Vi guider
Vær med til at fejre Earth Month med Origins
April er officiel ’Earth Month’-måned, og det er Origins igen i år med til at fejre. Lige nu får du en ekstra gave med, når du køber to Origins-produkter, og så planter du samtidig et træ, så du kan være med til at give tilbage til naturen. Læs med her, så guider vi til et par bestsellers fra Origins, så du kan lade dig inspirere til dit Earth Month-køb.

Origins er på en mission for at gøre vores planet lidt grønnere, og det må man også sige, at de er kommet godt på vej med. For siden 2009 har de været med til at plante over 2 millioner træer – og nu kan du være med til at støtte op om det gode arbejde.

Når du køber to produkter fra Origins, så får du en fin tote-bag med i købet, som indeholder tre lækre produkter fra Origins i praktiske rejsestørrelser til en samlet værdi af 380 kr. For hver tote-bag, der udleveres, planter Origins et træ i samarbejde med EcoTree. Det gælder både, når du køber online og i butik.

Har du brug for lidt inspiration til dit køb? Så har vi samlet en håndfuld bestsellers fra Origins her.

Giv din hud et wakeup-call

Har du en hud, som har brug for et godt skud fugt og energi? Så er Origins GinZing-serie lige det, du har brug for.

En af de helt store bestsellers i denne serie er deres GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream, som er en fugtgivende og plejende ansigtscreme, som giver huden en frisk og strålende glød med sit indhold af ginseng og koffein. Den indeholder også kaffefrøolie og capuacusmør, som gennemfugter huden og gør den silkeblød.

En anden meget populær dame på matas.dk er Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Den indeholder et strejf af farve, som gør hudtonen mere jævn og giver ekstra glød. Derudover indeholder den en masse fugtgivende ingredienser, som plejer og fugter huden, samt SPF40, som beskytter din hud mod UV-stråler i løbet af dagen.


Vidste du, at Origins anvender ingredienser af høj kvalitet fra naturen og kombinerer det med videnskab for at skabe effektive produkter til dig og din hud?

Opdatér din rutine

Nogle gange er det de små ændringer i ens hudplejerutine, der skal til, for at give huden det, den har brug for. Vi har fundet to skønne produkter frem fra Origins, som kan det dér ekstra, der kan få din hud i balance.  

Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream er en 2-i-1 fugtighedscreme og peel til natten. Den indeholder AHA-frugtsyre og giver derfor en peelende effekt på huden, som fjerner tørre og døde hudceller, mens du sover. Den indeholder også ingredienser, som genopbygger og styrker huden. Du vil vågne op med en mere jævn hudtone og en frisk, fornyet glød til ansigtet.

Plantscription Multi-Powered Youth Serum er perfekt til dig, der ønsker at mindske de fine linjer og rynker og få boostet din huds spændstighed. Serummet indeholder blandt andet seks peptider, som hjælper med at booste hudens naturlige kollagen og hjælper med at udjævne de første aldringstegn. Giver glød, fasthed og udstråling til din hud.

Det får du med i rejsestørrelse

tidligere nævnt får du tre produkter i rejsestørrelse sammen med din tote-bag, når du køber to Origins produkter. Den ene af dem er Plantscription Multi-Powered Youth Serum, som vi netop har fortalt om i forrige afsnit. Men du får også to andre skønne produkter med fra Origins:


Checks and Balances Frothy Face Wash er Origins bedst sælgende ansigtsvask, som fjerner både makeup, skidt og snavs og efterlader huden frisk og behagelig. Indeholder blandt andet pebermynte, som opfrisker huden.  

Checks and Balances Polishing Face Scrub er en effektiv scrub til ansigtet, som ved hjælp af bambus og mineralsk silica fjerner døde hudceller og efterlader huden blød, lækker og mere jævn. .  

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Nyhed

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Af Matas

Hos Origins baseres alle produkter på naturlige ingredienser. Der anvendes ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet, som kombineres med videnskab for at skabe de bedste produkter til dig og din hud.

Læs Mere
Skønhedsvaner du kan starte i dag

Matas LIVE

Skønhedsvaner du kan starte i dag

Af Matas

I dag sætter vi fokus på skønhedsvaner, når vi får besøg af influencer Johanne Kohlmetz. Johanne Kohlmetz er ambassadør for Origins. Se med, for at få Johannes bedste tips - og hør, hvilke produkter fra Origins hun bestemt ikke vil være foruden.

Læs Mere
10 beautyvaner, der emmer af bæredygtighed

Vi guider

10 beautyvaner, der emmer af bæredygtighed

Af Cathrine Park

Dine vaner gør en forskel i det store klimaregnskab, og det gælder bestemt også dine beautyvaner. Faktisk er det ofte små vaner og ændringer, der gør en forskel på den lange bane, og i dagens indlæg får du et par skønne, bæredygtige råd med på vejen, der både gavner dig og miljøet.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.