• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Efterårets musthave: Mega Mushroom

Efterår er for mig lig med svampejagt! Og selvom mit fokus i langt de fleste tilfælde er på at fylde min kurv med kantareller, Karl Johan’er og andre lækre spisesvampe, så giver det faktisk mening at kigge efter svampe andre steder end i skovbunden. Og det er Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie et klasseeksempel på.

Mange forbinder nok svampe med de champignoner, du finder i grøntsagsafdelingen i supermarkedet, men svampe er så meget mere end bare noget, du kan putte i en risotto. Det findes nemlig et væld af forskellige arter og slægter, og nogle af dem har endda en effektiv virkning i hudpleje. Er du nysgerrig? Så læs med her, når jeg gør dig klogere på Mega Mushroom fra Origins.

Naturlige ingredienser og videnskab

Jeg er næsten sikker på, at hvis du læser med her, så kender du nok allerede Origins. Hvis ikke, så kan jeg fortælle, at Origins er et brand, der baserer alle deres produkter på naturlige ingredienser af højeste kvalitet og kombinerer dem med videnskab og avanceret teknologi for at skabe spændende og effektiv hudpleje og makeup til dig og din hud.


And in enters: svampe! Svampe er som bekendt en organisme, du finder i naturen, og flere af dem er brugt i mange århundrede inden for helseverdenen og alternativ medicin. Blandt andet har den amerikanske berømthedslæge, Andrew Weil, skabt en innovativ blanding af reishisvamp, fermenteret chagasvamp samt et udvalg af puppesvampe og kombineret med andre naturlige ingredienser.

Origins Mega Mushroom

Og det er denne blanding, som Origins har bygget videre på i deres udvikling af Mega Mushroom serien, som jeg personligt ikke kan undvære på netop denne årstid, fordi al den udendørs svampejagt i det utilregnelige efterårsvejr gør min hud tør, stram og irriteret.


Hudplejeserien er nemlig udviklet med det formål netop at berolige og lindre huden samt minimere irritation og rødme, og samtidig hjælper mange af ingredienserne med at genopbygge hudens fugtbarriere ved hjælp af antioxidanter. Og det er simpelthen guf for huden i årets kolde måneder.  

En guidet svampetur

Jeg kan se, at mange af jer allerede har prøvet Mega Mushroom og er vilde med produkterne i serien! Er du en af dem, der endnu har det til gode, og som er nysgerrig på, hvilke produkter du kan møde, og hvad de hver især kan, så tag med på en guidet svampetur her.

Step 1: Treatment Lotion

Mega Mushroom Treatment Lotion er Origins mest populære produkt på verdenplan, så måske har du allerede hørt om hypen?


Der er en god grund til, at den er så populær, som den er, for den er utrolig effektiv til at sikre pH-balancen og berolige din hud samt mindske rødme og irritation.


Treatment Lotion skal påføres efter rens, men før du bruger serum. Man kan derfor kalde den for en form for præserum, som har en vanvittig lækker vandkonsistens, der trænger hurtigt ind og giver masser af fugt til din hud.


Det virker bare!

''Jeg købte første gang produktet for fire år siden. Da havde jeg altid tørre plamager i huden ved øjenbrynene. Havde prøvet ALT. Jeg har ikke haft problemer med det siden da. Bruger efterhånden hele serien, da den virkelig er pengene værd''.

Kundeanmeldelse
- Rikke, København
★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Step 2: Serum

Har din hud, ligesom min, brug for ekstra meget kærlighed i de kolde efterårs- og vintermåneder, så kan du helt sikkert ikke undvære serum i din hudplejerutine.  


Origins Mega Mushroom Relief & Resilience Advance Face Serum er en fin forlængelse af Treatment Lotion og bygger oven på effekten af denne ved at berolige huden yderligere og samtidig genoprette hudens styrke og fugtbarriere.  


Kan klart anbefales:

''Har brugt alle produkterne fra denne ”Mega-Mushroom” serie i nogle uger nu, og min hud er gået fra at være Saharas ørken til den blødeste babyhud''.

Kundeanmeldelse
- Eleanore, Snekkersten
★★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Step 3: Ansigtscreme

En ansigtscreme handler i den grad om personlig præference, og meget af det ligger i konsistens, duft (eller mangel på samme) og ikke mindst virkning.


Origins Dr. Weil Mega Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream er utrolig fugtgivende, så hvis du har tør og sensitiv hud, så er den helt klart værd at overveje. Ligesom de andre produkter i serien, er den særligt effektiv til at lindre og berolige huden, så rødme og irritation mindskes.


Bruger du den sammen med de andre Mega Mushroom produkter, så er du godt klædt på til efteråret og vinteren.  


Fantastisk produkt:

''Fantastisk dybdegående ansigtscreme. Min hud bliver gennemfugtet uden at se fedtet ud. Er simpelthen så glad for dette produkt''.

Kundeanmeldelse
- Rikke, Roskilde
★★★★​​​​​​​★​​​​​​​

How to: Hudplejerutine med Mega Mushroom

Nu har jeg taget dig med på en guidet tur i de fire, fugtgivende Mega Mushroom hudplejeprodukter, og så er det eneste, der mangler, egentlig bare en tutorial. Synes du ikke? Derfor har vi lavet en lille video til dig, hvor du kan se produkterne i brug for at få en lille guide til, hvordan du bruger dem. Selv tak!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Læs Mere
Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Af Isabel Marschall Thostrup

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs Mere
Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Matas LIVE

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Af Matas

Selvom vi er født med en bestemt hudtype, oplever vi alligevel, at vores hud ændrer sig hele tiden. Den kan eksempelvis være tør og stram i perioder eller måske døje med bumser. I dag guider kosmetiker Zita dig til de bedste produkter at vælge, når din hud ændrer sig - så du kan komme tilbage til normalen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021