• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Lille ændring i din rutine. Stor ændring i din hud

Origins baserer alle deres produkter på naturlige ingredienser. Der anvendes ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet og kombinerer dette med videnskab for at skabe de bedste produkter til dig og din hud.

Origins Mega-Mushroom-formler med svampe hjælper med at opbygge en stærk og modstandsdygtig barriere, samt blødgører og beroliger alle hudtyper. Vi gør dig klogere på serien her.

Om Origins Mega-Mushroom

Miljøpåvirkning og forurening er skadelig for huden og kan føre til irritation. Origins har i samarbejde med Dr. Weil fremstillet den særlige Mega-Mushroom serie, lavet på Dr. Weils innovative blanding af reishisvamp, puppesvamp og fermenteret chagasvamp samt andre naturlige ingredienser. Den unikke blanding af svampe lindrer og beroliger huden og gør superfoods til en del af din hudplejerutine.


Serien består af produkter til ethvert step i din rutine og alle har det samme formål; at genoprette hudens styrke samt efterlade den behagelig, lindret og beroliget. Mange af ingredienserne i serien er fyldt med antioxidanter som hjælper til med at genopbygge hudens fugtbarriere og tabt modstandskraft. Produkterne beroliger huden og minimerer irritation og rødme samtidig med at de forebygger fremtidig irritation. Nedenfor kan du udforske vores Mega Mushroom univers og gå på opdagelse i de spændende og innovative ingredienser.

Mega-Mushroom Treatment Lotion

Dette er Origins mest populære produkt på verdensplan – og det er der en grund til.


Det virker bare!:

''Jeg købte første gang produktet for fire år siden. Da havde jeg altid tørre plamager i huden ved øjenbrynene. Havde prøvet ALT. Jeg har ikke haft problemer med det siden da. Bruger efterhånden hele serien, da den virkelig er pengene værd''.

Kundeanmeldelse
- Rikke, København
★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Advanced Face Serum

En styrkende og beroligende serum til ansigtet som hurtigt og synligt genopretter hudens styrke og efterlader den behagelig og beroliget.


Kan klart anbefales:

''Har brugt alle produkterne fra denne ”Mega-Mushroom” serie i nogle uger nu, og min hud er gået fra at være Saharas ørken til den blødeste babyhud''.

Kundeanmeldelse
- Eleanore, Snekkersten
★★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream

En utrolig fugtgivende crème, der øjeblikkeligt beroliger huden og synligt mindsker røde samt lindrer følsom hud.


Fantastisk produkt:

''Fantastisk dybdegående ansigtscreme. Min hud bliver gennemfugtet uden at se fedtet ud. Er simpelthen så glad for dette produkt''.

Kundeanmeldelse
- Rikke, Roskilde
★★★★​​​​​​​★​​​​​​​

NYHED: Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Gel Cream for Eyes.

En lindrende øjencreme med kølende applikator, der fugter og hjælper med at reducere synlige tegn på irritation og træthed, og gør din hud strålende og frisk.

Relaterede produkter

(9)
Origins Mega-Mushroom™ Skin Relief Face Cleanser 150 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(4)
Origins Mega-Mushroom™ Micellar Cleanser 200 ml
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(96)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede artikler

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Nyhed

Origins favoritter i perfekt rejsekit

Af Matas

Hos Origins baseres alle produkter på naturlige ingredienser. Der anvendes ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet, som kombineres med videnskab for at skabe de bedste produkter til dig og din hud.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Matas LIVE

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Af Matas

Selvom vi er født med en bestemt hudtype, oplever vi alligevel, at vores hud ændrer sig hele tiden. Den kan eksempelvis være tør og stram i perioder eller måske døje med bumser. I dag guider kosmetiker Zita dig til de bedste produkter at vælge, når din hud ændrer sig - så du kan komme tilbage til normalen.

Læs Mere
Sådan passer du på din hud i en presset tid

Vi guider

Sådan passer du på din hud i en presset tid

Af Isabel Marschall Thostrup

Dr. Nathalie Broussard er Scientific Communication Director hos Shiseido, og hun fortæller her, hvordan du bedst plejer din hud, når det meste er lukket ned udenfor og vi opholder os mere inde. Den særlige situation vi er i lige nu, kan nemlig både stresse dig og din hud.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret