• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Sådan får du de perfekte Beach Waves

Drømmer du om lækre krøller og fyldigt hår? Så har vi her samlet en håndfuld enkle og effektive tips til, hvordan du mestrer de populære Beach Waves. Med et udvalg af Matas StylingStriber kan du nemlig nemt lave smukke og bløde krøller, der holder hele dagen. Vi har lavet en step-by-step guide til dig, så du nemt kan tage det bløde strandlook med dig ind i efteråret.

Beach Waves er lidt af et hit af en grund, for det ser bare godt ud til alle. Men måske er du blevet ved tanken om looket, fordi det lyder for krævende at kaste sig ud i? Bare rolig - med ganske få produkter kan du trylle lokkerne om til bløde, bouncy krøller. Og du behøver hverken strand eller saltvand – Matas StylingStriber has got you covered!

Step 1: Beskyt og krøl håret 

Start med at rede håret godt igennem.
Inden du begynder at bruge et krøllejern, er det vigtigt, at du beskytter dit hår med en varmebeskyttende spray. Her kan du bruge Matas Heat Protection Spray uden parfume i hele håret for maksimal beskyttelse.  


Brug derefter dit foretrukne stylingredskab. Vi bruger et klassisk krøllejern, men du kan med fordel også bruge et glattejern til at lave krøllerne med. Fordel håret i små sektioner og krøl dem én efter én.

Når du har krøllet hele dit hår, strækker du krøllerne ud med en børste og dine fingre – men først når det er kølet af, for så holder krøllerne bedre.

1.

2.

3.

4.

Step 2: Giv dit hår struktur og hold

Fordel lidt Fiber Paste i dit hår, det skaber struktur og hold hele dagen. Tag gerne lidt ad gangen, så du undgår at få for meget produkt på fra starten. Brug fingrene som en kam og form håret, som du ønsker.


Fiber Paste har en let og cremet konsistens og indeholder fibre, der gør, at du kan sætte frisuren præcis, som du ønsker.

(12)
Matas Striber Fiber Paste 75 ml
59,95
Du optjener 6 point

5.

6.

Step 3: Skab ekstra fylde

Ønsker du ekstra volumen til håret? Så hjælper Matas Volume Booster dig godt på vej! Spray Volume Booster direkte i hovedbunden med lidt afstand og brug fingrene til at fordele produktet.


Du kan med fordel også spraye en smule i længden og spidserne for at skabe ekstra fylde – især hvis din hårstruktur er meget fin. Volume Booster giver dig masser af volumen, struktur og glans til håret. 

7.

8.

Step 4: Fiksér din frisure

Uanset hvilken frisure du laver, er det vigtigt at fiksere håret med en hårlak. Matas Hair Spray uden parfume er perfekt til at fuldende din frisure og giver et stærkt hold og glans, der varer hele dagen – selv i fugtigt vejr.

Spray på den færdige frisure i en afstand af 20-30 cm og fordel lakken – både på overfladen, men løft også gerne op i håret og spray det. På den måde sikrer du et mere holdbart look. 

9.

10.

Relaterede artikler

Redaktionens favoritter fra Matas StylingStriber

Vi guider

Redaktionens favoritter fra Matas StylingStriber

Af Amalie Schiller

Masser af glans, volumen, fugt og pleje er de fire uskrevne krav til hårstyling, når vi på redaktionen går på jagt i den store jungle af styling til håret. De krav er der særligt ét brand, der har formået at leve op til: nemlig vores helt egne StylingStriber fra Matas. Surprise! Her skal det både handle om mine personlige favoritter fra Matas StylingStriber, men også om mine kollegaers absolutte go-to produkter fra selvsamme serie, som jeg har testet på egne lokker.

Læs Mere
Naturlige, bløde, wavy krøller med StylingStriber

Vi guider

Naturlige, bløde, wavy krøller med StylingStriber

Af Emily Salomon

Hvis jeg skulle vælge ét eneste stylingprodukt fra Matas Striberne, så blev det Curl Cream. Eller nej, Dry Shampoo Translucent, eller nej, Curl Cream.

Læs Mere
Matas StylingStriber til alle hårtyper

Nyhed

Matas StylingStriber til alle hårtyper

Om du har langt, kort, krøllet, glat, tyndt eller tykt hår findes der en Matas StylingStribe, der kan gøre hele forskellen for dig. Matas StylingStriber er netop kommet i nyt design med seks forskellige serier. Læs meget mere om serierne i denne artikel og få inspiration til optimal hårstyling, der passer lige netop til din hårtype og dine behov.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere