil være at gøre dette cirka to gange om ugen, men den er også mild nok til daglig brug.
"For mig er dufte ofte forbundet til følelser, og den her ansigtsskrub har én af de der gode dufte, der virkelig giver et godt humør.”

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs også

2-i-1 fugtighedscreme og peel til natten

På denne tid af året har min hud brug for masser af TLC (tender loving care) på grund af det barske vejr, der forårsager alvorlig tørhed på min hud. Denne natcreme er en fornøjelse at anvende hver aften med sin lækre, beroligende duft og fløjlsbløde konsistens, der hurtigt trænger ind. Den er ikke fedtet og efterlader aldrig cremerester på mit pudebetræk, hvilket jeg virkelig værdsætter.Det er en 2-i-1 vegansk natcreme, som indeholder AHA-frugtsyrer baseret på vindruer og sukkerroer, som giver en peelende effekt, der effektivt fjerner døde hudceller. B-, C-, E- og H-vitaminer samt kalcium bidrager til at genopbygge og styrke huden, mens du falder i søvn til den beroligende duft af æteriske olier af neroli, baldrian og vanilje. Du får altså både fugt og peeling i samme creme. Cremen kan bruges af langt de fleste, men jeg vil særligt mene, at cremen egner sig godt til den normale og fedtede hudtype.Cremen er faktisk ret mild, selvom den peeler, og min hud ser frisk og smuk ud om morgenen. Den gør et utroligt godt stykke arbejde med at fugte og fjerne al min tørre døde hud. Så hvis du ønsker en blødere, mere fyldig, hydreret og lysere hud, så er dette det perfekte produkt for dig!Anvendelse:
Smør et lag i hele ansigtet og halsen om aftenen, og vågn op med en opfrisket og fornyet hud.
"Denne natcreme er en fornøjelse at anvende hver aften med sin lækre, beroligende duft og fløjlsbløde konsistens!”

Naturens anti-aging ingredienser

Plantscription fra Origins har været en af de helt store bestsellere og eksisteret lige så længe, som jeg kan huske. Men her har du den i en ny udgave! Jeg synes, det er så spændende, når et allerede ikonisk hudplejeprodukt får en opgradering, og det er præcis, hvad der er sket med Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum.Den har nu 6 nye peptider, niacinamid, hyaluronsyre og meget mere for at give endnu bedre anti-aging resultater! De 16 planteaktive stoffer og helteingrediensen, anogeissus, hjælper med at støtte hudens naturlige fibrillin (elasticitet).
De seks forskellige peptider i serummet samarbejder om at styrke huden og øge kollagenproduktionen og i kombination med Plantscription's 16 planteaktive stoffer, har du her et seriøst powerhouse af et serum, der kraftigt og effektivt bremser rynker og fine linjer fra utallige vinkler samtidig med, at den øger hydreringen og elasticitet i huden.Det ekstra specielle ved den nye formel er, at den også indeholder niacinamid, som passer ret godt med andre aktive hudplejeingredienser. Niacinamid fungerer derfor også glimrende sammen med peptider og hyaluronsyre, som jo begge er inkluderet i den nye formel. Serummet kan virkelig multi-taske. Det er svært at beskrive følelsen af serummet på min hud. Den er øjeblikkeligt beroligende, opstrammende og opkvikkende på én og samme tid, og den giver en ungdommelig glød med det samme! Konsistensen er let gelagtig, der absorberes meget hurtigt af huden og efterlader en hydreret, silkeagtig fornemmelse, der er perfekt under alle andre produkter, jeg har prøvet.Dens evne til at lægge sig let i flere lag er nøglen, fordi det betyder, at du bogstaveligt talt kan inkorporere den i ethvert hudplejerutine, og dens forskellige anti-aging-ingredienser sikrer, at den virkelig tilføjer betydelig værdi til din rutine.
Hvis du føler, at din hud mangler den dejlige ungdommelige spændstighed, kan jeg ikke anbefale dette serum nok, for det giver virkelig en øget elastisk og fast følelse i huden.
Det mildner udtrykslinjer i huden og booster hudens naturlige kollagen, mens den botanisk aktive ’anogeissus’ hjælper med at beskytte elasticiteten.
"Med Plantscription's 16 planteaktive stoffer, har du her et seriøst powerhouse af et serum, der kraftigt og effektivt bremser rynker og fine linjer samt øger hydreringen af huden.”

Vågn op til fugtmættet hud

Jeg har dovne dage, hvor jeg ikke orker noget som helst. Når jeg har de dage, orker jeg derfor heller ikke at bruge maske, som jeg skal vente mange minutter på tørrer. Hvad gør man så? Så rækker man da bare ud efter den ultimative natmaske til sofakartoflerne. Nemlig Drink Up Intensive Overnight!Skønhed og sundhed smelter sammen i denne meget fugtgivende og ultrarige maske. Her kan du nærmest føle, hvordan huden fugtes indefra og fylder fine linjer ud. Ingredienser som schweizisk gletsjervand, hyaluronsyre og avocadosmør forkæler virkelig huden med intens fugt og slukker selv den værste tørst i huden! Hyaluronsyre er, som vi alle ved nu, en ingrediens, der er i stand til at binde og fastholde store mængder fugt, hvilket er nyttigt for at opretholde fugt og hydrering i vores hud.Origins lover, at huden føles øjeblikkeligt blød, glat og fugtmættet og holder fugtniveauet oppe nonstop i 72 timer. Det er 3 hele dage! Det var jeg selvfølgelig nødt til at teste.
Det første, jeg lægger mærke til, er, at masken fordeler sig let på huden ikke føles tung overhovedet. Konsistensen er vildt lækker, cremet. Sådan lidt luftig guacamoleagtig. Den kan dog godt føles en smule klæbrig – også efter den er tørret. Jeg kunne mærke den i ansigtet, men jeg havde det egentlig fint med det. Det er jo trods alt en maske.Næste morgen, efter at jeg vågnede og vaskede masken af, bemærkede jeg, at min hud var hydreret og fugtet. Derefter brugte jeg en del af formiddagen på at træne og efter et brusebad, føltes mit ansigt ikke tørt. Det plejer ellers altid at føles knastørt, efter jeg har været i bad.
Jeg ved ikke, om jeg kan erklære mig 100 % enig i, at masken fugtede i hele 3 dage, men masken fugtede i hvert fald lang tid efter påføringen! Duften er ret sød og citrusfrisk, men også en smule kraftig, så hvis du er følsom over for duft, er det nok noget, du skal være opmærksom på.Anvendelse: Påfør en rundhåndet mængde om aftenen, inden du går i seng. Jeg vil anbefale, at du bruger masken to gange om ugen, men lyt til dit behov og påfør oftere, hvis huden har behov for ekstra fugt og næring.
"Skønhed og sundhed smelter sammen i denne meget fugtgivende og ultrarige maske. Her kan du nærmest mærke, hvordan huden fugtes indefra og fylder fine linjer ud.”

Hvem er Origins?

Origins er et hudplejebrand, der skaber transformativ hudpleje med ingredienser af naturlig oprindelse, der er designet til at supplere hudens naturlige aktiviteter og forbedre hudens udseende og følelse mærkbart.
I dag fusionerer Origins’ Bio-Tech Lab-forskere over 30 års Origins-ekspertise inden for plantevidenskab og dermatologi og identificerer omhyggeligt de bioaktive elementer i plantebaserede ingredienser og bruger derefter innovative teknologier til at forstærke deres fordele.


I de sene 80’ere skilte Origins sig ud, som et af de første brands, med en minimal tilgang til skønhed. Origins stiftede også det første genbrugsprogram for kosmetikemballage i branchen. De har også arbejdet med organisationer som Global ReLeaf for at plante træer rundt om i verden. Origins’ produkter er altid udviklet med det bedste fra naturen og udvundet bæredygtigt. Produkterne er fremstillet ved hjælp fra en kombination af genanvendelige ressourcer, vindenergi og miljøvenlige praksisser.​​​​​​​


En stor del af produkternes emballage er FSC-certificeret og 55 % af emballagen er enten genopfyldelig, genbrugelig eller genanvendelig med det mål at nå 80 % inden år 2023.
De bruger 100 % vedvarende energi til at fremstille deres produkter. Derudover har de oprettet ”Origins Green The Planet Fund”, som har mange tiltag til at reducere den negative påvirkning af miljøet.

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Her er 4 gaveæsker fra Origins, som du vil elske:

SPAR 25%
Origins Beauty To Go Glow Set Gaveæske
Medlemspris
108,71 kr.144,95 kr.Spar 36,-
SPAR 25%
Origins Beauty to go Detox Set
Medlemspris
146,21 kr.194,95 kr.Spar 49,-
SPAR 25%
Origins GinZing Spring Set Gaveæske
Medlemspris
262,46 kr.349,95 kr.Spar 87,-

4 artikler om Origins, vi anbefaler, du også læser:

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Vi guider

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

April er officiel ’Earth Month’-måned, og det er Origins igen i år med til at fejre. Lige nu får du en ekstra gave med, når du køber to Origins-produkter, og så planter du samtidig et træ, så du kan være med til at give tilbage til naturen. Læs med her, så guider vi til et par bestsellers fra Origins, så du kan lade dig inspirere til dit Earth Month-køb.

Læs Mere
Vi guider: Origins-masker til DIT hudpleje-behov

Vi guider

Vi guider: Origins-masker til DIT hudpleje-behov

Af Pernille Witt Kirkegaard

Aaah… Intet slår følelsen af en god maske, der arbejder i dybden! Vi fortjener alle sammen følelsen af hjemmespa og velvære! Og med Origins bliver det ikke nemmere eller bedre! Origins er kendt for dets yderst effektive og potente masker til ethvert hudplejebehov, og vi går i dybden med fire af de mest populære!

Læs Mere
Vi unboxer: Origins Beauty Brand Box

Matas LIVE

Vi unboxer: Origins Beauty Brand Box

Af Matas

Trænger din hud til lidt efterårsforkælelse? Så vær klar på tasterne, når vi unboxer den nyeste Beauty Brand Box fra Origins! Vi kan allerede nu afsløre, at boksen indeholder 8 fantastiske og top populære hudplejehelte. Vi gør dig både klogere på, hvilke ansigtsmasker, cremer og sera, din hud vil blive mødt af samt hvilke ingredienser, der spiller en aktiv rolle. Vi tester, prøver dem på og viser konsistensen helt tæt på, så du får en fornemmelse af hvert enkelte produkt. Vi ses!

Læs Mere
Origins favoritter i perfekt rejsekit

Nyhed

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Af Matas

Hos Origins baseres alle produkter på naturlige ingredienser. Der anvendes ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet, som kombineres med videnskab for at skabe de bedste produkter til dig og din hud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.