Vi guider

Vi tester: Ginseng fra Origins mod træt hud

Forårsstemningen har bredt sig ud i alle afkroge af land og rige med grønne blade på træerne og spirende blomster, men har du svært ved at slippe af med den triste vintertræthed i ansigtet? Så er denne artikel til dig. Læs med, når vi guider dig til Origins-produkter med glødgivende ingredienser og ginseng: Naturens egen energizer.

Græsset gror, de første blomster skyder frem, og de lyse dage er kommet for at blive. Foråret betyder lettere klæder, løsere hår og en fornyet friskhed – indefra og ud. Men føler du, at den ydre friskhed lader vente på sig? Så er det sikkert en god idé at tage et kig på din hudplejerutine og tilføre ingredienser, som jager vintertrætheden væk. I denne artikel stiller vi skarpt på en helt særlig hudplejeserie med ginseng fra Origins, som snart får vækket huden fra sin dvale. 

En energisk start på dagen

Hvis du leder efter cremen, der kan give dig øjeblikkelig glød og hudforfinende resultater, er Origins’ GinZing Energiboostende moisturizer det helt rigtige valg til dig. Faktisk kan du opleve op til 96% mere glød i huden efter at have brugt cremen bare en enkelt gang.


Den utroligt virksomme effekt skyldes i særlig grad Origins’ patenterede Vital-Synthesis-teknologi, som med hjælp fra koffein fra kaffebønner og panax ginseng booster hudens energi. Desuden hjælper multifunktionelt C-vitamin med at udjævne hudtonen over tid, mens niacinamid er kendt for sin beroligende effekt, der både ensarter hudtonen og forbedrer hudens fugtbarriere.


Med andre ord er der altså god grund til, at GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer hører til blandt Origins’ bedst sælgende produkter. Den næringsrige formulering forbedrer øjeblikkeligt hudens glød, bekæmper træthed og forfiner hudtonen, og over tid bliver effekten kun endnu mere markant.


Brug cremen hver morgen og aften på ren hud, gerne i kombination med et serum, der yderligere tilfører huden effektive ingredienser. Det kunne eksempelvis være GinZing Into the Glow Brightening Serum fra Origins, som med blandt andet potent C-vitamin og ekstrakter fra grønne kaffebønner booster cellefornyelsen.

Psst! I april er en særlig limited edition-udgave af GinZing Energy-Boosting Gel på hylderne i Matas. Cremen indeholder de samme gavnlige ingredienser  men du får hele 50% mere produkt for pengene!

I april måned kan du finde den særlig limited edition-udgave af Origins' GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer på hylderne. For hver af disse, der bliver solgt, planter Origins et træ. På den måde kan du bogstavligt talt bidrage til den grønne dagsorden.

Origins GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer har en lind og lækker konsistens. Cremen er drøj i brug, så du kan snildt nøjes med et lille dup på hver finger. Fordel produktet i ansigtet på rengjort hud, eventuelt efter dit serum, og massér den godt ind i huden. Min hud føles virkelig velfugtet, fuld af fin glød – og så dufter den helt fantastisk af citrusfrugt.

Origins værner om verdens skove

Der er intet som en frisk gåtur i skoven om foråret, hvor fuglene synger, og træernes knopper er ved at briste. Men faktum er, at verdens skove bliver mindre og mindre for hvert år på grund af skovfældning. Dét er en udvikling, Origins forsøger at modvirke med sit ’Green The Planet’-initiativ. Det ansvarlige hudplejebrand mener, vi bør beskytte det liv, hvorfra liv oprinder: Nemlig vores grønne jord. Derfor har Origins siden 2009 plantet og passet på over 2 mio. træer, og det er et tal, der hver eneste dag stiger.


Earth Month

April måned er også den internationale Earth Month; en anledning til at huske på, hvor vigtig klodens komplicerede økosystemer er for vores liv. Sammen med Origins kan du være med til at støtte den grønne dagsorden. For hver GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer der bliver solgt i denne måned, planter Origins nemlig et nyt træ. På den måde gør du noget godt for både dig selv og for dine omgivelser.


Fugt, glød og endnu mere pleje

Lad os præsentere jer for Origins’ bedste maske nogensinde til at skabe glød i huden! GinZing Glow-Boosting Mask er, som navnet foreskriver, særligt målrettet dig, som vil have masser af glød til huden. Og hvem vil ikke gerne have en hud, der stråler om kap med naturen i forårsmånederne?


Maskens helt særlige egenskaber ligger i formuleringen, der blandt andet indeholder Origins’ 3-Glød-Kompleks, som er en slags tretrinsraket af glød-boostende ingredienser. Indkapslede mineraler giver et ’udhvilet’ look til huden øjeblikkeligt, mens to forskellige former for C-vitamin arbejder i dybden og frisker huden op over tid.  


Dertil kommer maskens indhold af grønne kaffebønner, som opfrisker huden og sidst, men ikke mindst: panax ginseng, som både revitaliserer huden effektivt og giver den et strålende look. Som en ekstra bonus er masken beregnet til at blive på huden. Således kan du bruge den morgen og aften hver dag som erstatning for fugtighedscremen, eller du kan bruge den et par gange ugentligt som et ekstraordinært fugtboost.

Origins Glow-Boosting Mask har en rig konsistens, som fugter og plejer huden uden at fedte. Fordel masken på huden, og lad den trænge helt ind, inden du begynder på makeuppen. Brug masken dagligt i stedet for dag- og natcreme, eller brug den et par gange om ugen som supplement til Origins’  glødgivende hudplejeserie med ginseng. Find hele serien lige her.

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Vi guider

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

April er officiel ’Earth Month’-måned, og det er Origins igen i år med til at fejre. Lige nu får du en ekstra gave med, når du køber to Origins-produkter, og så planter du samtidig et træ, så du kan være med til at give tilbage til naturen. Læs med her, så guider vi til et par bestsellers fra Origins, så du kan lade dig inspirere til dit Earth Month-køb.

Læs også

Ginseng: Roden til antioxidanter

Helt kort er ginseng en rod, der ligner enhver anden rodfrugt, men det særlige ved ginseng er, at den hyldes vidt og bredt for sine tilsyneladende positive effekter for huden. Ginseng er utroligt rig på antioxidanter, og derfor har den fået prædikatet ’superfood’. Du kan finde kosttilskud indeholdende ginseng, men her kigger vi på ginsengs egenskaber i hudpleje.


Den næringsrige rod har sin oprindelse i Asien, og særligt i Korea har den længe været populær. Faktisk er ginseng en af de hyppigst forekommende ingredienser i meget asiatisk naturmedicin. Ginseng-roden kaldes i nogle kredse for ’Østens kaffe’ – blandt andet fordi den er med til at give huden et energiboost.


Ginseng er derfor en ingrediens for dig, der gerne vil give huden et friskhedsboost. Roden menes at hjælpe med at give fornyet glød i huden, ligesom der er forskning, som peger på, at ginseng kan have en stabiliserende effekt på hudens melaninproduktion, hvilket kan have betydning for hudens hyperpigmentering. Evidensen er ikke helt klar endnu, men det er bestemt værd at holde øje med, hvad videnskaben finder ud af!


Kilden til glød og fugt

Vil du både have fin forårsglød, kulør i kinderne og en jævn, pæn hudtone – men uden at gå på kompromis med det naturlige finish? Det lyder som mange krav, men faktisk kan du opfylde dem alle med bare ét simpelt produkt.  


GinZing Energi-Boosting Tinted Moisturizer fra Origins er nemlig både makeup, fugtighedscreme og solbeskyttelse i et produkt. Den fugtgivende formel indeholder grønne kaffebønner og ginseng, som giver friskhed til huden, samtidig med at dens diskrete farvepigment udjævner hudtonen pænt og giver den eftertragtede forårsfarve. Produktet er lavet med SPF40, så du samtidig er beskyttet mod UV-stråling, hvilket er en absolut nødvendighed, nu hvor solen titter frem.


Brug GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer fra Origins om morgenen efter serum og dagcreme. Cremens farvepigmenter er allerbedst egnet til dig med lys eller medium hudtone.

Har huden brug for et boost af både glød og kulør i forårsmånederne, er Origins’ GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer produktet til dig! Dens drøje konsistens gør cremen let at fordele, ligesom de diskrete farvepigmenter kommer flot og jævnt til udtryk som et filter på huden. Brug gerne GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer sammen med GinZing Energi-Boosting Tinted Moisturizer for den ultimative glød.

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Vi tester: Origins naturlige og effektive hudpleje

Vi guider

Vi tester: Origins naturlige og effektive hudpleje

Af Pernille Witt Kirkegaard

Skønhed og sundhed smelter sammen i Origins univers af skønne og plejende produkter, der er formuleret med aktive, naturlige ingredienser til at forkæle krop og sind. Fra sera og cremer til masker og scrubs – vi guider her til Origins naturlige univers og de effektive vitaminholdige ingredienser.

Læs Mere
Vi guider: Origins-masker til DIT hudpleje-behov

Vi guider

Vi guider: Origins-masker til DIT hudpleje-behov

Af Pernille Witt Kirkegaard

Aaah… Intet slår følelsen af en god maske, der arbejder i dybden! Vi fortjener alle sammen følelsen af hjemmespa og velvære! Og med Origins bliver det ikke nemmere eller bedre! Origins er kendt for dets yderst effektive og potente masker til ethvert hudplejebehov, og vi går i dybden med fire af de mest populære!

Læs Mere
Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs Mere
Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Vi guider

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

April er officiel ’Earth Month’-måned, og det er Origins igen i år med til at fejre. Lige nu får du en ekstra gave med, når du køber to Origins-produkter, og så planter du samtidig et træ, så du kan være med til at give tilbage til naturen. Læs med her, så guider vi til et par bestsellers fra Origins, så du kan lade dig inspirere til dit Earth Month-køb.

Læs Mere