Vi guider
5 favoritter fra Origins Mega-Mushroom
Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie har til formål et pleje og berolige din hud. Så har du en hud med tendens til rødme og irritation, er denne serie ideel til dig, da den virkelig får din hud tilbage i balance på rekord-tid. I denne artikel dykker vi ned i fem favoritter fra den populære serie.

I denne artikel gør vi dig klogere på, hvad produkterne i Origins Mega Mushroom-serie kan hjælpe dig med i din hudpleje. 

1. Treatment Lotion

Mega Mushroom Treatment Lotion er Origins mest populære produkt på verdenplan, så måske har du allerede hørt om hypen?


Der er en god grund til, at den er så populær, som den er, for den er utrolig effektiv til at sikre pH-balancen og berolige din hud samt mindske rødme og irritation. Den indeholder reishisvampe og er perfekt som det første fugtlag i din plejerutine, da den virkelig fugter, reparerer og beskytter huden.

Treatment Lotion skal påføres efter rens, men før du bruger serum. Man kan derfor kalde den for en form for præ-serum, som har en mere vandet konsistens, der trænger hurtigt ind og giver masser af fugt til din hud. Fordel en passende mægnde i dine håndflader, og dup den forsigtigt på huden. Lad den trænge helt ind, før du påfører serum og ansigtscreme.

Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs også

2. Gel lotion

Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Hydraburst Gel Lotion er en lækker fugtighedscreme med reishisvamp, blækhatsvamp og fermenteret chagasvamp, der giver øjeblikkeligt fugt til huden og hjælper med at reducere rødme i huden. Den giver også huden tydeligt mere spændstighed ved vedvarende brug.

Den hjælper med at holde huden i balance og hjælper med at berolige og lindre en irriteret hud. Den er anbefalet til alle hudtyper og er også perfekt til dig med en mere sensitiv og følsom hud.

Origins er naturlige ingredienser og videnskab

Origins er et brand, der baserer alle deres produkter på naturlige ingredienser af højeste kvalitet og kombinerer dem med videnskab og avanceret teknologi for at skabe spændende og effektiv hudpleje og makeup til dig og din hud.


I denne serie er der, som navnet antyder, et indhold af svampe i produktenre. Svampe er som bekendt en organisme, du finder i naturen, og flere af dem er brugt i mange århundrede inden for helseverdenen og alternativ medicin. Blandt andet har den amerikanske berømthedslæge, Andrew Weil, skabt en innovativ blanding af reishisvamp, fermenteret chagasvamp samt et udvalg af puppesvampe og kombineret med andre naturlige ingredienser.

Og det er denne blanding, som Origins har bygget videre på i deres udvikling af Mega Mushroom serien. Den er nemlig udviklet med det formål netop at berolige og lindre huden samt minimere irritation og rødme, og samtidig hjælper mange af ingredienserne med at genopbygge hudens fugtbarriere ved hjælp af antioxidanter. Og det er simpelthen guf for huden!

3. Ansigtscreme

En ansigtscreme handler i den grad om personlig præference, og meget af det ligger i konsistens, duft og ikke mindst virkning.


Origins Dr. Weil Mega Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream er utrolig fugtgivende, så hvis du har tør og sensitiv hud, så er den helt klart værd at overveje. Den indeholder blandt andet Reishi, som er en kraftfuld anti-irritant, der øjeblikkelig dulmer og beroliger huden. Så præcis ligesom de andre produkter i serien er den særligt effektiv til at lindre og berolige, så rødme og irritation mindskes.

4. Øjencreme

Så må vi endelig ikke glemme øjenomgivelserne. Huden omkring øjnene er ekstra fin og tynd, så den skal have ekstra pleje, så vi kan passe aller bedst på den.

Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Gel Cream for Eyes er en let øjencreme med kølende applikator, som hjælper med at fugte de sarte øjenomgivelser, samtidig med at den effektivt reducerer irritation i huden og mindsker mørke rande. Du vil opleve, at din hud vil syne mere strålende.

Den indeholder reishisvampe og marietidsel, som tilfører huden øjeblikkeligt fugt, og så beskytter den mod irritation fra miljøpåvirkninger. Perfekt at bruge både morgen og aften for det bedste resultat.

5. Ansigtsmaske

Sidst men ikke mindst kan det gøre underværker for huden, at vi indimellem sørger for at bruge en ansigtsmaske, som kan give et ekstra skud næring og pleje. Sådan én finder vi heldigvis også i denne serie.

Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Face Mask er en cremet og lindrende ansigtsmaske, som med sit indhold af reishisvampe, havtorn og fermenteret chaga er med til at reducere rødme, genskabe spændstighed og berolige huden, samtidig med at den får et godt skud fugt.

Brug den, når du føler, din hud har behov for det. Sørg for at rense huden og brug eventuelt lidt Mega-Mushroom Treatment Lotion på huden, inden du påfører masken. Fordel masken i ansigtet, og lad den sidde på i 10 min, før den fjernes med enten en vatrondel eller lunkent vand.

Hudplejerutine med Mega Mushroom:


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Vi guider

Vær med til at fejre Earth Month med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

April er officiel ’Earth Month’-måned, og det er Origins igen i år med til at fejre. Lige nu får du en ekstra gave med, når du køber to Origins-produkter, og så planter du samtidig et træ, så du kan være med til at give tilbage til naturen. Læs med her, så guider vi til et par bestsellers fra Origins, så du kan lade dig inspirere til dit Earth Month-køb.

Læs Mere
Til kamp mod mørke rande med Origins

Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Af Ida Hinchely Kyhn

Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje. I dag gennemgår vi trin for trin, hvordan en optimal hudplejerutine kunne se ud, hvis du har tendens til sensitiv hud, samt deler ud af vores bedste tips til at tage dig af følsom og reaktiv hud generelt.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.